RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Gosiapk napisał(a):CZy ona nie jest przeurocza? :) Absolutnie się z Tobą zgadzam:lol: Pcioła ,Kaczusia,Myszka,Słonko moje.(trochę ma więcej tych imion:evil_lol:) Quote
RUDA ZUZIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='andegawenka'] jedyne istoty, którym dam się okręcić wokół pazurka. Miseczki nie trzeba nosić na wycieczki, wystarczy woreczek czy reklamówka i zagłebienie w ziemi:loveu:. To daj się któremuś okręcić Quote
RUDA ZUZIA Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Faktycznie Pciółka:evil_lol: A ja znalazłam zdjęcia szczurka wodnego:evil_lol: Quote
andegawenka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Dziwny ten szczurek WODNY!!:roll: Pańciostwo potfffory:mad::mad: Pcioła nie lubi wody:placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Jaki piękny szczurek wodny:loveu::loveu: Chociaż na mokro wygląda jakoś tak łyso:lol: brakuje mi jej kłaczków:loveu: Wiosenne porządki kąpielowe? My śmigamy na spacerki aż miło, normalnie tęskniłam za piękną pogodą:multi: A czy Zuzia też była kąpana?:cool3: Quote
Gosiapk Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Absolutnie się z Tobą zgadzam:lol: Pcioła ,Kaczusia,Myszka,Słonko moje.(trochę ma więcej tych imion:evil_lol:) Kaczusia brzmi słodko :) Quote
Gosiapk Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='andegawenka']Mam Pciołe to podróba, nie liczy się ;) Quote
Gosiapk Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Pciołe topiąąąą!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!!!!!!! Quote
andegawenka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Gosiapk napisał(a):Pciołe topiąąąą!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!!!!!!! No własnie, biedne maleństwo:placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nie topią - to terapia odchudzająco - pływająca:roflt::roflt: Quote
Gosiapk Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie topią - to terapia odchudzająco - pływająca:roflt::roflt: Takie spa? :) A zauważyłyście jaka woda brudna po Pciole?! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Gosia...:roflt::roflt::roflt: To chyba z tych wycałowanych przez Zuzię stópek:evil_lol: tak ją uśliniła, że woda prawie brązowa:diabloti: Oj jak Zuzia wróci to chyba nam się oberwie:siara::siara: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 andegawenka napisał(a):Dziwny ten szczurek WODNY!!:roll: Pańciostwo potfffory:mad::mad: Pcioła nie lubi wody:placz: Potffforne potfffory:p Kiedyś trzeba zrobić myju-myju. Pcioła zachwycona z tego powodu nie jest ale też się nie boi. A po kąpieli dosusza się pod bluzką :lol: Quote
andegawenka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Potffforne potfffory:p Kiedyś trzeba zrobić myju-myju. Pcioła zachwycona z tego powodu nie jest ale też się nie boi. A po kąpieli dosusza się pod bluzką :lol: Nie boi się a to co oznacza :loveu:http://www.iv.pl/images/92927726004001002589.jpg Moja zaliczała wszystkie wody ,włącznie z kałużami, ale w wannie horror . Wychodziłam z niej bardziej mokra niż ona:evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Się Wam naodpisywałam multi postem i mi mówi,ze nie mogę dodać więcej niż 37 obrazków a ja żadnych obrazków nie dodawałam:niewiem: No nic próbuję jeszcze raz:lol: z mniejszą ilością. [quote name='Chiquita&DeeDee']Jaki piękny szczurek wodny:loveu::loveu: Chociaż na mokro wygląda jakoś tak łyso:lol: brakuje mi jej kłaczków:loveu: Wiosenne porządki kąpielowe? My śmigamy na spacerki aż miło, normalnie tęskniłam za piękną pogodą:multi: A czy Zuzia też była kąpana?:cool3: Zulka też:lol: [quote name='Gosiapk']Kaczusia brzmi słodko :) Tak słodko jak słodka jest Pciółka:lol: [quote name='Gosiapk']Pciołe topiąąąą!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!!!!!!! :roflt::roflt::roflt: [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie topią - to terapia odchudzająco - pływająca:roflt::roflt: :obrazic::obrazic::obrazic:Pcioła nie potrzebuje odchudzania:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 No i mam przerąbane:evil_lol: Chodzi o uśmieszki;) wtedy trzeba to podzielić na 2 posty:) Quote
RUDA ZUZIA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Jadę na razie tradycyjnie bo znów mi się nie udało i dogo do tego się popsuło. [quote name='Gosiapk']Takie spa? :) A zauważyłyście jaka woda brudna po Pciole?! :D To woda sama w sobie jest brudna a Pcioła jest kryształowo czysta:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='andegawenka']Nie boi się a to co oznacza :loveu:http://www.iv.pl/images/92927726004001002589.jpg Moja zaliczała wszystkie wody ,włącznie z kałużami, ale w wannie horror . Wychodziłam z niej bardziej mokra niż ona:evil_lol::evil_lol: Nie boi się bo się nie "tsąsa"(trzęsie):evil_lol: Też byłaś potffforem:crazyeye:Wykąpałaś pieska:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No i mam przerąbane:evil_lol: Chodzi o uśmieszki;) wtedy trzeba to podzielić na 2 posty:) No i sobie nagrabiłaś:evil_lol: Już się domyśliłam.Oświeciło dziś mnie jak kiedyś Ciebie:PROXY5::splat::cunao::cunao::cunao: Quote
andegawenka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Nie boi się bo się nie "tsąsa"(trzęsie):evil_lol: Też byłaś potffforem:crazyeye:Wykąpałaś pieska:evil_lol: Tylko od wielkiego świeta, bo takiego olbrzyma utrzymać w wannie to sztuka i dla Budziana:loveu:. Sunie trzymałam jak psa, czyli mogła się wybrudzić do woli, najeść trawy do syta, przenieść toto do domu i wywalić z siebie w najtrudniejszym miejscu do sprzatnięcia:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='andegawenka']Tylko od wielkiego świeta, bo takiego olbrzyma utrzymać w wannie to sztuka i dla Budziana:loveu:. Sunie trzymałam jak psa, czyli mogła się wybrudzić do woli, najeść trawy do syta, przenieść toto do domu i wywalić z siebie w najtrudniejszym miejscu do sprzatnięcia:evil_lol: Tak,to dzieci nasze lubią najbardziej-wybrudzić się do woli:evil_lol: A propo jedzenia trawy:evil_lol: Rzeżucha okazuje się też pyszna:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nawet Zuzia się skusiła.:evil_lol: Pomimo panicznego strachu przed aparatem SAMA przyszła i też chciała spróbować:crazyeye::lol: Quote
andegawenka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 http://www.iv.pl/images/57962557710450445142.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a): To woda sama w sobie jest brudna a Pcioła jest kryształowo czysta:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: jaka Ty dzisiaj jesteś dowcipna:evil_lol::diabloti::diabloti: RUDA ZUZIA napisał(a):No i sobie nagrabiłaś:evil_lol: Już się domyśliłam.Oświeciło dziś mnie jak kiedyś Ciebie:PROXY5::splat::cunao::cunao::cunao: Nagrabiłam mówisz?:eviltong::eviltong: Hahaahahaha, bo my takie oświecone jesteśmy:loveu: widzisz ile masz łączy:evil_lol: Quote
Recommended Posts