andegawenka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 A taki to był kiedyś grzeczny watek Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Gosiapk napisał(a):dlaczego akurat w sobotę? Czyżby Pciółeczka na weekendy wybywała z domku? :razz: Ale słodkie te buźki. Tylko Pciółka przewyższa je słodkością. Myśli Pciółkowe: "Fuj, ziemniaki! Do tego surowe. :shake: Żeby to chociaż surowy kurczaczek był..." Dobra, dobra, dawaj tu te gacie. :mad: Czy ja nie miałam Ci jakiś ścierek do monitora wysłać? :siara: Hahaha:D Gaci nie ma i nie będzie:diabloti::eviltong: Miałaś.. i mnie olałaś...:placz: a teraz się dziwisz, że ledwo widzę:roflt::roflt: mój monitor wygląda już od tego plucia jak jaskinia solna:roflt: Ja myślę, że w sobotę Pciólka śpi do 12:evil_lol: andegawenka napisał(a):A taki to był kiedyś grzeczny watek Prawda?:evil_lol: Quote
zozolina Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Witamy sie raniutko , co tam u was? Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Uwaga,nadlatuję:evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie mogę tu wchodzić...:roflt::roflt::roflt::roflt: Już wiem dlaczego mam monitor popsuty!!! Bo wiecznie jest zapluty:diabloti: Ale jak tu nie buchnąć śmiechem, jak się widzi co Wy piszecie, od razu człowiek ma lepszy humor:roflt::roflt: Zuziu masz piękną kuchareczkę:loveu: Ale widać, że wymagająca:evil_lol: No to sama widzisz,że źle widzisz:evil_lol: Oj wymagająca:lol: Gosiapk napisał(a):dlaczego akurat w sobotę? Czyżby Pciółeczka na weekendy wybywała z domku? :razz: Ale słodkie te buźki. Tylko Pciółka przewyższa je słodkością. Myśli Pciółkowe: "Fuj, ziemniaki! Do tego surowe. :shake: Żeby to chociaż surowy kurczaczek był..." Dobra, dobra, dawaj tu te gacie. :mad: Czy ja nie miałam Ci jakiś ścierek do monitora wysłać? :siara: W sobotę mam ją komu "sprzedać" i gdy już jestem jednoosobowa to mogę działać zamaszyściej:evil_lol: zozolina napisał(a):[quote name='Gosiapk']Okulary 'se' kup ;) :eviltong: Nawet w okularach nie widze u SIEBIE żadnego wciecia.... A u pcioły...no cóż... Tobie też trzeba ściereczki do monitorka wysłać:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 andegawenka napisał(a):A taki to był kiedyś grzeczny watek Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahaha:D Gaci nie ma i nie będzie:diabloti::eviltong: Miałaś.. i mnie olałaś...:placz: a teraz się dziwisz, że ledwo widzę:roflt::roflt: mój monitor wygląda już od tego plucia jak jaskinia solna:roflt: Ja myślę, że w sobotę Pciólka śpi do 12:evil_lol: Prawda?:evil_lol: Spróbowałabym sobie pospać do 12:diabloti: Pcioła ma energię już od świtu:evil_lol: zozolina napisał(a):Witamy sie raniutko , co tam u was? Witaj zozolinko:lol: Pciółka w sobotę i niedzielę korzystała z pięknej pogody. Słoneczny patrol:evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Własnie taką stójką mnie kiedyś kupiła:loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 andegawenka napisał(a):Własnie taką stójką mnie kiedyś kupiła:loveu::loveu: Pamiętam:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Słonecznego patrolu ciąg dalszy:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 I troszkę nauki. Siad wychodzi nam perfekcyjnie.... siada i chce jeszcze:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 No to jak siedzi i nie chce wstać to robimy "daj łapeńkę" Pańcia raczkuje:evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Tak:loveu::loveu:, tą http://img812.imageshack.us/img812/6064/schowek017g.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Tarzanko I jeszcze z sierpnia.Nowe szeleczki. Quote
andegawenka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 To wyglada jak fartuszek a nie szelki:) Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 andegawenka napisał(a):To wyglada jak fartuszek a nie szelki:) Bo troszkę za duże dla niej.Muszę je dopasować jeszcze. Za to bezuciskowe,takie tylko na działkę, aby było gdzie dzwonek przyczepić:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ile zdjęć:loveu: Moja ulubiona poza Pcioły to na surykatkę - popieram Cię Ninuś:lol: Quote
Gosiapk Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Że co??? Słoneczny patrol?! :roflt: Quote
andegawenka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Papapa "do zobaczenia" za kilka dni. Pcioła całuję cie w ten sliczny brzunio....dla mnie zawsze będziesz szczeniorkiem.:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Cześć dziewczynki:lol: Ja tylko na chwilkę.Później wpadnę wkleić parę zdjęć. [quote name='Chiquita&DeeDee']Ile zdjęć:loveu: Moja ulubiona poza Pcioły to na surykatkę - popieram Cię Ninuś:lol: I moja też:lol: [quote name='Gosiapk']Że co??? Słoneczny patrol?! :roflt: Noooo jest podobieństwo... :roflt: [quote name='andegawenka']Papapa "do zobaczenia" za kilka dni. Pcioła całuję cie w ten sliczny brzunio....dla mnie zawsze będziesz szczeniorkiem.:loveu: Papa,będzie nam Ciebie brakować Dla mnie też będzie wiecznym dzieckiem:lol: Quote
Gosiapk Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahaha :D Gaci nie ma i nie będzie:diabloti::eviltong: Miałaś.. i mnie olałaś...:placz: a teraz się dziwisz, że ledwo widzę:roflt::roflt: mój monitor wygląda już od tego plucia jak jaskinia solna:roflt: Ja myślę, że w sobotę Pciólka śpi do 12:evil_lol: (...) Gaci nie ma??? :crazyeye: I nie będzie? No to foch: :obrazic: Noooo... mówiłam, że czas na nowy monitor :siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Od dziś to nie Pcióła tylko Pamela:roflt::roflt: Gosiaczku nie fochaj się, TZ u mnie w galerii, musisz się cofnąć:eviltong: hahaha Quote
Gosiapk Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Od dziś to nie Pcióła tylko Pamela:roflt::roflt: Gosiaczku nie fochaj się, TZ u mnie w galerii, musisz się cofnąć:eviltong: hahaha Pamela! :roflt: ... ale ona coś biust takie, tego za mały ma :roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 :roflt: kupi się biustonosik z push-upem i będzie gitara:roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Od dziś to nie Pcióła tylko Pamela:roflt::roflt: Gosiaczku nie fochaj się, TZ u mnie w galerii, musisz się cofnąć:eviltong: hahaha [quote name='Gosiapk']Pamela! :roflt: ... ale ona coś biust takie, tego za mały ma :roflt: [quote name='Chiquita&DeeDee']:roflt: kupi się biustonosik z push-upem i będzie gitara:roflt: Ja nie mogę tu wchodzić:roflt::roflt::roflt:I jeszcze ta śmierć zapluwcza :roflt::roflt::roflt: Troszkę Pciółki na dobry dzionek Śniadanko:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dzisiaj plucha,deszcz pada a Pcioła przez największe kałuże biegnie galopkiem i nóżkami rozpryskuje wodę.:mad:I jeszcze się ogląda za siebie czy mocno pryska:evil_lol: Ach,ten mój smarkaczyk:lol: Quote
Recommended Posts