Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']:loveu::loveu::loveu:
Piękna Pciółka:loveu:

A jaka kochana i troskliwa :cool3:

Dzień dobry :lol:
Hejka Rami:lol: Pciółka zawsze jest piękna:lol:A troskliwa też.Zje każdego,kto się zbliży do mamci:evil_lol:

[quote name='Gosiapk']chyba jej się Twoje firanki nie podobają :D
To jej osobista moskitierka do szarpanek:evil_lol:

[quote name='andegawenka']Może spróbujecie? http://www.dogomania.pl/forum/threads/228847

Pozdrowienia z Łeby:hand:
Troszkę się spóźniłam...
Dziękujemy za pozdrowionka:bye:
Ninuś jak było na wywczasach?Bo pewnie już wróciłaś?
Ciekawa jestem jak sobie poradziłaś z młodym?:lol:
(Mój ciągle gada i gada i gada.A jak nie słyszę to chwyta moją głowę w dwie łapki i odwraca mnie do siebie i nadal nadaje:evil_lol:)

[quote name='Chiquita&DeeDee']A Pciółka z Zuzią też wakacjują?:hmmmm:
Na potęgę:evil_lol:

[quote name='Agnieszka Co.']Pciółko - podobny mikrusek w potrzebie:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!?p=19335171#post19335171
Zaraz zajrzę.Dzięki Agnieszko:lol:
[quote name='Gosiapk']Pciółko, gdzie jesteś???
Pcioła teraz mocno wakacjuje:lol:

A w ogóle to stęskniłam się za Wami bardzo.
Ale muszę wykorzystać lato i piękną pogodę dla dziewczynek.Mają teraz raj na działce.Biegają ile się da:lol:I szczekają też.Burki jedne:evil_lol:
Czy ja Wam już kiedyś mówiłam ,że Pcioła jest słodka?:evil_lol:
Zdjęcia wklejam na razie stare, domowe.Nowych też za dużo nie mam, ale dopiero będę przeglądać.

A w ogóle to Pciólka wykazuje zdolności artystyczne...
Miałam ci ja nowe śliczne japonki,suto zdobione cekinkami.
No i jeden japonek został pozbawiony ozdóbek...
Musi być jak Pszczółka chce:evil_lol:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted (edited)

[quote name='Gosiapk']Pciółka i Zuzia to burki wsiowe :D

Jeszcze nam nie mówiłaś że Pciółka jest słodka ;) :D
Burki jak się patrzy:lol:(a jak się nie patrzy to też Burki:evil_lol:)

No właśnie:evil_lol: Tak myślałam,że jeszcze nie mówiłam ,że Pciółka jest słodka:roflt:

[quote name='Agnieszka Co.']Moglabyś podać namiary na takie obroże - gdzie można kupić, ile kosztują?
Obróżkę dla małej dostałam w prezencie ze Szwecji.Potem długo nie mogłam znaleźć takiej samej dla Zuzi.W końcu w moim sklepie sprowadzili mi na zamówienie.Rozmiar "s" 30-40 cm kosztował 35 zł.
Znalazłam w internecie takie stronki:

http://www.twenga.pl/dir-Zwierzeta,Psy,Obroza-dla-psa-021697

http://www.google.pl/search?q=flashing+collar&hl=pl&client=firefox-a&hs=cw&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=WxgDUI_SO8fZsgaIrLG_Bg&ved=0CG0QsAQ&biw=1045&bih=672
Może tak znajdziesz.
Bardzo fajna sprawa.:lol:
[quote name='Chiquita&DeeDee']Piękne dziewuszki:loveu:

A Pcioła jaka dojrzała:crazyeye: toż to już mała kobietka, a nie szczeniaczek:loveu:
Chciałabym ją zobaczyć na żywo:)

Odpoczywajcie ile możecie:)
Ani trochę z niej mała kobietka:eviltong: To smarkaczyk mój:evil_lol:

Na żywo ?
Nie ma problemu,możesz w czasie wakacyjnych wojaży skręcić na Poznań:lol:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

Hahaha niech będzie smarkaczyk ;)

Przez Poznań jedziemy do Kołobrzegu w sobotę ;) ale jakoś nie przepadam za tym miastem...:eviltong:
Byłam tak kiedyś w UM, bo musiałam coś z autem robić, ogólnie przeraża mnie ;)

Posted (edited)

[quote name='andegawenka']Masz mojego wnuka? bo mój też gada i gada....

Cała Polska nie miała czym oddychać. Dostawałam wiadomosci z dogo że psy cierpią w upały a w Łebie było tak :

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229505-Pogryziona-maleńka-babunia-w-schronie-(-Potrzebny-DT?p=19378875#post19378875

Widać to taka gadająca rasa:evil_lol: Mój wyszedł przed chwilą,był tylko 3 godzinki a ja już zamęczona:evil_lol::grab::megagrin:

No to pogoda średnio Ci dopisała?Ale przynajmniej nie cierpiałaś upałów...
Odpoczęłaś trochę(pomiędzy gadaniem)?

[quote name='Gosiapk']Jakie dzielne te dziewczyny! Jak bronią swojej pani na działce... zza płotu :roflt:
Acha,strasznie ważne są za tym płotem:evil_lol: Nie dadzą sobie w kaszę pluć:evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Przez Poznań jedziemy do Kołobrzegu w sobotę ;) ale jakoś nie przepadam za tym miastem...:eviltong:

:obrazic::obrazic::obrazic:Nie przepadasz? :obrazic::obrazic::obrazic:Poznań jest piękny:eviltong:

A w ogóle to witam Was dziewczynki po przerwie.Wakacje miałam cudowne,na działce z dziewczynkami,trochę miałam miłych gości i ogólnie jestem podbudowana:lol:
No i muszę Wam przypomnieć pewną małą surykatkę:evil_lol:

Zaznaczam,że owłosiona noga nie jest moja:evil_lol:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

Odpoczęłam, wyprowadziłam z zajęć chrupki wprowadziłam czynny wypoczynek więc padał o 22 godzinie na 11 godzin co rodziców zszokowało bo potrafi w domu kręcić się już od 6 rano.

Surykatki też lubię;) (czemu nie umiem tylko linka wprowadzić od razu otwiera się fotka)

Posted

[quote name='andegawenka']Odpoczęłam, wyprowadziłam z zajęć chrupki wprowadziłam czynny wypoczynek więc padał o 22 godzinie na 11 godzin co rodziców zszokowało bo potrafi w domu kręcić się już od 6 rano.

Surykatki też lubię;) (czemu nie umiem tylko linka wprowadzić od razu otwiera się fotka)

Oooo to widzę,że z Ciebie jest superbabcia:klacz:Wyprowadzenie z zajęć chrupek to jest bardzo dobre posunięcie:evil_lol:Zawsze wychodzi dzieciom na zdrówko:p
A to zdjęcie jest super:klacz:Nie padłaś przy tych skakankach na serce?
Nieźle małego wymęczyłaś.Pewnie wrócił wymęczony ale szczęśliwy:lol:

Którego linka nie możesz wprowadzić?

Posted

No bo by tylko siedział na grach i podjadał chrupki.....:angryy:

Na tej trampolinie trzylatka widziałam osobiście, nawet mam fotę.
No nie wiem czy szczęsliwy, bo ja z tych babek co to nie kuca przed wnukiem.:evil_lol:

Nie chciałam tych zdjęć wstawiać w formie obrazu tylko samym linkiem.

Posted

[quote name='andegawenka']No bo by tylko siedział na grach i podjadał chrupki.....:angryy:[/QUOTE]
To prawda.Teraz takie są czasy,że trzeba młodych odciągać od kompa wołami.
Mój mały ma wyznaczony czas przez rodziców i póki co jeszcze słucha.. Ja nigdy nie podważam zdania mamy ani taty.To bardzo jest ważne-trzymać jeden front:lol:

[quote name='andegawenka']

Na tej trampolinie trzylatka widziałam osobiście, nawet mam fotę.

Nie chciałam tych zdjęć wstawiać w formie obrazu tylko samym linkiem.[/QUOTE]
Dawaj foty.Ja tam wolę obraz a nie-otwierać linka.

[quote name='andegawenka']
No nie wiem czy szczęsliwy, bo ja z tych babek co to nie kuca przed wnukiem.:evil_lol:[/QUOTE]
I bardzo dobrze:klacz:
I tak jestem pewna,że wrócił szczęśliwy i będzie miał mnóstwo wspomnień:lol:

Posted

Gumiaki czy kąpielówki......
To nie jest takie ważne.
Liczy się wspólnie spędzony czas a ten był i to jest najważniejsze :lol:
Fajnie,że jesteś taką fajową Babcią,która nie podtyka pod nosek ciasteczek tylko przegania smarkacza po świecie.Takie rzeczy się pamięta....:lol: (Ja pamiętam...)
A jak ma się młodszy maleńtas?(Jeśli mogę zapytać)

Posted

ciociu Ande, czy mogę Ci podrzucić swoją latorośl? Tak dobrze Ci idzie zajmowanie się swoim wnuczkiem :)

Pciułeczko, tęskniłam za Tobą (i za Twoją ludzką Mami też) :loveu:

Posted

W Łebie jest tyle atrakcji że nie trzeba być dobrą babką - 15 na quadzie 25 zł:evil_lol:

Niunio jezdzi na rehabilitację, po operacji proces regeneracji nerwu trwa dłużej. Wstawię fotkę żeby pokazać jakie to cudowne dziecko, zawsze mu się ta mordka śmieje.

Posted

O proszę jakie wnuczki :loveu:
Jak tak patrzę i czytam, jakie te wnuki męczące:diabloti: to myślę, że może Mama mi wybaczy brak wnuka;)

To już wiem Ninuś czemu Cię nie było :)

Ja nie mówię Zuziu, że Poznań jest brzydki, tylko, że mnie przeraża :D

Posted

Podobno jest fajniej mieć wnuki niż dzieci. :roll: Ale ja wiem, czy to prawda, bo posiadanie dzieci jest super (choć bywa ciężko), więc jak może być lepiej? :hmmmm:

Posted (edited)

[quote name='Gosiapk']ciociu Ande, czy mogę Ci podrzucić swoją latorośl? Tak dobrze Ci idzie zajmowanie się swoim wnuczkiem :)

Pciułeczko, tęskniłam za Tobą (i za Twoją ludzką Mami też) :loveu:

Ja też za Tobą tęskniłam:loveu:
Mamcia była cały tydzień zajęta,miała gości.Dwie ciocie i takiego małego bąka:lol:
Mamcia z ciocią miały bez przerwy rechotawkę i było wesoło:lol:
Nowa ciocia cały czas mnie nosiła na rączkach i planowała mnie uprowadzić:crazyeye:
Ale ja tam wolę zostać z moją mamcią i raz nawet zahaczyłam tą ciocię ząbkiem:mad:
No niech sobie nie myśli,że ze mną tak łatwo jej pójdzie:evil_lol::eviltong:
A ten mały bąk(dziewczynka podobno) też był mną bardzo zainteresowany.
Ale od czego ma się sprytne nóżki?:evil_lol:

Prawda cioteczki,że jestem sprytna?
Pcioła:lol:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

[quote name='andegawenka']W Łebie jest tyle atrakcji że nie trzeba być dobrą babką - 15 na quadzie 25 zł:evil_lol:

Niunio jezdzi na rehabilitację, po operacji proces regeneracji nerwu trwa dłużej. Wstawię fotkę żeby pokazać jakie to cudowne dziecko, zawsze mu się ta mordka śmieje.

No ale dobra babcia musi wysupłać te 25 zeta i nie tylko:evil_lol:
Ale czego się nie robi dla tych naszych milusińskich:lol:

Obydwie sznupki uśmiechnięte.Fajne,radosne zdjęcie:lol:
Czy teraz z rączką jest już lepiej niż przed operacją?Czy będzie nią ruszał?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']O proszę jakie wnuczki :loveu:
Jak tak patrzę i czytam, jakie te wnuki męczące:diabloti: to myślę, że może Mama mi wybaczy brak wnuka;)

To już wiem Ninuś czemu Cię nie było :)

Ja nie mówię Zuziu, że Poznań jest brzydki, tylko, że mnie przeraża :D[/QUOTE]

Męczące to może i są ale jakie słodkie:lol:
Czasem tylko przydałby się do nich pilot,szczególnie funkcja pauze byłaby tu przydatna:evil_lol:

A co Cię tak przeraża w Poznaniu?No bo chyba nie Pciółka?:evil_lol: