Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz zobaczyłam Pciółeczkę:loveu:
Gdy zadzwoniłam ,że jestem chętna to sama się sobie dziwiłam co mówię.
A gdy zapadła decyzja,że mogę po nią przyjechać to wpadłam w szał porządków i wyszukiwałam co jeszcze trzeba zabezpieczyć.Mąż fruwał po siatkę o DROBNYCH oczkach bo już widziałam,jak wypada przez balkon.Do dzisiaj są zabezpieczone siatką szpary pod meblami,drzwi mają hamulce bo może być przeciąg i inne takie.
Dzieci twierdzą,że mogłabym pisać horrory:lol:

Tak to sobie wyobraziłam, dokładnie jak opisujesz:-D. To miałam na myśli pisząc wczesniej że rozdepkam:evil_lol:

...jestem sama i tych watpliwości mam tysiące:hmmmm:

Posted

Piękna Pciółka:loveu: Jak miło ją zobaczyć:multi:

A co do Ciebie Ninuś - to sorry, nie obraź się, ale głupia Ty jesteś:evil_lol: Jak się zakochałaś i wiesz, że chciałabyś małą to zakasaj rękawy i do roboty, a nie, że oni pomyślą. A co Ciebie obchodzi co inni myślą! Nie daj się takim;)

Każdy miał wątpliwości - a myślisz, że jak ja po Wiki jechałam i miała być na dt to co? Wątpliwości miałam więcej niż opcji 'za', a teraz bym jej za chiny nie oddała i zastanawiam się jak mogłam się wahać... ;)

No to tyle moich mądrości ;) hehehehe

Posted

Gosiapk napisał(a):
Witaj Zuziaczku :)
Proszę pocałuj Pciułeczkę w lewe uszko ode mne na dobranoc. A Zuziaczkę w prawe :)

Zrobione:loveu:

andegawenka napisał(a):
Tak to sobie wyobraziłam, dokładnie jak opisujesz:-D. To miałam na myśli pisząc wczesniej że rozdepkam:evil_lol:

...jestem sama i tych watpliwości mam tysiące:hmmmm:

Wiem,że to niełatwa decyzja ale..wątpliwości będziesz miała zawsze.

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Piękna Pciółka:loveu: Jak miło ją zobaczyć:multi:
:loveu:

Posted

Muszę Wam opowiedzieć jaki numer jest z Pciółki:evil_lol:
Ta mała zazdrośnica gdy tylko zobaczy ,że Zuzia jest na kolanach natychmiast do niej podbiega i tańczy przed nią i skacze i na wszystkie sposoby zachęca ją do zabawy. Zulka zawsze się na to nabiera,zeskakuje z kolan do małej a mała hop i już okupuje kolanka.

Uwielbiam ją obserwować na spacerkach.Mała lubi biegać przez kępy suchych liści i jeszcze mocniej przebiera tylnymi nóżkami,widać że podoba jej się ten hałas który wywołuje.Widać po niej jak ją rozpiera radość.:loveu:

Posted

Nie mogę się powstrzymać,muszę Wam to wkleić:evil_lol:

Gościowi zmarła teściowa, której nie darzył sympatią. W dniu pogrzebu zjechała się rodzina zagladają do kostnicy, a tam zięć przy zwłokach
teściowej na kolanach, zadumany, ręce splecione, głowa wtulona w piersi teściowej. Wszyscy w szoku:
- Wybaczyłeś Mamusi po jej śmierci, czy wcześniej już się pogodziliście?? - pytają.
Na co gość odpowiada:
- Jak się dowiedziałem, że umarła to dwa dni piłem z radości, ale dzisiaj rano wstaję, kac gigant, głowa boli a ona taka zimniutka...

Baca trzyma swoją teściową nad przepaścią i tak rzece:
-Mój dziad zarąbał swoją teściową ciupaską,mój ojciec swoją teściową powiesił,a jo cie kochom to cie puscom wolno!

Posted

[quote name='Gosiapk']I kto opowiada te dowcipasy? TEŚCIOWA! :D
Prawdziwa:evil_lol:
Uwielbiam kawały o teściowej.Ten drugi rozbawił mnie do łez:lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe :D
Głaski dla Pciólki :loveu:
Przekazałam:lol:

[quote name='andegawenka']Może się powtarzam

Świetne:evil_lol: Już wysłałam dzieciom:lol:

Przychodzi facet do pracy z podbitym okiem, a kolega się go pyta...:
- Dlaczego masz takie podbite oko??
Bo jak wczoraj modliliśmy się przy obiedzie i właśnie mówiliśmy...(i chroń nas Panie Boże ode złego) to niechcący spojrzałem na teściową.:evil_lol:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):

Przychodzi facet do pracy z podbitym okiem, a kolega się go pyta...:
- Dlaczego masz takie podbite oko??
Bo jak wczoraj modliliśmy się przy obiedzie i właśnie mówiliśmy...(i chroń nas Panie Boże ode złego) to niechcący spojrzałem na teściową.:evil_lol:

najlepszy :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

andegawenka napisał(a):
najlepszy :roflt::roflt::roflt::roflt:

Jednak udało mi się Ciebie rozweselić:multi:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hehehehe :D Wy jesteście niezłe ;)

Jedyne w swoim gatunku:-D

Z siostrą prawie codziennie mamy "gorącą linię" a ona jest specjalistką od kawałów.Potrafimy pękać ze śmiechu z niczego.Nasze dzieci już dawno orzekły ,że jesteśmy sprawne umysłowo inaczej:evil_lol:
A co ja na to poradzę,że tylko spojrzymy na siebie i już rechot a nikt nie wie o co chodzi:lol:

Posted

Trochę Pciółki na dobranoc:lol: z serii słoneczny patrol.

A ty co się tak uśmiechasz? Przecież wczoraj stłuczkę miałeś!
- Mhm.
- Zderzak połamany.
- Taa.
- Reflektor rozbity.
- Uhm.
- Teściowa głową w deskę przyłożyła.
- O, to to to!:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='andegawenka']Jakoś tak zostają w naszej pamięci na zawsze:-(

Na zawsze .... i zawsze boli......
Mówiono mi że czas leczy rany ale.....
E tam uciekam stąd bo będę smutkować.
I tak każda z Was wie,że pewnych rzeczy się nie da zapomnieć.....Karunia,Miniu.....wielu innych,których wciąż kochamy....
Dla wszystkich

Posted

Dziękuję Haniu za odwiedziny u Kary ['] i Misia['].

Przed chwilą dostalismy wiadomość z LI wiadomość .....po 4 dobach :

"WITAJCIE KOCHANI,JESTEŚMY CALI I ZDROWI,PRZEPRASZAMY ,ZE PISZEMY DOPIERO DZISIAJ,ALE NIE MIELISMY OD PONIEDZIAŁKU W NOCY INTERNETU,ZARAZ DODAMY FOTKI I WSZYSTKO WAM NAPISZEMY,POZDRAWIAMY I BUZIAKI PRZESYŁAMY :)"

Posted

Nawet poczytałam od nowa...Miał u Ciebie jak w niebie:loveu:

Wczoraj tak mi było smutno.Co zrobić,czasem trochę też popłakać trzeba trochę.Dobrze,że mam te moje dwa szczęścia,które lubią razem rozrabiać a ja uwielbiam na to patrzeć,telewizor niepotrzebny:lol:

Fajnie,że wszystko oki:lol: