Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak bardzo,tak strasznie się boję.
Dzisiaj przy porannych czułościach z moim słonkiem wyczułam jakieś zgrubienie na szyjce... pomacałam z drugiej też jest trochę mniejsze...
Nie mam zielonego pojęcia co to może być,chyba gruczoły a wiem,że powiększone gruczoły to nic dobrego...
Ja nie chcę,żeby Pciółka była chora:lookarou::placz::placz::placz:
Od rana siedzę i płaczę.Wszędzie widzę raka.
Wiem,wiem ,nie płakać tylko działać.Zadzwoniłam do mojej wetki ,będzie po południu dzisiaj.Umówiłam się na 19,20. Co się dowiem???

Posted

Znam, znam....wyłam jak syrena okretowa nawet już w gabinecie wet. Miał się ze mną wetek przez te 13 lat oj miał.

Pciołka jest za mała na takie zmiany....jakieś hormonalne wybryki albo tarczyca....

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Ty mój Psicholu:iloveyou: Jesteś dobrym duszkiem mojego skarbeńka:loveu:[/QUOTE]

Nie pamietam kto mnie przyciagnął na ten na wątek, ale od razu zgłupiałam:iloveyou: i uciekłam....a potem wróciłam:oops:;)

Posted

Taki ze mnie prosiak,że nawet Wam nie odpisałam.
A takie dziś miałam cudowne przebudzenie.Otworzyłam oczy i Pciółka akurat leżała na pleckach,rączki i nóżki w górze i się przeciąga tak rozkosznie ,więc dopadłam te słodkie stópaski i wycałowałam :loveu:
A potem jak zwykle masażyk i wtedy nagle wyczułam to draństwo:diabloti:

[quote name='Gosiapk']

Pciola - postrach na ciocie Romi ;)

Strasssny Potttfffór:loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']HAhaha, jaki zajeb*sty postrach:loveu:
Tak to ja się mogę bać całe życie!!!:multi:
Zuziu adoptuj Chiquitkę 2:buzi: będziemy mieć takie same!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Obie są cudowne i bardzo bym chciała ale póki co nie mogę:lol:
A one wyglądają jak siostry i bardzo bym chciała aby poszły razem.Byłoby im raźniej.

Posted

Też dzisiaj poszłam na początek wątku bo próbowałam sobie przypomnieć skąd się Ty znalazłaś na tym wątku.Ale nie pamiętam.
I też przeglądałam zdjęcia małej Pcieliny:loveu:

Będę wdzięczna wszystkim za podpowiedzi i sugestie w jakim kierunku zrobić Pszczółce badania.
Krew w kierunku tarczycy? Co jeszcze?
Pewnie wetka sama coś zaproponuje ale wolałabym być "uświadomiona".

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Też dzisiaj poszłam na początek wątku bo próbowałam sobie przypomnieć skąd się Ty znalazłaś na tym wątku.Ale nie pamiętam.

Będę wdzięczna wszystkim za podpowiedzi i sugestie w jakim kierunku zrobić Pszczółce badania.
Pewnie wetka sama coś zaproponuje ale wolałabym być "uświadomiona".[/QUOTE]

Mój pierwszy post jest od 7 strony, tuz po adopcji. Nawet nie wiedziałam czy już dwa mają domy, czy jeden i chyba dlatego uciekłam;), tak jak cały czas uciekam od bokserów.

Posted (edited)

[quote name='andegawenka']Lepiej zostaw to fachowcom bo się zdenerwuje ze im nie ufasz. Wet pomaca i powie co trzeba zrobić:glaszcze: nie martw się.

Moja wetka jest fajna i zna mnie już trochę;) Wie,że ze mnie panikara.Co zrobić taki charakter:lol:

[quote name='andegawenka']Mój pierwszy post jest od 7 strony, tuz po adopcji. Nawet nie wiedziałam czy już dwa mają domy, czy jeden i chyba dlatego uciekłam;), tak jak cały czas uciekam od bokserów.

Ja też tak mam .Zwiewam od spanieli...
Ostatnio spotkałam na spacerze znajomą ze spanielkiem i jak tylko go dotknęłam to zaraz płakałam.One mają taką specyficzną jedwabną sierść.

Przencik:lol:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted (edited)

[quote name='RUDA ZUZIA']Też dzisiaj poszłam na początek wątku bo próbowałam sobie przypomnieć skąd się Ty znalazłaś na tym wątku.Ale nie pamiętam.

Pewnie wetka sama coś zaproponuje ale wolałabym być "uświadomiona".[/QUOTE]

Zuziu, to pewnie tylko lekko powiększone węzły chłonne. Teraz przy tych zmianach pogody, raz upał, raz wiatr i deszcz i chłodno, pewnie się podziębiła. Wetka zajrzy do gardła, powie, że lekko zaczerwienione i zagadka rozwiązana :)

Edited by Gosiapk
spelling
Posted

[quote name='Gosiapk']Zuziu, to pewnie tylko lekko powiększone węzły chłonne. Teraz przy tych zmaianch pogody, raz upał, raz wiatr i deszcz i człodno, pewnie się podziębiła. Wetka zajrzy do gardła, powie, że lekko zaczerwienione i zagadka rozwiązana :)[/QUOTE]

Oby było tak jak mówisz:multi:
Ja się tak przestraszyłam bo ona ani trochę nie wygląda na chorą.Apetycik ma za dwóch, humor dopisuje,rozrabia,tupeńka jest "modelowa":evil_lol: i w ogóle wszystko oki.
To skąd te węzły?

[quote name='andegawenka']Przedmuchało na działce księżniczkę. Pańcia poduszek nie podłożyła.[/QUOTE]
:roflt:
Pcioła ma wszystko:evil_lol: Córka się śmieje,że dodatkowa szafa dla niej jest potrzebna:evil_lol:

Posted

Podpinam się pod odpowiedź Ciotki Gośki:evil_lol: (:eviltong:)
Moje jak się ciut przeziębią to zaraz mają węzły większe.. Czasami wystarczy, że wiatr jest zimny ;)
Z Pciołą na bank wszystko dobrze:loveu:

Posted

No i co mam Wam powiedzieć?
No dobra ,jestem przewrażliwiona:roll:Pewnie teraz sobie ze mnie porechoczecie ale co tam.Rechoczcie na zdrówko.Najważniejsze,że jest nieźle.Kiedyś Wam opowiem jak parę ładnych lat wstecz spanikowałam... Wielkie UFFFFF:multi:
Pcioła ma anginę.Zaczerwienione gardziołko,peraturka 39,5 i powiększone węzły ale tylko jedne.
Na moje pytanie jakie jeszcze węzły mogą być powiększone Pani dr.powiedziała,że mi nie pokaże bo mnie zna i będę ją ciągle macać (znaczy Pciołę:evil_lol:)E tam poszukam sobie w internecie.
Mała dostała dwa zastrzyki w pupkę,ani nawet nie zapiszczała a do domu dostałam synulox 50mg i od jutra mam podawać 2 x po 3/4 tabletki.Powiedziała mi też ,że jestem bardzo czujna:evil_lol: i mam się nie martwić i dała mi nr.swojej prywatnej komórki i jakby co to mogę dzwonić;)
Powiedziała też ,że mała jest Gwiazdeczka i jest śliczna:loveu:

W nagrodę za dzielne zachowanie kupiłam jej nowe szeleczki.
Ale odetchnęłam:cunao:

Posted

[quote name='Gosiapk']Zuziu, to pewnie tylko lekko powiększone węzły chłonne. Teraz przy tych zmianach pogody, raz upał, raz wiatr i deszcz i chłodno, pewnie się podziębiła. Wetka zajrzy do gardła, powie, że lekko zaczerwienione i zagadka rozwiązana :)[/QUOTE]

[quote name='andegawenka']Przedmuchało na działce księżniczkę. Pańcia poduszek nie podłożyła.[/QUOTE]

[quote name='Chiquita&DeeDee']Podpinam się pod odpowiedź Ciotki Gośki:evil_lol: (:eviltong:)
Moje jak się ciut przeziębią to zaraz mają węzły większe.. Czasami wystarczy, że wiatr jest zimny ;)
Z Pciołą na bank wszystko dobrze:loveu:[/QUOTE]

Jesteście Jasnowidzkami:evil_lol:

ooo idzie burza.Lecę zbierać pranie

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Podpinam się pod odpowiedź Ciotki Gośki:evil_lol: (:eviltong:)
Z Pciołą na bank wszystko dobrze:loveu:[/QUOTE]

Patrzcie na tego wredziocha vel ciocie Romi! Jezora mi pokazala :mad:

[quote name='RUDA ZUZIA']Jesteście Jasnowidzkami:evil_lol:(...) [/QUOTE]

Nio! ciocia Gosia to niedoszly wet :)

Edited by Gosiapk
spelling
Posted

I właśnie za to Was kocham:loveu:

[quote name='andegawenka']Warto było jeszcze tego laptopa odpalić:sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE]

Tak tak i jeszcze raz tak.Pciólka ma zwyczajną anginkę.Tak po prostu... Jak mogłam o tym nie pomyśleć?:roll::oops:

[quote name='Gosiapk']Patrzcie na tego wredziocha vel ciocie Romi! Jezora mi pokazala :mad:

Nio! ciocia Gosia to niedoszly wet :)[/QUOTE]
Ta wredziocha też mi pisała,że dobrze będzie:loveu:

To nie niedoszły wet. To wróżka:angel:
(a ja niedoszły zootechnik... brakło kasy , 4 dzieci:roll:)

[quote name='Gosiapk']Jaka niespodzianka dla cioci Ande :)[/QUOTE]

Ciocia Ande dzisiaj cały dzień mnie pocieszła.:angel:
A ja taki głupolek tak się zamartwiałam.
I teraz jeszcze sprawdzam peraturkę i czy wszystko oki....
OKI:lol:
Śpi wtulona we mnie.Peraturka chyba w porządku i ma się dobrze ten mój mały Pciół.:loveu: