RUDA ZUZIA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Coś ty za jeden? Zobacz jakiego umiem zrobić jeżozwierza Ty potworze...Spróbuj się zbliżyć a nie zawaham się użyć ......... mojej pańciuni:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Pieski uwielbiają snieg,zreszta widać że i Pcioła lubi, nie żałuj jej spacerków:loveu: A juz myslałam że to piecuch;) Quote
andegawenka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 :roflt::roflt::roflt::roflt:http://fotofotki.pl/pliki_img/ytpjfom7pzt06tsgbsy.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Pciółka uwielbia śnieżek. Gdyby nie psy to pewnie nie wychyliłabym nosa na dwór w taką pogodę. A tak muszę.I to z Zuzią ostry marsz i biegi a z Pciołą przeważnie bieg:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Znowu węszę niebezpieczeństwo.. Co za potwór wielki.Na wszelki wypadek tylne nóżki zostawię daleko. Nie myśl ,że się ciebie boję. Znowu jakiś Bebok. Nie chcę na ciebie patrzeć ,idź sobie. Quote
andegawenka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Pcioła to chyba budzi sensację osiedlową;) Zeby sie nie przeziebiła:roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Spróbuj mnie powąchać. Lepiej się schowam u pańciuni. Ufff,odchodzi. Poszedł sobie mogę wyjść. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 andegawenka napisał(a):Pcioła to chyba budzi sensację osiedlową;) Zeby sie nie przeziebiła:roll: Tak.Masa ludzi na jej widok się uśmiecha.Nawet mężczyźni nie mogą ukryć uśmiechu. Ciągle słyszę komentarze "jaka mała myszka" albo podobne.Ale same sympatyczne. Co drugi człowiek zatrzymuje się ,żeby ją pogłaskać. Pozwalam,czemu nie.Dla niej to socjalizacja a dla ludzi dogoterapia:lol: Nie przeziębi się.Jest ciągle w ruchu,dzisiaj było nawet ciepło(jak na zimę:diabloti:) A jak są duże mrozy to siedzi w domu. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Gosiapk napisał(a):A gdzie podziało się ciocine wewnętrzne dziecko? Saneczki, śnieżki i orzełka w śniegu robić, z Pciołą po śnieżku kicać, a nie fochy robić. ;) :D Dawać to zdjęcia kicającej Pcioły i to raus! :razz: Moje wewnętrzne dziecko ma się świetnie ale orzełka na osiedlowym śniegu nie zaryzykowałabym:evil_lol: A raus nie mogło być bo dopiero dzisiaj zrobiłam zdjęcia:lol: A szkoda bo wczoraj było więcej śniegu i był taki puszysty.Dzisiaj to już jakieś nieświeże resztki. Quote
Gosiapk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) RUDA ZUZIA napisał(a):Coś ty za jeden? (...) Zobacz jakiego umiem zrobić jeżozwierza (...) Ty potworze...Spróbuj się zbliżyć a nie zawaham się użyć ......... (...) mojej pańciuni:evil_lol: (...) :roflt: :roflt: :roflt: Uwielbian ten komiks!!! RUDA ZUZIA napisał(a):Moje wewnętrzne dziecko ma się świetnie ale orzełka na osiedlowym śniegu nie zaryzykowałabym:evil_lol: A raus nie mogło być bo dopiero dzisiaj zrobiłam zdjęcia:lol: A szkoda bo wczoraj było więcej śniegu i był taki puszysty.Dzisiaj to już jakieś nieświeże resztki. No tak, w sumie na osiedlowym śnieżku to ryzyko ... w końcu pieski też tam robią ... ehem... niekoniecznie orzełka ;) :D Edited February 17, 2012 by Gosiapk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Gosiapk napisał(a):Nie wiem co powiedzieć. Zastanawiam się, po co oszukiwała? Chciała poklasku? Dla kasy...:roll: Gosiapk napisał(a):W przypadku Arktyki zrozumiałam, że chodziło o to, iż oszukiwała, mówiąc, że trzyma psa/psy w domu, a one były w oborze. Czy obora była przystosowana do przetrzymywania psów jak bywa w hotelach? Na to pytanie musiałaby odpowiedzieć osoba, która zna temat. Ona miała domowy dt, później przeprowadziła się na wieś i zamknęła psy w oborze, bynajmniej do tego nie dostosowanej - syf, boksy po świniach, trochę słomy, same gówna...o legowisku czy czymś podobnym zapomnij.. ale kasę brała jak za domowy dt. Wyjechała zostawiając psy pod czyjąś opieką, ale jaka była prawda nikt się chyba nie dowiedział. Zostawiła tam nawet swoją westiczkę. Mało tego to nie były wilczury.. to były małe psy - pudelki, jakieś inne kurdupelki:shake: RUDA ZUZIA napisał(a):O ile pamiętam,to psy siedziały zamknięte w oborze,Arktyka wyjechała gdzieś na jakiś czas i zostawiła te pieski niby pod opieką sąsiada.Dziewczyny,które miały tam swojego psa podjechały i odkryły ten fakt. Sąsiad chodził karmić te psy i w czasie karmienia dwa uciekły.W tym ślepy Zygmuś,który teraz mieszka na stałe u Furciaczek(Chyba,że coś pomieszałam). Tak uciekły biedne, ale je złapali... nie wiem gdzie Zygmuś mieszka szczerze mówiąc. RUDA ZUZIA napisał(a):Pciółka uwielbia śnieżek. Gdyby nie psy to pewnie nie wychyliłabym nosa na dwór w taką pogodę. A tak muszę.I to z Zuzią ostry marsz i biegi a z Pciołą przeważnie bieg:lol: Zazdroszczę troszkę, bo moje ani myślą:evil_lol: Gosiapk napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Uwielbian ten komiks!!! No tak, w sumie na osiedlowym śnieżku to ryzyko ... w końcu pieski też tam robią ... ehem... niekoniecznie orzełka ;) :D Zgadzam się całkowicie:evil_lol: Zdjęcia piękne, a ja dziś dostrzegłam jaki piękny ogonek ma Pciółka:loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Naprodukowałam się przed chwilą i znów mnie wywaliło. Piszę próbnego posta. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Mam jakieś problemy z dogo. Nie mam powiadomień :diabloti: I w ogóle... Nie chce mi się drugi raz już pisać więc tylko cichutko wkleję zdjęcia aby Was nie budzić:lol: Quote
Gosiapk Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Pcioła w szlafroku?! :roflt: Słodzizna :loveu: Gdzie się Zuziu Ruda ukrywała przez tydzień? Hę? :mad: Nie podoba mi się, że jeśli ktoś ma płacone za trzymanie bezdomniaczka u siebie, to nazywa się to DT. To jest normalne hotelowanie, nieważne czy psiak jest w oficjalnym hotelu, budzie, czy w domu. Jeśli opłaca się jego pobyt to nie jest DT (nie mam na myśli opłacania karmy, czy weta, tylko płacenie za pobyt). Co o tym myślicie? A Arka to rzeczywiście dała ciała delikatnie mówiąc. Czyli miała płacone za pobyt psów u niej w 'domu'? Opis tej obory, w której były zamknięte psy, jaki napisała Obca Baba to już totalna tragedia, brała kasę i trzymała psiaki w takich warunkach?! Nie wspomnę już że kłamała :roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 No nie mogę. Rano znów się naprodukowałam o kłopotach z dogo i znowu mi zeżarło posta:angryy: Na wątku trojaczków też:angryy: Dogo mnie nie lubi czy co?:roll: Ciągle mnie wylogowuje i wtedy ...godzina u mnie na kompie (i w realu) jest inna niż na dogo .Z początku myślałam ,że ze mną coś nie tak. Potem odkryłam,że jak się zaloguję to godzina się "prostuje",wiecie o co chodzi z tym??? Dawniej tylko włączyłam kompa i już byłam zalogowana bo zawsze jakaś strona otwarta.I powiadomienia przychodzą "w kratkę" a przez parę dni wcale Pcioła w szlafroku:roflt: Gosiu ja we wrześniu/październiku zamawiałam jej ubranka na miarę a że była wtedy podlotkiem dodałam po kilka centymetrów na "wyrost" a ona zrobiła mi numer i ....już nie urosła:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']No nie mogę. Rano znów się naprodukowałam o kłopotach z dogo i znowu mi zeżarło posta:angryy: Na wątku trojaczków też:angryy: Dogo mnie nie lubi czy co?:roll: Ciągle mnie wylogowuje i wtedy ...godzina u mnie na kompie (i w realu) jest inna niż na dogo .Z początku myślałam ,że ze mną coś nie tak. Potem odkryłam,że jak się zaloguję to godzina się "prostuje",wiecie o co chodzi z tym??? Dawniej tylko włączyłam kompa i już byłam zalogowana bo zawsze jakaś strona otwarta.I powiadomienia przychodzą "w kratkę" a przez parę dni wcale Pcioła w szlafroku:roflt: Gosiu ja we wrześniu/październiku zamawiałam jej ubranka na miarę a że była wtedy podlotkiem dodałam po kilka centymetrów na "wyrost" a ona zrobiła mi numer i ....już nie urosła:evil_lol:[/QUOTE] Kilka osób się skarżyło na 'pożarte' posty z rana, potem był servis dogo. Możliwe, że puszczono po servisie kopię z wczorajszego dnia :) No to ładnie Pcioła ciocię Zuzię zrobiła w trąbę :) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Gosiapk']Kilka osób się skarżyło na 'pożarte' posty z rana, potem był servis dogo. Możliwe, że puszczono po servisie kopię z wczorajszego dnia :) No to ładnie Pcioła ciocię Zuzię zrobiła w trąbę :) Acha,zrobiła:evil_lol: Ale teraz już się nie dam:evil_lol: Daj mi to:lol: Fajną zbawkę mi pańcia kupiła Quote
Gosiapk Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Czapeczka i szaliczek?! :D Boskie! Ale coś się Pciółce nie podoba, bo się rozebrała :D Quote
RUDA ZUZIA Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Gosiapk']Czapeczka i szaliczek?! :D Boskie! Ale coś się Pciółce nie podoba, bo się rozebrała :D Nooo:evil_lol: Prawie do naga:evil_lol: Bo to właśnie cała Pcioła jest:lol: moje śliczne orzechowe oczyska:loveu: Się nie czepiam ale czy drugie takie gdzieś są na świecie??? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Gosiapk']Pcioła w szlafroku?! :roflt: Słodzizna :loveu: Gdzie się Zuziu Ruda ukrywała przez tydzień? Hę? :mad: Nie podoba mi się, że jeśli ktoś ma płacone za trzymanie bezdomniaczka u siebie, to nazywa się to DT. To jest normalne hotelowanie, nieważne czy psiak jest w oficjalnym hotelu, budzie, czy w domu. Jeśli opłaca się jego pobyt to nie jest DT (nie mam na myśli opłacania karmy, czy weta, tylko płacenie za pobyt). Co o tym myślicie? A Arka to rzeczywiście dała ciała delikatnie mówiąc. Czyli miała płacone za pobyt psów u niej w 'domu'? Opis tej obory, w której były zamknięte psy, jaki napisała Obca Baba to już totalna tragedia, brała kasę i trzymała psiaki w takich warunkach?! Nie wspomnę już że kłamała :roll: Zgadzam się słodzizna:loveu::loveu: Też tak myślę, ale niestety.. tak samo jak już psiak trafi do dt to się o nim zapomina.. Coraz więcej jest ludzi, którzy robią z tego biznesik. Teraz po przejściu przez aferę o Czarodziejkę tracę wiarę w to wszystko coraz bardziej. Powiem nawet, że mam dość dogo:roll: cała idea tego portalu gdzieś zniknęła, a gdzie się nie obrócisz to afera, dramat psów, ale o psach to się myśli teraz już chyba jako o ostatnich. Tyle obraźliwych słów.. No, ale przynajmniej tutaj można się uśmiechnąć:loveu: [quote name='RUDA ZUZIA']No nie mogę. Rano znów się naprodukowałam o kłopotach z dogo i znowu mi zeżarło posta:angryy: Na wątku trojaczków też:angryy: Dogo mnie nie lubi czy co?:roll: Ciągle mnie wylogowuje i wtedy ...godzina u mnie na kompie (i w realu) jest inna niż na dogo .Z początku myślałam ,że ze mną coś nie tak. Potem odkryłam,że jak się zaloguję to godzina się "prostuje",wiecie o co chodzi z tym??? Dawniej tylko włączyłam kompa i już byłam zalogowana bo zawsze jakaś strona otwarta.I powiadomienia przychodzą "w kratkę" a przez parę dni wcale Pcioła w szlafroku:roflt: Gosiu ja we wrześniu/październiku zamawiałam jej ubranka na miarę a że była wtedy podlotkiem dodałam po kilka centymetrów na "wyrost" a ona zrobiła mi numer i ....już nie urosła:evil_lol: Też mam kłopot z godz. powiadomienia przychodzą, albo nie;) Hehehe, mówisz, że stwierdziła, że ma dość rośnięcia?:lol::lol: Ubranka śliczne:loveu: [quote name='RUDA ZUZIA']Acha,zrobiła:evil_lol: Ale teraz już się nie dam:evil_lol: Daj mi to:lol: [quote name='RUDA ZUZIA']Nooo:evil_lol: Prawie do naga:evil_lol: Bo to właśnie cała Pcioła jest:lol: moje śliczne orzechowe oczyska:loveu: Się nie czepiam ale czy drugie takie gdzieś są na świecie??? To zdjęcie mnie powaliło:loveu::loveu::loveu: Jak to dobrze, że moje mają czarne oczyska:diabloti: Quote
Gosiapk Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Nooo:evil_lol: Prawie do naga:evil_lol: Bo to właśnie cała Pcioła jest:lol: moje śliczne orzechowe oczyska:loveu: Się nie czepiam ale czy drugie takie gdzieś są na świecie???[/QUOTE] Gdzież tam! Pcioła naśliczniejsza wśród chi szorstkowłosych na całym świecie! :) [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Teraz po przejściu przez aferę o Czarodziejkę tracę wiarę w to wszystko coraz bardziej. Powiem nawet, że mam dość dogo:roll: cała idea tego portalu gdzieś zniknęła, a gdzie się nie obrócisz to afera, dramat psów, ale o psach to się myśli teraz już chyba jako o ostatnich. Tyle obraźliwych słów.. [/QUOTE] Już chyba się uspokoiły? O co im w ogóle chodziło z tą Czarodziejką? Nie chciałam się denerwować, wieć nie czytałam dokładnie. Quote
Agnieszka Co. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Orzechowe oczysko - równie ładne - znam tylko jedno ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zgadzam się słodzizna:loveu::loveu: Też tak myślę, ale niestety.. tak samo jak już psiak trafi do dt to się o nim zapomina.. Coraz więcej jest ludzi, którzy robią z tego biznesik. Teraz po przejściu przez aferę o Czarodziejkę tracę wiarę w to wszystko coraz bardziej. Powiem nawet, że mam dość dogo:roll: cała idea tego portalu gdzieś zniknęła, a gdzie się nie obrócisz to afera, dramat psów, ale o psach to się myśli teraz już chyba jako o ostatnich. Tyle obraźliwych słów.. No, ale przynajmniej tutaj można się uśmiechnąć:loveu: Jak to dobrze, że moje mają czarne oczyska:diabloti:[/QUOTE] Takie całkiem węgielki? Też są śliczne:loveu: A sprawy z Czarodziejką to mam już dość.Naczytałam sporo i wystarczy. Obelgi,przezwiska... Każdy ma swoje racje, ale ja już sobie zdanie wyrobiłam. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Gosiapk']Gdzież tam! Pcioła naśliczniejsza wśród chi szorstkowłosych na całym świecie! :)[/QUOTE] Oto słowa prawdy;) Ach to moje słoneczko:loveu: Quote
Recommended Posts