andegawenka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz zobaczyłam Pciółeczkę:loveu: Gdy zadzwoniłam ,że jestem chętna to sama się sobie dziwiłam co mówię. A gdy zapadła decyzja,że mogę po nią przyjechać to wpadłam w szał porządków i wyszukiwałam co jeszcze trzeba zabezpieczyć.Mąż fruwał po siatkę o DROBNYCH oczkach bo już widziałam,jak wypada przez balkon.Do dzisiaj są zabezpieczone siatką szpary pod meblami,drzwi mają hamulce bo może być przeciąg i inne takie. Dzieci twierdzą,że mogłabym pisać horrory:lol: Tak to sobie wyobraziłam, dokładnie jak opisujesz:-D. To miałam na myśli pisząc wczesniej że rozdepkam:evil_lol: ...jestem sama i tych watpliwości mam tysiące:hmmmm: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Piękna Pciółka:loveu: Jak miło ją zobaczyć:multi: A co do Ciebie Ninuś - to sorry, nie obraź się, ale głupia Ty jesteś:evil_lol: Jak się zakochałaś i wiesz, że chciałabyś małą to zakasaj rękawy i do roboty, a nie, że oni pomyślą. A co Ciebie obchodzi co inni myślą! Nie daj się takim;) Każdy miał wątpliwości - a myślisz, że jak ja po Wiki jechałam i miała być na dt to co? Wątpliwości miałam więcej niż opcji 'za', a teraz bym jej za chiny nie oddała i zastanawiam się jak mogłam się wahać... ;) No to tyle moich mądrości ;) hehehehe Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Gosiapk napisał(a):Witaj Zuziaczku :) Proszę pocałuj Pciułeczkę w lewe uszko ode mne na dobranoc. A Zuziaczkę w prawe :) Zrobione:loveu: andegawenka napisał(a):Tak to sobie wyobraziłam, dokładnie jak opisujesz:-D. To miałam na myśli pisząc wczesniej że rozdepkam:evil_lol: ...jestem sama i tych watpliwości mam tysiące:hmmmm: Wiem,że to niełatwa decyzja ale..wątpliwości będziesz miała zawsze. Chiquita&DeeDee napisał(a):Piękna Pciółka:loveu: Jak miło ją zobaczyć:multi: :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 U nas dziś chłodno i mgła od rana jak mleko ale w domku pięknie świeci słoneczko:loveu: Burek w budzie:lol: I uśmiech Pciółkowy dla Was Quote
andegawenka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Pcioła ma ząbki madrości:evil_lol::iloveyou: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Muszę Wam opowiedzieć jaki numer jest z Pciółki:evil_lol: Ta mała zazdrośnica gdy tylko zobaczy ,że Zuzia jest na kolanach natychmiast do niej podbiega i tańczy przed nią i skacze i na wszystkie sposoby zachęca ją do zabawy. Zulka zawsze się na to nabiera,zeskakuje z kolan do małej a mała hop i już okupuje kolanka. Uwielbiam ją obserwować na spacerkach.Mała lubi biegać przez kępy suchych liści i jeszcze mocniej przebiera tylnymi nóżkami,widać że podoba jej się ten hałas który wywołuje.Widać po niej jak ją rozpiera radość.:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 andegawenka napisał(a):Pcioła ma ząbki madrości:evil_lol::iloveyou: :evil_lol: Bo to mądra bestyjka jest:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Nie mogę się powstrzymać,muszę Wam to wkleić:evil_lol: Gościowi zmarła teściowa, której nie darzył sympatią. W dniu pogrzebu zjechała się rodzina zagladają do kostnicy, a tam zięć przy zwłokach teściowej na kolanach, zadumany, ręce splecione, głowa wtulona w piersi teściowej. Wszyscy w szoku: - Wybaczyłeś Mamusi po jej śmierci, czy wcześniej już się pogodziliście?? - pytają. Na co gość odpowiada: - Jak się dowiedziałem, że umarła to dwa dni piłem z radości, ale dzisiaj rano wstaję, kac gigant, głowa boli a ona taka zimniutka... Baca trzyma swoją teściową nad przepaścią i tak rzece: -Mój dziad zarąbał swoją teściową ciupaską,mój ojciec swoją teściową powiesił,a jo cie kochom to cie puscom wolno! Quote
Gosiapk Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 I kto opowiada te dowcipasy? TEŚCIOWA! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Hehehe :D Głaski dla Pciólki :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Gosiapk']I kto opowiada te dowcipasy? TEŚCIOWA! :D Prawdziwa:evil_lol: Uwielbiam kawały o teściowej.Ten drugi rozbawił mnie do łez:lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe :D Głaski dla Pciólki :loveu: Przekazałam:lol: [quote name='andegawenka']Może się powtarzam Świetne:evil_lol: Już wysłałam dzieciom:lol: Przychodzi facet do pracy z podbitym okiem, a kolega się go pyta...: - Dlaczego masz takie podbite oko?? Bo jak wczoraj modliliśmy się przy obiedzie i właśnie mówiliśmy...(i chroń nas Panie Boże ode złego) to niechcący spojrzałem na teściową.:evil_lol: Quote
andegawenka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a): Przychodzi facet do pracy z podbitym okiem, a kolega się go pyta...: - Dlaczego masz takie podbite oko?? Bo jak wczoraj modliliśmy się przy obiedzie i właśnie mówiliśmy...(i chroń nas Panie Boże ode złego) to niechcący spojrzałem na teściową.:evil_lol: najlepszy :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Hehehehe :D Wy jesteście niezłe ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 andegawenka napisał(a):najlepszy :roflt::roflt::roflt::roflt: Jednak udało mi się Ciebie rozweselić:multi: Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehehe :D Wy jesteście niezłe ;) Jedyne w swoim gatunku:-D Z siostrą prawie codziennie mamy "gorącą linię" a ona jest specjalistką od kawałów.Potrafimy pękać ze śmiechu z niczego.Nasze dzieci już dawno orzekły ,że jesteśmy sprawne umysłowo inaczej:evil_lol: A co ja na to poradzę,że tylko spojrzymy na siebie i już rechot a nikt nie wie o co chodzi:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Trochę Pciółki na dobranoc:lol: z serii słoneczny patrol. A ty co się tak uśmiechasz? Przecież wczoraj stłuczkę miałeś! - Mhm. - Zderzak połamany. - Taa. - Reflektor rozbity. - Uhm. - Teściowa głową w deskę przyłożyła. - O, to to to!:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 :D widzę, że bardzo lubisz być teściową :D Quote
andegawenka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Pufa miała być:mad: http://imageshack.us/a/img138/9286/20120909534.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Przedwczoraj minęły trzy lata jak odeszła....Dzidzia mój skarbeczek. Quote
andegawenka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Jakoś tak zostają w naszej pamięci na zawsze:-( Quote
RUDA ZUZIA Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='andegawenka']Jakoś tak zostają w naszej pamięci na zawsze:-( Na zawsze .... i zawsze boli...... Mówiono mi że czas leczy rany ale..... E tam uciekam stąd bo będę smutkować. I tak każda z Was wie,że pewnych rzeczy się nie da zapomnieć.....Karunia,Miniu.....wielu innych,których wciąż kochamy.... Dla wszystkich Quote
andegawenka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Dziękuję Haniu za odwiedziny u Kary ['] i Misia[']. Przed chwilą dostalismy wiadomość z LI wiadomość .....po 4 dobach : "WITAJCIE KOCHANI,JESTEŚMY CALI I ZDROWI,PRZEPRASZAMY ,ZE PISZEMY DOPIERO DZISIAJ,ALE NIE MIELISMY OD PONIEDZIAŁKU W NOCY INTERNETU,ZARAZ DODAMY FOTKI I WSZYSTKO WAM NAPISZEMY,POZDRAWIAMY I BUZIAKI PRZESYŁAMY :)" Quote
RUDA ZUZIA Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Nawet poczytałam od nowa...Miał u Ciebie jak w niebie:loveu: Wczoraj tak mi było smutno.Co zrobić,czasem trochę też popłakać trzeba trochę.Dobrze,że mam te moje dwa szczęścia,które lubią razem rozrabiać a ja uwielbiam na to patrzeć,telewizor niepotrzebny:lol: Fajnie,że wszystko oki:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Wczoraj chyba każdemu było smutno. Mi dziś nadal jest, ale przejdzie. Głaski dla Pciółki :loveu: Quote
Recommended Posts