Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mshume']to małe z tyłu ;) co do ucha nie jestem pewna ,ale pysiek myślę,że ten sam. a obok leży pluszowa psciółka :)

[quote name='andegawenka']Trzy ucha więc chyba wiem, która Pcioła;) Jakie słodziaki

[quote name='Gosiapk']stawiam na ostatniego malucha :)

A gdzie jest teraz maltańczyk?
Brawo dziewczynki:fadein: To małe na końcu to właśnie Pcioła.
A zdjęcie jest tak genialne,że może się wydawać,że Lakuś ma drugie ucho.

Ja też jestem ciekawa co słychać u Lakusia i jak teraz wygląda.

A w ogóle to fluidy Pciołowe wysyłam:lol:
U nas dziś piękna pogoda.

Posted

Zuzia załatwia taką kosteczkę kilkoma machnięciami szczęki.Na spacerku prowadzi mnie do swojego sklepu i tam dostaje od razu na miejscu z konsumpcją.
A tak się wycwaniła,że z każdego punktu mnie tam próbuje zaprowadzić.I wcale nie jest prosto odwieść ją od tego pomysłu.
Za to mała ma zabawę na godzinę z tym boczkiem:lol:

Pciółka przeszła chrzest bojowy:placz:
Kilka razy już się tak zdarzyło,że musiała zostać sama w domku.Tak się boję jak zostaje sama ale bywa,że musi.Skracam wtedy spacer z Zuzią do minimum i biegusiem wracamy do domku.A Pciółka gdy otwieram drzwi,rzuca się witać z Zazulą:mad::loveu: Ze mną w drugiej kolejności ale za to jak słodko:loveu:Wkręca mi się na ręce i dostaję setki buziaków.

Mój embrionik:loveu:

Posted

andegawenka napisał(a):
Macocha zostawia dziecko w domu bez opieki:angryy: a ze sobą brać nie mozna do kieszonki? To moze dobrać siostrzyczke albo braciszka hm?

.;)

Macocha wyjątkowo wyrodna:roll: Do kieszonki nie wezmę,bo właśnie Zuzia pokazuje jej jak się źle zachowywać a Pcioła bardzo szybko wszystko chłonie.Dodatkowo,Zuzia pilnuje małej jak skarbu i mogłaby ugryźć bogu ducha winnego przechodnia.A ludzie reagują różnie.Jedni się zatrzymują i pytają czy mogą pogłaskać a inni dopadają małej z zachwytem,szczególnie dzieci.
Ale mam monitoring...Zostawiam włączoną kamerę,co prawda Pciółki nie widzę ale po odgłosach to słyszę ,że idzie się zaraz zakopać pod kołderkę do pokoju syna(łóżko strategiczne)i jest cichutko,nie płacze,śpi;)

Siostrzyczkę:multi:
Nie ,nie,nie "nie ma takiej općii(opcji jak mówi Nikuś)Pciółka jest jedyna taka na świecie i drugiej takiej nie znajdę:p

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ja też uważam, że powinna mieć towarzystwo, jak to tak 1 ciułałka?? Gosia no powiedz:evil_lol:

Nie,nie i jeszcze raz nie!:p
Na razie tworzą zgrany tandem mamusi z dzieckiem i nie zaburzę tego:lol:
Obawiam się,że gdybym wzięła jeszcze jedno(a ze względu na Zuzię musiałby to być szczeniak)Zulka zaczęłaby hołubić nowe dziecko i odtrącać Pciółkę. A Pcioła by tego nie przeżyła bo rządzi sobie jak chce:lol:
Jak to powiedziała moja córka Pcioła ma wielki przerost ego w małym ciałku:evil_lol:
Co wcale nie jest prawdą:obrazic:ale niech sobie mówi:evil_lol:

Dzisiaj je szarpie,chyba na zmianę pogody.Mam dziś sporo pracy w kuchni,zwykle Pcioła mi towarzyszy.A dzisiaj cały czas słyszę warki,pomruki takie różne aaaaa eee jakie tylko Zuzia umie z siebie wydawać i poszczekiwania małej.Wiem,że trwa zabawa w krokodylka ale jak nie mogę doglądać to jestem nerwowa.Wołam więc
"uspokójcie się, Pcioła wiem,że to ty"
i za chwilę są w kuchni dwie uśmiechnięte sznupy z wywieszonymi ozorkami i wesołymi oczkami i patrzą na mnie niewinnym wzrokiem
"chciałaś coś? eee idziemy stąd ,jeszcze nie ma jedzonka"
i zaczynają od nowa:lol:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Nie,nie i jeszcze raz nie!:p
Na razie tworzą zgrany tandem mamusi z dzieckiem i nie zaburzę tego:lol:
Obawiam się,że gdybym wzięła jeszcze jedno(a ze względu na Zuzię musiałby to być szczeniak)Zulka zaczęłaby hołubić nowe dziecko i odtrącać Pciółkę. A Pcioła by tego nie przeżyła bo rządzi sobie jak chce:lol:
Jak to powiedziała moja córka Pcioła ma wielki przerost ego w małym ciałku:evil_lol:
Co wcale nie jest prawdą:obrazic:ale niech sobie mówi:evil_lol:

Dzisiaj je szarpie,chyba na zmianę pogody.Mam dziś sporo pracy w kuchni,zwykle Pcioła mi towarzyszy.A dzisiaj cały czas słyszę warki,pomruki takie różne aaaaa eee jakie tylko Zuzia umie z siebie wydawać i poszczekiwania małej.Wiem,że trwa zabawa w krokodylka ale jak nie mogę doglądać to jestem nerwowa.Wołam więc
"uspokójcie się, Pcioła wiem,że to ty"
i za chwilę są w kuchni dwie uśmiechnięte sznupy z wywieszonymi ozorkami i wesołymi oczkami i patrzą na mnie niewinnym wzrokiem
"chciałaś coś? eee idziemy stąd ,jeszcze nie ma jedzonka"
i zaczynają od nowa:lol:

ale musisz sie pogodzić z tym że co jakiś czas którejś z nas wypsnie się taka agitacja;)

Czy jest jakiś ogólny watek małych psiaków gdzie mogłabym zareklamować bazarek ubrankowy nawet za cenę baba:evil_lol:?

Posted

andegawenka napisał(a):
Za zgodą Rudej Zuzi i Pcioły :D:D:D:D" class="ipsImage" alt="">

Sobie ukradłam na dysk:buzi:Fantastyczne:loveu:

Ninuś, za zgodą Pciółki ,bo ja tu nie mam nic do gadania:lol:

A to skradłam Nince:)

Mój ci on:lol:

Dzisiaj wpadłam tylko na kradzież bo dzisiaj u mnie imprezka.
Jutro się odezwę:lol: