RUDA ZUZIA Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Pięknie zjadło postów.. i mój post o tym czy Pcioła po świętach się toczy buuu:eviltong: Toczy?:mad:Pcioła wygląda jak baletniczka:p Quote
Gosiapk Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Jak jej ślicznie w różowym szlafroczku :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 To nie jest szlafroczek:diabloti: To bardzo alegancka bluzeczka:loveu: Prawda,że jej ślicznie?:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 andegawenka napisał(a):To ja juz też jestem na specjalnych zasadach.....a Pcioła powinna juz dać głos, conie?:loveu: Pcioła dała głos a Ciebie nie ma. Quote
RUDA ZUZIA Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Gosiapk napisał(a):Definitywnie! ale ona jest księżniczką, na księżniczki się czeeeeeka ;) No właśnie:p Quote
andegawenka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Pcioła dała głos a Ciebie nie ma. Wczoraj 12 i pół godziny pracowałam..... Pcioła chyba już pisałam że jesteś cudem natury. Ciesz się że cię nie wypatrzyłam przed Zuzią;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Cześć dziewczynki.Ale się za Wami stęskniłam. Nie martwcie się, nie zjadłam Pcioły na Święta:lol: (chociaż zięć sugerował,że byłaby dobra na przystawkę:diabloti:,zarobił 1000 punktów ujemnych a ma ich już kilka milionów:p) Jest cała i zdrowa. A oto dowód: Zuziu chciałam zauważyć, że aby dowód był wiarygodny, to zdjęcie musi być z teraźniejszą gazetą:diabloti: Rozczuliłaś mnie:loveu: Pcioła wygląda jak Aniołek:iloveyou::iloveyou::iloveyou: (baletniczka:roflt:) Sama w tej postaci bym ją schrupała:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='andegawenka']Wczoraj 12 i pół godziny pracowałam..... Pcioła chyba już pisałam że jesteś cudem natury. Ciesz się że cię nie wypatrzyłam przed Zuzią;) To Ci nie zazdroszczę. Strach się bać co by było:evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu chciałam zauważyć, że aby dowód był wiarygodny, to zdjęcie musi być z teraźniejszą gazetą:diabloti: Rozczuliłaś mnie:loveu: Pcioła wygląda jak Aniołek:iloveyou::iloveyou::iloveyou: (baletniczka:roflt:) Sama w tej postaci bym ją schrupała:evil_lol: Też chcesz zarobić punkty ujemne?:evil_lol:Schrupać Pciółkę:obrazic::evil_lol: Ale,że Aniołek to prawda:loveu: Czyżby szła wreszcie wiosna?Dziś u nas słonko świeci. Moja siostrzenica gdy zobaczyła Pciołę na żywo to powiedziała,że jest strasznie malutka, na zdjęciach wygląda większa.I ,że jest słodziak i w ogóle była zachwycona:loveu: Powiedziała jeszcze,że Pcioła budzi za dużo instynktów macierzyńskich:evil_lol: Quote
mshume Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Ostatnie 2 zdjęcia są tak rozczulające,że lodowce w Alpach topią :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 A kiedy będą zdjęcia tej baletnicy?:hmmmm::siara::roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='mshume']Ostatnie 2 zdjęcia są tak rozczulające,że lodowce w Alpach topią :) :loveu:I ludzkie serca:loveu:Pciołę zaczepia tyle ludzi,że czasem nie mogę wrócić do domu.Bywa,że się spieszę ale nie chcę być nieuprzejma.No bo jak odmówić pogłaskania Pcioły małemu dziecku,które kuca przy niej i jest autentycznie zachwycone.A i małej to dobrze robi,chociaż w stosunku do obcych jest bardzo nieufna. Do sklepów wchodzę z nią na rękach i panie nawet mi torbę pakują:lol: Wszyscy ją bardzo lubią i nazywają Gwiazdeczka:loveu: [quote name='andegawenka']Oj budzi i to w każdym wieku;) W każdym:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']A kiedy będą zdjęcia tej baletnicy?:hmmmm::siara::roflt::roflt::roflt: Proszę bardzo.Jest baletniczka,tylko akurat sobie leży.:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Mówisz o tej parówce?:D:diabloti: Ślicznie Pciólce w różowej bluzeczce:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mówisz o tej parówce?:D:diabloti: Ślicznie Pciólce w różowej bluzeczce:loveu: Parówce?:obrazic:Po prostu dobrze sobie wygląda:evil_lol: [quote name='andegawenka']Na leżąco, jak moja Kara....:loveu: Jak na księżniczkę przystało jada w każdej pozycji w jakiej tylko chce:loveu: A tu latająca Pciółka:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 A co miałaś w ręce?:cool3: Piękna jest - obi są piękne:loveu: A po ogonku Pciólki widać, że była pogrążona w szaleństwie :D Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 andegawenka napisał(a):Nareszcie twardo pod łapkami:p Czasem miewa:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):A co miałaś w ręce?:cool3: Piękna jest - obi są piękne:loveu: A po ogonku Pciólki widać, że była pogrążona w szaleństwie :D Nie przyznam się :p Na działce obie szaleją i zachowują się jak Burki:evil_lol: Jak ja kocham patrzeć na nie gdy są takie szczęśliwe :iloveyou::iloveyou:To zawsze pomaga na chandrę. A teraz znikam na trochę bo muszę popracować na jedzonko dla moich dziewczynek. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ja też idę do pracy, ale bądź wieczorkiem :) stęskniłyśmy się:buzi: Quote
Gosiapk Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):A kiedy będą zdjęcia tej baletnicy? :hmmmm::siara::roflt::roflt::roflt: Oj ciocia zbierasz te ujemne punkty, zbierasz :D Quote
andegawenka Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Gosiapk napisał(a):wiewiórka? :o kangurka :p Quote
RUDA ZUZIA Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja też idę do pracy, ale bądź wieczorkiem :) stęskniłyśmy się:buzi: Ja też się za Wami stęskniłam.W końcu kto jak nie Wy (posiadaczki i przyszłe posiadaczki:p) najlepiej zrozumiecie moją miłość do Pciół:lol: A poza tym jestem łasuch na komplementy dla Pcioły:evil_lol: Gosiapk napisał(a):Oj ciocia zbierasz te ujemne punkty, zbierasz :D Acha:evil_lol: Licznik bije:eviltong: Najwięcej ma mój zięciunio:evil_lol: Za każdą wizytą przybywa mu kilka setek:lol: Ja tam skąpa nie jestem:eviltong: Czasem zbiera dodatnie ale rzadko. Kiedyś,gdy odjeżdżali od nas z działki położyłam mu się przed samochodem i mówię:"masz jedyną niepowtarzalną okazję pozbyć się teściowej". Nie skorzystał i zarobił kilka plusików ale niewiele , w końcu pozbyłby się babci swojego dziecka:evil_lol: Quote
Recommended Posts