RUDA ZUZIA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Tak sobie myślę po cichutku:roll: Tylko ciiicho,żeby Ninka nie usłyszała:evil_lol: Może ten remont to dla jakiegoś małego przybysza:evil_lol: Quote
andegawenka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Wszystko mam już w domu, lezak i karnisz też..... Pan parkieciarz siega mi do brody o reszcie walorów nie wspomnę.... Przybysze z Niemiec.... Biorę urlop i jadę zaopiekować się starszym wnukiem ....gdy wróce będe musiała nadrobić zaległości...gdzie tu miejsce na psa i to tak delikatnego np jak Wiki czy Pcioła... Proza życia:D Quote
RUDA ZUZIA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 andegawenka napisał(a):Wszystko mam już w domu, lezak i karnisz też..... Pan parkieciarz siega mi do brody o reszcie walorów nie wspomnę.... Przybysze z Niemiec.... Biorę urlop i jadę zaopiekować się starszym wnukiem ....gdy wróce będe musiała nadrobić zaległości...gdzie tu miejsce na psa i to tak delikatnego np jak Wiki czy Pcioła... Proza życia:D Przybysz z Niemiec.... nareszcie coś piszesz... Nie chciałam się dopytywać....Udało się??????? Quote
andegawenka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Małgosia z synem, to pod ich opieka przebywały moje dzieci od 19 lutego do 12 marca. Pa profesor podniósł próg sprawności ręki. Gdy był na konsultacji w Polsce stwierdził ze rę ka bedzia sprawna tylko jako pomocnicza, teraz że jest szansa na ruchy palcami. Nie wiem czy się udała bo dla mnie to oznacza 100% sprawności a tak nigdy nie bedzie. Quote
RUDA ZUZIA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='andegawenka']Małgosia z synem, to pod ich opieka przebywały moje dzieci od 19 lutego do 12 marca. Pa profesor podniósł próg sprawności ręki. Gdy był na konsultacji w Polsce stwierdził ze rę ka bedzia sprawna tylko jako pomocnicza, teraz że jest szansa na ruchy palcami. Nie wiem czy się udała bo dla mnie to oznacza 100% sprawności a tak nigdy nie bedzie. B-Ę-D-Z-I-E Trzeba być dobrej myśliJest lepiej a będzie jeszcze lepiej.Trzymam kciuki za maluszka mocno. Quote
andegawenka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Chyba posta mi nie zapisało .....dzięki... Też mam taką fotkę Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ninuś nie ma co zakładać, wiesz jak czasami życie nas potrafi zaskoczyć! Trzymam kciuki, aby Was zaskoczyło i wnusio mógł normalnie funkcjonować! :kciuki::kciuki::kciuki: Tyle dobrej energii ode mnie i Zuzi, że musi być dobrze!!:loveu: Wiesz, a co do Twojej prozy życia, to sama siebie oszukujesz... ale ja się nie dam nabrać:buzi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Zuziu zobacz proszę, bo mi serce pękło..:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/225264-Krak%C3%B3w-100-letnia-kilogramowa-%C5%9Blepa-starowinka-szuka-domu-na-quot-do%C5%BCycie-quot-swoich-dni?p=18905637 Quote
RUDA ZUZIA Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='andegawenka']Chyba posta mi nie zapisało .....dzięki... Też mam taką fotkę Słodziak:loveu:Tylko szczeniaki potrafią przybierać takie pozy:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Gosiapk napisał(a):Jak tam Pciółka? Dziękuję :lol:Pciółka ma się świetnie.Jak będę mogła wstawię znów parę zdjęć mojego Słoneczka. Tylko ja smutna i nieczasowa ostatnio.(Choroba w rodzinie) Quote
Gosiapk Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Dziękuję :lol:Pciółka ma się świetnie.Jak będę mogła wstawię znów parę zdjęć mojego Słoneczka. Tylko ja smutna i nieczasowa ostatnio.(Choroba w rodzinie) Oooo... niedobrze, co się dzieje? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Zuziu mam nadzieję, że wszystko ok.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Pięknie zjadło postów.. i mój post o tym czy Pcioła po świętach się toczy buuu:eviltong: Quote
andegawenka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Głośno proszę pisać bo nie słyszę, nie dociera do mnie:shake: Quote
Gosiapk Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 andegawenka napisał(a):Głośno proszę pisać bo nie słyszę, nie dociera do mnie:shake: Nadmiar jedzenia w święta rzucił się koleżance na uszy? ;) Quote
andegawenka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Gosiapk napisał(a):Nadmiar jedzenia w święta rzucił się koleżance na uszy? ;) A co? masz powiadomienia z dogo o nowych postaw? bo ja nie;) Quote
Gosiapk Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 andegawenka napisał(a):A co? masz powiadomienia z dogo o nowych postaw? bo ja nie;) Pewnie! Ja tu na specjalnych zasadacg jestem ;) Quote
andegawenka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Gosiapk napisał(a):Pewnie! Ja tu na specjalnych zasadacg jestem ;) To ja juz też jestem na specjalnych zasadach.....a Pcioła powinna juz dać głos, conie?:loveu: Quote
Gosiapk Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 andegawenka napisał(a):To ja juz też jestem na specjalnych zasadach.....a Pcioła powinna juz dać głos, conie?:loveu: Definitywnie! ale ona jest księżniczką, na księżniczki się czeeeeeka ;) Quote
andegawenka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Gosiapk']Definitywnie! ale ona jest księżniczką, na księżniczki się czeeeeeka ;) To czekamy:loveu: Quote
Gosiapk Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='andegawenka'] To czekamy:loveu: No i się nie doczekałyśmy :roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ja tam myślę, że po obżarstwie świątecznym jeszcze nie doszła do siebie - Zuziu co jej zrobiłaś?:mad: Gdzie nasza Pciółka? A tak poważnie to mam nadzieje, że nic złego się nie wydarzyło...o ile dobrze pamiętam zanim posty znikły Zuzia pisała, że jej mama jest chora tak? Czekamy... Quote
RUDA ZUZIA Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Cześć dziewczynki.Ale się za Wami stęskniłam. Nie martwcie się, nie zjadłam Pcioły na Święta:lol: (chociaż zięć sugerował,że byłaby dobra na przystawkę:diabloti:,zarobił 1000 punktów ujemnych a ma ich już kilka milionów:p) Jest cała i zdrowa. A oto dowód: Quote
Recommended Posts