RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Tak bardzo,tak strasznie się boję. Dzisiaj przy porannych czułościach z moim słonkiem wyczułam jakieś zgrubienie na szyjce... pomacałam z drugiej też jest trochę mniejsze... Nie mam zielonego pojęcia co to może być,chyba gruczoły a wiem,że powiększone gruczoły to nic dobrego... Ja nie chcę,żeby Pciółka była chora:lookarou::placz::placz::placz: Od rana siedzę i płaczę.Wszędzie widzę raka. Wiem,wiem ,nie płakać tylko działać.Zadzwoniłam do mojej wetki ,będzie po południu dzisiaj.Umówiłam się na 19,20. Co się dowiem??? Quote
andegawenka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Znam, znam....wyłam jak syrena okretowa nawet już w gabinecie wet. Miał się ze mną wetek przez te 13 lat oj miał. Pciołka jest za mała na takie zmiany....jakieś hormonalne wybryki albo tarczyca.... Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Myślisz? Może masz rację,niepotrzebnie panikuję.. Boję się strasznie.muszę się pozbierać.... Quote
andegawenka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Płącz sobie do woli. nikt się nie zdziwi bo masz same psichole na watku;) Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Ty mój Psicholu:iloveyou: Jesteś dobrym duszkiem mojego skarbeńka:loveu: Quote
andegawenka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Ty mój Psicholu:iloveyou: Jesteś dobrym duszkiem mojego skarbeńka:loveu:[/QUOTE] Nie pamietam kto mnie przyciagnął na ten na wątek, ale od razu zgłupiałam:iloveyou: i uciekłam....a potem wróciłam:oops:;) Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Mam wrażenie,że ja Ci powiedziałam na jakimś bazarku fotograficznym:hmmmm: ale też już nie pamiętam dokładnie.Ważne,że jesteś:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Taki ze mnie prosiak,że nawet Wam nie odpisałam. A takie dziś miałam cudowne przebudzenie.Otworzyłam oczy i Pciółka akurat leżała na pleckach,rączki i nóżki w górze i się przeciąga tak rozkosznie ,więc dopadłam te słodkie stópaski i wycałowałam :loveu: A potem jak zwykle masażyk i wtedy nagle wyczułam to draństwo:diabloti: [quote name='Gosiapk'] Pciola - postrach na ciocie Romi ;) Strasssny Potttfffór:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']HAhaha, jaki zajeb*sty postrach:loveu: Tak to ja się mogę bać całe życie!!!:multi: Zuziu adoptuj Chiquitkę 2:buzi: będziemy mieć takie same!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Obie są cudowne i bardzo bym chciała ale póki co nie mogę:lol: A one wyglądają jak siostry i bardzo bym chciała aby poszły razem.Byłoby im raźniej. Quote
andegawenka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Takie to było niewiniątko (1 strona wątku) http://img861.imageshack.us/img861/463/szczeniebbbbbb.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Też dzisiaj poszłam na początek wątku bo próbowałam sobie przypomnieć skąd się Ty znalazłaś na tym wątku.Ale nie pamiętam. I też przeglądałam zdjęcia małej Pcieliny:loveu: Będę wdzięczna wszystkim za podpowiedzi i sugestie w jakim kierunku zrobić Pszczółce badania. Krew w kierunku tarczycy? Co jeszcze? Pewnie wetka sama coś zaproponuje ale wolałabym być "uświadomiona". Quote
andegawenka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Lepiej zostaw to fachowcom bo się zdenerwuje ze im nie ufasz. Wet pomaca i powie co trzeba zrobić:glaszcze: nie martw się. Quote
andegawenka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Też dzisiaj poszłam na początek wątku bo próbowałam sobie przypomnieć skąd się Ty znalazłaś na tym wątku.Ale nie pamiętam. I też przeglądałam zdjęcia małej Pcieliny:loveu: Będę wdzięczna wszystkim za podpowiedzi i sugestie w jakim kierunku zrobić Pszczółce badania. Krew w kierunku tarczycy? Co jeszcze? Pewnie wetka sama coś zaproponuje ale wolałabym być "uświadomiona".[/QUOTE] Mój pierwszy post jest od 7 strony, tuz po adopcji. Nawet nie wiedziałam czy już dwa mają domy, czy jeden i chyba dlatego uciekłam;), tak jak cały czas uciekam od bokserów. Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 (edited) [quote name='andegawenka']Lepiej zostaw to fachowcom bo się zdenerwuje ze im nie ufasz. Wet pomaca i powie co trzeba zrobić:glaszcze: nie martw się. Moja wetka jest fajna i zna mnie już trochę;) Wie,że ze mnie panikara.Co zrobić taki charakter:lol: [quote name='andegawenka']Mój pierwszy post jest od 7 strony, tuz po adopcji. Nawet nie wiedziałam czy już dwa mają domy, czy jeden i chyba dlatego uciekłam;), tak jak cały czas uciekam od bokserów. Ja też tak mam .Zwiewam od spanieli... Ostatnio spotkałam na spacerze znajomą ze spanielkiem i jak tylko go dotknęłam to zaraz płakałam.One mają taką specyficzną jedwabną sierść. Przencik:lol: Edited July 18, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
Gosiapk Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='andegawenka']Takie to było niewiniątko (1 strona wątku) http://img861.imageshack.us/img861/463/szczeniebbbbbb.jpg I patrz co z niej wyrosło! Postrach na ciocię Romi :D Quote
Gosiapk Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 (edited) [quote name='RUDA ZUZIA']Też dzisiaj poszłam na początek wątku bo próbowałam sobie przypomnieć skąd się Ty znalazłaś na tym wątku.Ale nie pamiętam. I też przeglądałam zdjęcia małej Pcieliny:loveu: Będę wdzięczna wszystkim za podpowiedzi i sugestie w jakim kierunku zrobić Pszczółce badania. Krew w kierunku tarczycy? Co jeszcze? Pewnie wetka sama coś zaproponuje ale wolałabym być "uświadomiona".[/QUOTE] Zuziu, to pewnie tylko lekko powiększone węzły chłonne. Teraz przy tych zmianach pogody, raz upał, raz wiatr i deszcz i chłodno, pewnie się podziębiła. Wetka zajrzy do gardła, powie, że lekko zaczerwienione i zagadka rozwiązana :) Edited May 11, 2012 by Gosiapk spelling Quote
andegawenka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Przedmuchało na działce księżniczkę. Pańcia poduszek nie podłożyła. Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Gosiapk']Zuziu, to pewnie tylko lekko powiększone węzły chłonne. Teraz przy tych zmaianch pogody, raz upał, raz wiatr i deszcz i człodno, pewnie się podziębiła. Wetka zajrzy do gardła, powie, że lekko zaczerwienione i zagadka rozwiązana :)[/QUOTE] Oby było tak jak mówisz:multi: Ja się tak przestraszyłam bo ona ani trochę nie wygląda na chorą.Apetycik ma za dwóch, humor dopisuje,rozrabia,tupeńka jest "modelowa":evil_lol: i w ogóle wszystko oki. To skąd te węzły? [quote name='andegawenka']Przedmuchało na działce księżniczkę. Pańcia poduszek nie podłożyła.[/QUOTE] :roflt: Pcioła ma wszystko:evil_lol: Córka się śmieje,że dodatkowa szafa dla niej jest potrzebna:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Podpinam się pod odpowiedź Ciotki Gośki:evil_lol: (:eviltong:) Moje jak się ciut przeziębią to zaraz mają węzły większe.. Czasami wystarczy, że wiatr jest zimny ;) Z Pciołą na bank wszystko dobrze:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 No i co mam Wam powiedzieć? No dobra ,jestem przewrażliwiona:roll:Pewnie teraz sobie ze mnie porechoczecie ale co tam.Rechoczcie na zdrówko.Najważniejsze,że jest nieźle.Kiedyś Wam opowiem jak parę ładnych lat wstecz spanikowałam... Wielkie UFFFFF:multi: Pcioła ma anginę.Zaczerwienione gardziołko,peraturka 39,5 i powiększone węzły ale tylko jedne. Na moje pytanie jakie jeszcze węzły mogą być powiększone Pani dr.powiedziała,że mi nie pokaże bo mnie zna i będę ją ciągle macać (znaczy Pciołę:evil_lol:)E tam poszukam sobie w internecie. Mała dostała dwa zastrzyki w pupkę,ani nawet nie zapiszczała a do domu dostałam synulox 50mg i od jutra mam podawać 2 x po 3/4 tabletki.Powiedziała mi też ,że jestem bardzo czujna:evil_lol: i mam się nie martwić i dała mi nr.swojej prywatnej komórki i jakby co to mogę dzwonić;) Powiedziała też ,że mała jest Gwiazdeczka i jest śliczna:loveu: W nagrodę za dzielne zachowanie kupiłam jej nowe szeleczki. Ale odetchnęłam:cunao: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Gosiapk']Zuziu, to pewnie tylko lekko powiększone węzły chłonne. Teraz przy tych zmianach pogody, raz upał, raz wiatr i deszcz i chłodno, pewnie się podziębiła. Wetka zajrzy do gardła, powie, że lekko zaczerwienione i zagadka rozwiązana :)[/QUOTE] [quote name='andegawenka']Przedmuchało na działce księżniczkę. Pańcia poduszek nie podłożyła.[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']Podpinam się pod odpowiedź Ciotki Gośki:evil_lol: (:eviltong:) Moje jak się ciut przeziębią to zaraz mają węzły większe.. Czasami wystarczy, że wiatr jest zimny ;) Z Pciołą na bank wszystko dobrze:loveu:[/QUOTE] Jesteście Jasnowidzkami:evil_lol: ooo idzie burza.Lecę zbierać pranie Quote
andegawenka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Warto było jeszcze tego laptopa odpalić:sweetCyb::sweetCyb: Quote
Gosiapk Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Podpinam się pod odpowiedź Ciotki Gośki:evil_lol: (:eviltong:) Moje jak się ciut przeziębią to zaraz mają węzły większe.. Czasami wystarczy, że wiatr jest zimny ;) Z Pciołą na bank wszystko dobrze:loveu:[/QUOTE] Patrzcie na tego wredziocha vel ciocie Romi! Jezora mi pokazala :mad: [quote name='RUDA ZUZIA']Jesteście Jasnowidzkami:evil_lol:(...) [/QUOTE] Nio! ciocia Gosia to niedoszly wet :) Edited May 11, 2012 by Gosiapk spelling Quote
Gosiapk Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='andegawenka']Warto było jeszcze tego laptopa odpalić:sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE] Jaka niespodzianka dla cioci Ande :) Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 I właśnie za to Was kocham:loveu: [quote name='andegawenka']Warto było jeszcze tego laptopa odpalić:sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE] Tak tak i jeszcze raz tak.Pciólka ma zwyczajną anginkę.Tak po prostu... Jak mogłam o tym nie pomyśleć?:roll::oops: [quote name='Gosiapk']Patrzcie na tego wredziocha vel ciocie Romi! Jezora mi pokazala :mad: Nio! ciocia Gosia to niedoszly wet :)[/QUOTE] Ta wredziocha też mi pisała,że dobrze będzie:loveu: To nie niedoszły wet. To wróżka:angel: (a ja niedoszły zootechnik... brakło kasy , 4 dzieci:roll:) [quote name='Gosiapk']Jaka niespodzianka dla cioci Ande :)[/QUOTE] Ciocia Ande dzisiaj cały dzień mnie pocieszła.:angel: A ja taki głupolek tak się zamartwiałam. I teraz jeszcze sprawdzam peraturkę i czy wszystko oki.... OKI:lol: Śpi wtulona we mnie.Peraturka chyba w porządku i ma się dobrze ten mój mały Pciół.:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Nadal wszystko w porządku. Śpi to moje małe :loveu: I chyba ma się dobrze. Quote
Recommended Posts