Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o Amcie nie było ani jednego zapytania, a o Foczke chociaż ta kobieta z Rzeszowa - ale na razie cisza.
Za to ktos bez przerwy do mnie dzwoni w sprawie yorka Yuki /nie wiem który to piesek/ - nie wiem z jakiej paki ma mój nr telefonu - niby w ogłoszeniach.

Posted

Basia - to powiedz, że yorka to nie masz, ale za to masz cudną Amcię do wydania. Jak się uprzeć to i coś z yorka ma ;) np 4 łapy, nosek, oczka... no i w ogóle to przecież też jest psem :)

Posted

Mam kolejne bardzo ale to bardzo złe wieści.
Era - suczka boksiowo - amstafkowa została dzisiaj uśpiona - parwowiroza.
To jest ta suczka, którą przygarnęli.
Nie wiem co napisać.
Podaje mój nr tel. 500 649 910 - ja mam dość.

Posted

Czas na Amcię, aby domek znalazła. Czasmi troche to trwa, zwłaszcza u psiaków ciut starszych i zwyczajnych z urody. Niemniej, na prawdę takie psy udało się wyadoptowac z DT, że ja już wierzę we wszystko ;).

Posted

Amcia to teraz królowa na całego. Ziutek jest spokojny, Amcia wyleguje się na łożu. Tak, to Foczka rozrabiała. Nawet Magda ówi, że tak cicho w domu, że aż głupio.

Posted

Ale obciach,nie było mnie u Amci....ogladałam wspólne zdjęcia na wątku Foczki i...pomyrdało mi sie.Amcia moze i typowa z urody,ale za to ile spokoju.

Posted

Amcia zasuwa bez smyczy z Ziutkiem. Wczoraj jak wieszałam pranie to przez okno widziałam jak Amcia mojego Bobiego /kocura/ przegoniła:evil_lol::evil_lol: tylko moje kocisko nie boi sie kompletnie psów, bo ma w domu trzy i przyzwyczajony:evil_lol:
Bardzo wesolutka snia - ogonek zadarty do góry i pomyka razem z Ziutosławem. :loveu: