mshume Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 pisałam Ci wczoraj pw...[quote name='Gosiapk']Macie jakiś pomysł na uratowanie suńki? Pilnie potrzeba przejąć suczkę chihuahua w Gliwidach, póki nie dostanie się do pseudohodowli w jakiejś oborze i będzie rodzić co cieczkę. Kto jest z Gliwic lub okolic? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20768871_chihuahua.html Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Co tam u Pciółki słychać?:loveu: Ninuś, a jak podobny do Pciółki to bierzesz czy jak?:diabloti: Quote
andegawenka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Co tam u Pciółki słychać?:loveu: Ninuś, a jak podobny do Pciółki to bierzesz czy jak?:diabloti: :shake::-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ty już nie smutkaj tyle, tylko serce otwórz na jakiegoś kurdupelka;) Quote
andegawenka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 To jeszcze raz zasmiece ten watek, a potem pójdę bałaganic do Wiki:loveu: Jak to się ma do spódniczek mini i innych nieprzyzwoitych strojów 21 wieku;-) Tam teraz nie zabierzemy sprzetu fotograficznego.... poruszamy sie myszką http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html Quote
Gosiapk Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Po ptokach dziewczyny. Obca Baba dowiedziała się, że psinka już 'poszła' :( Quote
Gosiapk Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 mshume napisał(a):pisałam Ci wczoraj pw... Przeczytałam i dziękuję. Skorzystałam z Twoich porad :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 No niestety, a pojechałabym po nią bo to nie tak daleko... Quote
Gosiapk Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No niestety, a pojechałabym po nią bo to nie tak daleko... quźwa, że też o Tobie wcześniej nie pomyślała! Przecież Ty jesteś Ciotka od Chianiołów. Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Cześć dziewczynki. Jaka szkoda,że ta sunia poszła nie wiadomo gdzie.:-( Nawet przez chwilę myślałam żeby ją wziąć na trochę do siebie.Ale Zuzia... Teraz żałuję.Pozostaje mieć tyko nadzieję,że właściciele nie oddali byle komu. Chociaż,jeśli potrafili się pozbyć.... Ja też tego nigdy nie zrozumiem. Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Co tam u Pciółki słychać?:loveu: Ninuś, a jak podobny do Pciółki to bierzesz czy jak?:diabloti: Pciółka ma się świetnie:loveu: Tylko mamusia Pcioły ostatnio nieczasowa. Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='andegawenka']Ruda Zuzia?:loveu::loveu: No nie mogę.:crazyeye:Skąd wzięłaś to zdjęcie? Jak je zobaczyłam to poleciałam do Zazuli białe znaczki porównywać:lol: Teraz już wiem jak mogła Zuzia wyglądać jako szczeniak:loveu: Quote
andegawenka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 " tapety na pulpit za darmo", ale nie podam Ci strony bo jest ponad 500. Te 3 bokserki z cziłką też stamtąd no i widziałam dorosłą Rudą Zuzię, ale już nie chciałam zaśmiecać wątku. Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Pozdrowienia od Pciółki:lol: Niby sobie jem ale jestem czujna... Kto tam idzie bez mojej zgody??? Moja małą lwiczka:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 andegawenka napisał(a):" tapety na pulpit za darmo", ale nie podam Ci strony bo jest ponad 500. Te 3 bokserki z cziłką też stamtąd no i widziałam dorosłą Rudą Zuzię, ale już nie chciałam zaśmiecać wątku. Ależ zaśmieć:evil_lol: Quote
andegawenka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 cudne ma te włosiny http://www.iv.pl/images/22076565224319983980.jpg Szukam wszędzie fotek przynajmniej odrobine podobnej.....chyba jest unikatowa no i trafiła na Was idealnie.....:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nawet nie wiesz,jak bardzo się cieszę,że ją mam. Pamiętam,że jak ją zobaczyłam i poleciałam zadzwonić to po telefonie sama dochodziłam do siebie, że to zrobiłam. A gdy dostałam wiadomość,ze mogę po nią przyjechać, to zadzwoniłam do męża i mówię "mamy psa" a on na to "no wiem przecież" a ja mu mówię "ale mamy drugiego i jutro jedziemy do Warszawy":evil_lol: Trochę zaniemówił ale to była tylko formalność. I tak MUSIAŁ ze mną pojechać po dziecko:evil_lol: Quote
andegawenka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Nawet nie wiesz,jak bardzo się cieszę,że ją mam. Pamiętam,że jak ją zobaczyłam i poleciałam zadzwonić to po telefonie sama dochodziłam do siebie, że to zrobiłam. A gdy dostałam wiadomość,ze mogę po nią przyjechać, to zadzwoniłam do męża i mówię "mamy psa" a on na to "no wiem przecież" a ja mu mówię "ale mamy drugiego i jutro jedziemy do Warszawy":evil_lol: Trochę zaniemówił ale to była tylko formalność. I tak MUSIAŁ ze mną pojechać po dziecko:evil_lol: "MUSIAŁ":loveu::loveu::loveu::loveu: ma Pcioła szczescie....niebiański domek:loveu:. Ja bym nie zapewniła TAKIEMU MALUCHOWI idealnych warunków:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 andegawenka napisał(a):"MUSIAŁ":loveu::loveu::loveu::loveu: ma Pcioła szczescie....niebiański domek:loveu:. Ja bym nie zapewniła TAKIEMU MALUCHOWI idealnych warunków:loveu: A musiał,musiał:evil_lol: Zresztą tyle lat ze mną to spsiał tak jak ja.Nie miał innego wyjścia. Mało jest pewnie idealnych domków i mój też zwyczajny ale miłości to im nigdy nie zabraknie.Córka twierdzi,że mała jest rozpuszczona a ja twierdzę,ze nie .I kto ma rację? No oczywiście,że ja:p U Ciebie też by nie zabrakło miłości na pewno. Quote
andegawenka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Miłości nie, ale ze mną to takie samotne życie. Szkoda mi takiej malizny co potrzebuje uwielbienia od wielkiej rodziny.... Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Pies potrzebuje swojego własnego ludzia.Do pracy możesz zabierać, to i większe towarzystwo by miał. I spacerów nie żałujesz pieskowi a to lubią one najbardziej.I wyjazdy latem i własną michę z wodą na wycieczce(a nie każdy o tym pomyśli). Ja wiem,że każdy musi sam zdecydować czy może wziąć czy nie. Ale psu potrzebna jest ukochana pańcia,którą piesek może sobie okręcić wokół pazurka a niekoniecznie cała rodzina. Quote
Gosiapk Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Pozdrowienia od Pciółki:lol: CZy ona nie jest przeurocza? :) Quote
andegawenka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA'] pańcia,którą piesek może sobie okręcić wokół pazurka a niekoniecznie cała rodzina. jedyne istoty, którym dam się okręcić wokół pazurka. Miseczki nie trzeba nosić na wycieczki, wystarczy woreczek czy reklamówka i zagłebienie w ziemi:loveu:. Quote
Recommended Posts