ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Hehehe:D podpinam się pod prośbę:cool3: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='zozolina'] Jestes słodka.... [quote name='andegawenka']Wieśniaczki wracać już. Koniec wakacji:loveu: Witaj Ninuś:lol: Karnie melduję się na Twoje wezwanie:lol: Co prawda jeszcze rozleniwiona ale jak mus to mus:evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe:D podpinam się pod prośbę:cool3: Witaj Rami:lol: Jak się masz po długich wojażach? Lata świetlne Was nie widziałam i bardzo się stęskniłam za Wami.Witam więc powakacyjnie i przesyłam w eter Pciółkowe fluidy A w ogóle melduję,że Pciółka cała,zdrowa i szczuplutka:evil_lol:.Szczęśliwie nie ukąsiła jej żadna pszczoła ani osa ani inny gad:diabloti:.Mamcia pilnuje Dzisiaj już padam na twarz ale muszę Wam powiedzieć,że Pciółka robi na komendę siu Od dawna ,odkąd jest u mnie zawsze ją chwalę gdy siusia do kuwetki(gdy ucelowała gdzie indziej po prostu na nią nie patrzyłam i nic nie mówiłam). To znaczy teraz już dawno jej się nie zdarzyło zrobić gdzie indziej ale mi został nawyk,że gdy kuca to przemawiam do niej"ślicznie robisz siusiulki"(tupeńkę:stupid:) albo podobnie a ona patrzy mi w oczy. Ostatnio obudziłam się o 4 rano i Pcioła oczywiście wyskoczyła jak z procy za mną.A ja mówię do niej "zrób siusiulki"-Pcioła kucnęła i patrzy mi zdziwiona w oczy bo nic nie poleciało.Ale próbowała wycisnąć:evil_lol: To się nazywa szkolony pies:evil_lol: Jutro może wkleję parę zdjęć. Quote
RUDA ZUZIA Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='andegawenka']To czekamy na fotki:loveu: Troszkę Nikusia... " class="ipsImage" alt=""> Ulubiona maskotka Nikusia-"Oseł Miałczefff" " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Czemu to lato jest takie krótkie??? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Witajcie :multi: Miło, że już jesteście, brakowało mi Was<3 Quote
RUDA ZUZIA Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witajcie :multi: Miło, że już jesteście, brakowało mi Was<3 A mi Was:loveu: Tyle się działo gdy mnie nie było,że aż nie nadążam:lol: Zozolina dziś też przywiezie nowy skarbek:lol: A Gosia wreszcie ujawniła te swoje skarby zazdrośnie strzeżone:mad::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Zozolina już ma;) A Gosia... ahhh do teraz serce mi rośnie:loveu: Lecę później będę;) Quote
Gosiapk Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):(...) A Gosia wreszcie ujawniła te swoje skarby zazdrośnie strzeżone:mad::evil_lol: No, jak tu pałą machają to ja się zmywam :scared: Tęskniłam za Tobą Zuziu i Pciółką, już od dawna myślałam kiedy wrócicie z działki i znowu zobaczymy nowe zdjęcia Pcioły :) Quote
zozolina Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Witajcie milo was znowu czytac he he !!! pozdrawiamy i czekamy na jakas pozadna fotorelacje !!!!:multi: Quote
andegawenka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Patyczak jak i mój, ale to dobrze :loveu: http://wstaw.org/m/2012/09/01/2012-07-27_104_jpg_300x300_q85.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zozolina już ma;) A Gosia... ahhh do teraz serce mi rośnie:loveu: Lecę później będę;) Zozolina ma cudeńko:lol: A Gosię to musimy przycisnąć,żeby więcej zdjęć swoich skarbów dała:mad: A ile u Ciebie trwa "później"?:evil_lol: [quote name='Gosiapk']No, jak tu pałą machają to ja się zmywam :scared: Tęskniłam za Tobą Zuziu i Pciółką, już od dawna myślałam kiedy wrócicie z działki i znowu zobaczymy nowe zdjęcia Pcioły :) Witaj Gosiu:loveu: Ty tak nie uciekaj bo będziemy musiały Tobie,jak kiedyś Nince, wątek poszukiwawczy założyć:evil_lol: I stanowczo domagam się więcej zdjęć Twoich dzieci a szczególnie Julisi:lol: [quote name='zozolina']Witajcie milo was znowu czytac he he !!! pozdrawiamy i czekamy na jakas pozadna fotorelacje !!!!:multi: Witaj:lol: Ciągle mi ostatnio czasu brakuje ale zaraz wkleję kilka zdjęć:lol: [quote name='Agnieszka Co.']Dawno tu Pszczoły nie było... Niedługo znów będzie, aż Was zanudzę Pciołą:lol: [quote name='andegawenka']Patyczak jak i mój, ale to dobrze :loveu: http://wstaw.org/m/2012/09/01/2012-07-27_104_jpg_300x300_q85.jpg Pilnujemy diety Patyczaka:evil_lol: Ostatnio wciąż cierpię na brak czasu. Ale wreszcie udało mi się usiąść i spróbuję nadrobić trochę zaległości. Zdjęcia z 12 lipca:lol: Koteczek mój:loveu: Mamciu wyjdź już z tego mokrego. Bardzo tam mokro jest? Quote
RUDA ZUZIA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 A tu w domku. Zuzi oczywiście uszka klapnęły bo zobaczyła aparat. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 :crazyeye: Ile pięknych zdjęć :loveu: Chyba dziś nie zasnę;) A Pcioła ma nawet mini tyci pyci wcięcie:diabloti: A co robicie, że macie całkowity brak czasu hmm?:D Quote
RUDA ZUZIA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a)::crazyeye: Ile pięknych zdjęć :loveu: Chyba dziś nie zasnę;) A Pcioła ma nawet mini tyci pyci wcięcie:diabloti: A co robicie, że macie całkowity brak czasu hmm?:D Tyci-pyci????:mad:Ma mega duże wcięcie:obrazic: A czas.. Jak to w życiu,odeszły jedne obowiązki a przyszły nowe,bardziej upierdliwe. A dodatkowo pracuję nad linią Pciółki-biegamy:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Hehe Tyci pyci i ani ciut więcej:diabloti: To chyba początek biegania co?:roflt::roflt: Quote
andegawenka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Potworek do schrupania:evil_lol: http://img163.imageshack.us/img163/5646/20120712356.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Na tym zdjęciu proszę co niektóre cioteczki(szczególnie Rami:evil_lol:) o zwrócenie uwagi na LINIĘ Pcioły:eviltong: Aż musiałam siebie samą zacytować tak się obruszyłam:obrazic::obrazic: [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehe Tyci pyci i ani ciut więcej:diabloti: To chyba początek biegania co?:roflt::roflt: Początek mojego biegania ale nie Pciółkowego:roflt: [quote name='andegawenka']Potworek do schrupania:evil_lol: http://img163.imageshack.us/img163/5646/20120712356.jpg :roflt: sznupeńka moja:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Cześć dziewczynki:lol: Chciałam sobie polatać a Pciółka dziś nic tylko na rączki i na rączki:diabloti: No i wróciłam niewylatana:evil_lol: Wklejam parę zdjęć na dobry sen:lol: Dziecko samo zapakowało się do torby. Księżniczka:lol: Quote
andegawenka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ona jest cudownie mimiczna, myslałam że tylko boksery to potrafią...http://img52.imageshack.us/img52/6954/2012072657.jpg :roflt::roflt: a po co Ci to polatnie, przecież masz figurę modelki:p Quote
RUDA ZUZIA Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='andegawenka']Ona jest cudownie mimiczna, myslałam że tylko boksery to potrafią...http://img52.imageshack.us/img52/6954/2012072657.jpg :roflt::roflt: a po co Ci to polatnie, przecież masz figurę modelki:p Skarbek mój ukochany:loveu: Latam dla niej.Bo ona potrzebuje dużo ruchu i sam spacer to za mało.A ze smyczy nie spuszczę za skarby:diabloti:.Sama z siebie to nie lubię biegać:evil_lol: Około 19 jest na osiedlu spokój,z psami jeszcze nie wychodzą a dzieci przeważnie już siedzą w domu i nie kołują na rowerkach.Najbezpieczniejsza godzina dla niej. A do modelki to mi bardzo,bardzo daleko:lol: Quote
Gosiapk Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ale mądra laseczka z Pciółki. Mamci na rączki i biegniecie po zdrowie... obie :roflt: Quote
Recommended Posts