RUDA ZUZIA Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Zdrowych,pogodnych i spokojnych Świąt,życzą Wam, Pcioła i Zuzia z rodziną:) Quote
andegawenka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Świąt wypełnionych radością i milością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia życzy andegawenka:smile: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Życzymy Wam Wesołych Świąt.. Wielu cudownych chwil w gronie rodziny.. dużo miłości.. ciepła.. ZDRÓWKA, bo jak to wszystko macie to reszta sama się jakoś ułoży:tree1: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Serdecznie dziękujemy za życzenia świąteczne:) Święta były trochę za krótkie.... Ode mnie dziś życzenia noworoczne:lol: I mała niespodzianka od Pciółki:)Filmik.Nie wiem czy się otworzy bo nigdy jeszcze nie wklejałam filmów. http://img823.imageshack.us/img823/2140/n26hnphblszmwjfeifqpye.mp4 Wszystkiego dobrego dziewczynki! Quote
andegawenka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Dziękuję i nawzajem Kochani. Obejrzałam, cudnie zrobiony filmik i jak zwykle:bigcry::iloveyou: Quote
Gosiapk Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Jaki super filmik! Pciółeczko aj law ju. :) I Zuzinkę też było widać :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Cześć dziewczynki.Witam Was noworocznie i cieszę się,że się Wam podobał filmik.Prawda,że smarkacz łapie za serce?:loveu: U nas wciąż jeszcze strzelają.Zuzia jest trochę spokojniejsza niż w zeszłego sylwestra ale i tak dała popalić tym swoim szczekaniem. Pcioła z kolei bardziej się przejęła ujadaniem Zuzi i próbowała ją naśladować.Na szczęście nie często.Jednak troszkę jest wylękniona i przy co hałaśliwszym wystrzale patrzy z niepokojem w okno i opuszcza kitkę. Nie boi się jednak jakoś panicznie.Ja do niej mówię cały czas ,że nic się nie dzieje i wtedy kładzie się spokojnie. Dobrze,że to już za nami.Chociaż szkoda,że te święta tak szybko minęły. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Cześć cioteczki:) To ja Pciółka Zaglądam do Was I tak sobie myślę... Co u Was słychać? U mnie wszystko dobrze,tylko mamcia gania za mną ostatnio z aparatem.Ale da się wytrzymać:) (nie wiem czemu podkreślają mi się litery. O już nie:) Quote
andegawenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Cudna jak zwykle:loveu: Haniu co o tym myslisz http://www.dogomania.pl/forum/threads/238354-Tusia-nie-ma-prawdziwego-%C5%BCycia-mimo-tego-%C5%BCe-ma-dom- Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='andegawenka']Cudna jak zwykle:loveu: Haniu co o tym myslisz http://www.dogomania.pl/forum/threads/238354-Tusia-nie-ma-prawdziwego-życia-mimo-tego-że-ma-dom- Co sądzę? Zależy w jakim kontekście....:p Widać,że biedulka przestraszona.Śliczna. Pasowałaby do Ciebie:lol: Quote
andegawenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 RUDA ZUZIA napisał(a):Co sądzę? Zależy w jakim kontekście....:p Widać,że biedulka przestraszona.Śliczna. Pasowałaby do Ciebie:lol: Też tak myślę:roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ninuś to zadzwoń.Dowiedz się szczegółów. Maleńka i cudna,jak dla Ciebie, wymarzona.:loveu:Taka mała myszka..... Myśl.....:lol: Quote
andegawenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Ninuś to zadzwoń.Dowiedz się szczegółów. Maleńka i cudna,jak dla Ciebie, wymarzona.:loveu:Taka mała myszka..... Myśl.....:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='andegawenka'] Telefon to jeszcze nie decyzja.Pytaj.... Jestem z Tobą Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='andegawenka'] :scared::scared::scared::gent: Quote
andegawenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']:scared::scared::scared::gent: [quote name='edek']Super sunia doczekała się swojego wątku. Zadzwoniłam napodany nr. Niestety wiele o suni się nie dowiedziałam. Telefon jest do osoby,która dała ogłoszenie i ona nie zna tej suni nawet jej nie widziała na żywo. Dowiedziałamsię tylko tyle, że sunia jest pod Kielcami. Sunia także nie jestwysterylizowana. Zwróciłam Pani uwagę, żeby uważała na tzw pseudo ( chociaż niewiem czy by się nią zainteresowali ), Pani powiedziała, że ona pracuje wschronisku i wie o tym… Pani ma do mnie dzwonić i powiedzieć jak się suniazachowuje, czy wie co to szelki i obroża, czy jest odpchlona itp. Quote
andegawenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 (edited) Haniu gdzie widzisz tam telefon? ona jest ogłaszana chyba przez właściielki. Osoba która dzwoniła nic się nie dowiedziała. Tam chyba chodzi nie tylko o złamaną mogę ale było coś wiecej. mała chyba spadła z wyskosci. Znalazłam http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-ma-prawdziwego-zycia-mimo-tego-ze-ma-dom-ID24bMX.html#fa4f7820c4;r:;s: Edited January 9, 2013 by andegawenka Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='andegawenka']Haniu gdzie widzisz tam telefon? ona jest ogłaszana chyba przez właściielki. Osoba która dzwoniła nic się nie dowiedziała. Tam chyba chodzi nie tylko o złamaną mogę ale było coś wiecej. mała chyba spadła z wyskosci. Znalazłam http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-ma-prawdziwego-zycia-mimo-tego-ze-ma-dom-ID24bMX.html#fa4f7820c4;r:;s: [quote name='edek']Pani do mnie oddzwoniła, sunia wie co to smycz i szeleczki.Potrafi w nich chodzić, trzeba uważać nasamochody, ponieważ szczeka na nie i się ich nie boi. Jest zaszczepiona na wściekliznę,odrobaczona i niedługo będzie zaszczepiona na wirusówki. Sunia jest starsza ma8 lat. O tym spadnięciu z wysokości nigdzie nie znalazłam.... Quote
andegawenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 RUDA ZUZIA napisał(a):O tym spadnięciu z wysokości nigdzie nie znalazłam.... Bo to moje podejrzenie. Zobacz jakie ona ma przednie łapki mocno rozwinięte... Czemu jest tak przerażona:shake: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Jest przerażona... Na moje to zdjęcie nie jest w domu tylko u obcych ludzi.Sunia jest przestraszona sytuacją.Przywarła do blatu/biurka i nie wie co od niej chcą. Kitka głęboko podkulona.Uszka stulone. A piszą,że nie boi się spacerów ,samochodów. Na moje jest w nieznanym sobie środowisku. Quote
andegawenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 To już ją wywaliły te kobiety? Najpierw przygarnęły? Ona jest chyba w Krakowie, bo juz się pogubiłam.... Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Też tego nie rozumiem,bo piszą ,że ogłoszenie dawała pani ,która nie widziała suni na oczy. Z drugiej strony.... Jeśli to są zdjęcia z domu rodzinnego ....to jest to przerażające. A skąd wzięłaś Kraków? Ja czytałam ,że w woj.świętokrzyskim... Quote
andegawenka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 RUDA ZUZIA napisał(a):Też tego nie rozumiem,bo piszą ,że ogłoszenie dawała pani ,która nie widziała suni na oczy. Z drugiej strony.... Jeśli to są zdjęcia z domu rodzinnego ....to jest to przerażające. A skąd wzięłaś Kraków? Ja czytałam ,że w woj.świętokrzyskim... Jakaś mapa mi się Krakowa wyświetliła, ale pewnie weszłam na reklamę z mapą. Quote
Recommended Posts