Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko mam już w domu, lezak i karnisz też.....

Pan parkieciarz siega mi do brody o reszcie walorów nie wspomnę....

Przybysze z Niemiec....

Biorę urlop i jadę zaopiekować się starszym wnukiem ....gdy wróce będe musiała nadrobić zaległości...gdzie tu miejsce na psa i to tak delikatnego np jak Wiki czy Pcioła...

Proza życia:D

Posted

andegawenka napisał(a):
Wszystko mam już w domu, lezak i karnisz też.....

Pan parkieciarz siega mi do brody o reszcie walorów nie wspomnę....

Przybysze z Niemiec....

Biorę urlop i jadę zaopiekować się starszym wnukiem ....gdy wróce będe musiała nadrobić zaległości...gdzie tu miejsce na psa i to tak delikatnego np jak Wiki czy Pcioła...

Proza życia:D

Przybysz z Niemiec.... nareszcie coś piszesz...
Nie chciałam się dopytywać....Udało się???????

Posted

Małgosia z synem, to pod ich opieka przebywały moje dzieci od 19 lutego do 12 marca.

Pa profesor podniósł próg sprawności ręki. Gdy był na konsultacji w Polsce stwierdził ze rę ka bedzia sprawna tylko jako pomocnicza, teraz że jest szansa na ruchy palcami. Nie wiem czy się udała bo dla mnie to oznacza 100% sprawności a tak nigdy nie bedzie.

Posted

[quote name='andegawenka']Małgosia z synem, to pod ich opieka przebywały moje dzieci od 19 lutego do 12 marca.

Pa profesor podniósł próg sprawności ręki. Gdy był na konsultacji w Polsce stwierdził ze rę ka bedzia sprawna tylko jako pomocnicza, teraz że jest szansa na ruchy palcami. Nie wiem czy się udała bo dla mnie to oznacza 100% sprawności a tak nigdy nie bedzie.

B-Ę-D-Z-I-E
Trzeba być dobrej myśliJest lepiej a będzie jeszcze lepiej.Trzymam kciuki za maluszka mocno.

Posted

Ninuś nie ma co zakładać, wiesz jak czasami życie nas potrafi zaskoczyć! Trzymam kciuki, aby Was zaskoczyło i wnusio mógł normalnie funkcjonować! :kciuki::kciuki::kciuki:
Tyle dobrej energii ode mnie i Zuzi, że musi być dobrze!!:loveu:

Wiesz, a co do Twojej prozy życia, to sama siebie oszukujesz... ale ja się nie dam nabrać:buzi:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jak tam Pciółka?

Dziękuję :lol:Pciółka ma się świetnie.Jak będę mogła wstawię znów parę zdjęć mojego Słoneczka.
Tylko ja smutna i nieczasowa ostatnio.(Choroba w rodzinie)

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Dziękuję :lol:Pciółka ma się świetnie.Jak będę mogła wstawię znów parę zdjęć mojego Słoneczka.
Tylko ja smutna i nieczasowa ostatnio.(Choroba w rodzinie)

Oooo... niedobrze, co się dzieje?

• 2 weeks later...
Posted

andegawenka napisał(a):
To ja juz też jestem na specjalnych zasadach.....a Pcioła powinna juz dać głos, conie?:loveu:

Definitywnie!

ale ona jest księżniczką, na księżniczki się czeeeeeka ;)

Posted

Ja tam myślę, że po obżarstwie świątecznym jeszcze nie doszła do siebie - Zuziu co jej zrobiłaś?:mad:
Gdzie nasza Pciółka?

A tak poważnie to mam nadzieje, że nic złego się nie wydarzyło...o ile dobrze pamiętam zanim posty znikły Zuzia pisała, że jej mama jest chora tak?
Czekamy...

Posted

Cześć dziewczynki.Ale się za Wami stęskniłam.
Nie martwcie się, nie zjadłam Pcioły na Święta:lol: (chociaż zięć sugerował,że byłaby dobra na przystawkę:diabloti:,zarobił 1000 punktów ujemnych a ma ich już kilka milionów:p)
Jest cała i zdrowa.
A oto dowód: