basia2202 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [COLOR=Purple][B]no właśnie... ja też pytałam, czy Was nie zalało...:| a Ina milczy... daj no znak jakiś, bo się martwimy...:| [/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='stokrotka.af']Sorki jeśli wyskoczę z jakąś głupotą, ale nie jestem w temacie-to Twoja knajpka?[/QUOTE] [B][I]Nie kofana to knajpa w ktorej pracuje :lol: [/I][/B] [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]czeeeść Zuziołki pięękne zdjęcie - co to za kwiat? [URL]http://i39.tinypic.com/nawb7.jpg[/URL] [COLOR=Black]AZALIA :loveu: [/COLOR] a kolega Fruzi to jakiś taki niepewny... [URL]http://i43.tinypic.com/292pkdc.jpg[/URL] [COLOR=Black]To kolezanka Psotka zza Plotka [/COLOR] u nas cały dzień dziś leje... ponuro jak w grobowcu... butelkowa pogoda, nic tylko się upić a u Was tam nie pozalewało? buziaki!! [/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]osobiscie nas nie zalało ale okoliczne domostwa owszem :-( [/I][/B] [quote name='Paulinka10'][URL]http://i44.tinypic.com/3481x8i.jpg[/URL] no widać że sie nie obijaszmy też robiliśmy komunie w knajpie ale sie pomylili i dziady wystroili na niebiesko J[B][I]estem zbyt dokladna w tych sprawach żeby sie pomylic :evil_lol:[/I][/B] ale nic nie zastąpi fotek Twoich piesów u nas leeeejeeeee że szok,podwórko nam zalało,dobrze że tylną część bo nie miałabym gdzie z psami wyjść i w piwnicy wody do łydek pozdrawiamy deszczowo[/QUOTE] j[B][I]esooo ta pogoda jest nienormalna :angryy: [/I][/B] [quote name='kaho'][URL]http://i39.tinypic.com/nawb7.jpg[/URL] - piekne. Fajna salka, ale jak ja sie ciesze, ze mam to juz za soba - w tym roku tylko symboliczna 'rocznica' i obiadek w knajpce[/QUOTE] [B][I]Komunia to taka troche męcząca uroczystość zarówno dla gosci jak i organizatora :cool3: [/I][/B] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale ładnie wpadnę kiedyś na dobrą kolację...co polecasz? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]/QUOTE] [B][I]golonko po góralsku w kapuście :eviltong: [/I][/B] [quote name='sota36']no wiec, po co mam wstawiac fote mojego miejsca pracy, jak za 15 minut do takowego podazalas? [/QUOTE] [B][I]ale moze Twoje miejsce jest bardziej interesujace ? hihihi [/I][/B] [quote name='Bartiśkowa_'][URL]http://i39.tinypic.com/4u6s6r.jpg[/URL] ale one się fajnie bawią [URL]http://i39.tinypic.com/nawb7.jpg[/URL] to jest Cudne Witanko i mizianko dla panienek w ten deszcz [/QUOTE] [B][I]No lubia sie bardzo wiec zabawa tez jest przednia :multi: [/I][/B] [quote name='Niufciak'][URL]http://i43.tinypic.com/292pkdc.jpg[/URL] jakie słodziaczki[/QUOTE] [B][I]a jakie dzikie hohoho:evil_lol:[/I][/B] [quote name='Doginka']Do szkoły Ale jestem wściekła na DominikęMyślałam, że ubiję gadzinę za stopnie[/QUOTE] [B][I]eeeeeeeeeee wazne że przechodzi dalej hihih [/I][/B] [quote name='sota36']e tam... pewno demonizujesz![/QUOTE] [B][I]taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ![/I][/B] [quote name='halgre'][URL]http://i43.tinypic.com/292pkdc.jpg[/URL] [B][COLOR=#8b0000]Jaka fajna fotka ![/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]a dziekuję ...super że wrociłas ! [/I][/B] [quote name='NATKA']Śliczne kropelki, mimo że tych kropelek padających mam dosyć [URL]http://i42.tinypic.com/e5k8ki.jpg[/URL][/QUOTE] [B][I]mnie juz niedobrze od tego deszczu bleeeeeeeeeeeeeeeee :mad: [/I][/B] [quote name='Ania!']Fotki z ogródka super, kropelki świetne ale małe kudłate najlepsze Przydałoby się jeszcze duże kudłate ... słońce też [/QUOTE] [B][I]Duże kudłate będzie jak padać przestanie :lol: [/I][/B] [quote name='Doginka']Chciałabym, żeby to było demonizowanie, ale to czysta prawda Zuzolku gdzie jesteś, mam nadzieję, że Was nie zalało[/QUOTE] [B][I]My jestesmy na suchym gruncie na szczęście :multi: Ale rzeka która przepływa przez osiedle Kłodnica wylała i podtopiła okoliczne domki jednorodzinne które są pobudowane tuż przy wodzie ... [/I][/B] [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]Inaaa? Czy Tobie się kobieto zmieniło gg? :| Bo niedawno jakiś taki opis był, że coś tam numer zmieniony i ja już nie wiem... :| napisz mi wiadomość tutaj czy cuś [/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]Ano zmieniłam gygy tzn zmuszona zostalam bo mi padł system i nie moglam odnalezć hasła do tego starego :oops:....napisze Ci na Twoim blogasku moj numerek ...[/I][/B] Quote
zuzolandia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Doginka']Inuś, proszę napisz, że Was nie zalało:modla:[/QUOTE] [B][I]Nieeee ...ale jak tak dalej pójdzie to kto wie ...rzeka którą mamy niedaleko juz wylała... [/I][/B] [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]no właśnie... ja też pytałam, czy Was nie zalało...:| a Ina milczy... daj no znak jakiś, bo się martwimy...:| [/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]jestem jestem ...:multi: mialam sporo pracy więc mało czasu na dogo ...ale teraz mam wolneee aż do niedzieli :multi::multi::multi:[/I][/B] Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 witam i ciesze sie ze cie z psami nie zalalo i oby tak zostalo a ogrodek nie jest zagrozony???? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='zuzolandia'] [B][I]Duże kudłate będzie jak padać przestanie :lol: [/I][/B] [/QUOTE] To nie jestem pewna, czy się doczekam :evil_lol: [quote name='zuzolandia'][B][I] ...ale teraz mam wolneee aż do niedzieli :multi::multi::multi:[/I][/B][/QUOTE] Też miałam mieć ale nie mam i znowu wyjazd :placz: Ale może jak wrócę to będzie tu mnóstwo zdjęć kudłatych dziewczyn, skąpanych w słońcu na jakieś zalanej kwieciem łące :cool3: Quote
zuzolandia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Tekla64']witam i ciesze sie ze cie z psami nie zalalo i oby tak zostalo a ogrodek nie jest zagrozony????[/QUOTE] [B][I]Ogródek jest na wzniesieniu ..potem są łaki las i dopiero rzeczka która jeszcze nie wylała bo w zeszłym roku została zmeliorowana :lol: w oczku wodnym woda o dziwo z brzegów nie wystapiła a do zapełnienia studni zostały jeszcze 2 kręgi więc jak narazie mam spokój.. [/I][/B] [quote name='Ania!']To nie jestem pewna, czy się doczekam :evil_lol: ..[B][I].jest szansa ze jutro padacnie bedzie :evil_lol::evil_lol:... [/I][/B] Też miałam mieć ale nie mam i znowu wyjazd :placz: [B][I]noo ja będe se dychać [/I][/B]:multi: Ale może jak wrócę to będzie tu mnóstwo zdjęć kudłatych dziewczyn, skąpanych w słońcu na jakieś zalanej kwieciem łące :cool3:[/QUOTE] [B][I]obyś była pogodowym prorokiem :eviltong: [/I][/B] [quote name='Niufciak']Witamy ciepło w tą nieznośną pogodę;)[/QUOTE] .....[B][I]wiesz o ile samo zimno jestem w stanie znieść o tyle te opady doprowadzają mnie do furii :mad:[/I][/B] Quote
niunka04 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 cześć;) Oj jak sobie pomyśle ile musisz dużą czesać to już czuje jak mogą ręce boleć Quote
zuzolandia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='niunka04']cześć;) Oj jak sobie pomyśle ile musisz dużą czesać to już czuje jak mogą ręce boleć[/QUOTE] [B][I]Wiesz rece to najmniejszy problem ..w moim wieku to plecy niestety odmawiają już wspólpracy i kręgosłup boli jak diabli .. [/I][/B] Quote
niunka04 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 kurczę to naprawdę nieciekawie... mój tata to mnie zatrudnia do czesania swojego DONka... Zawsze coś tam gadałam ale teraz już wiem jak mam swojego psa że to naprawdę może zmęczyć... Ale co to sznaucer jak to tylko łapy i broda do czesania... Quote
zuzolandia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='niunka04']kurczę to naprawdę nieciekawie... mój tata to mnie zatrudnia do czesania swojego DONka... Zawsze coś tam gadałam ale teraz już wiem jak mam swojego psa że to naprawdę może zmęczyć... Ale co to sznaucer jak to tylko łapy i broda do czesania...[/QUOTE] [B][I]ano męczące jest to fakt ...:roll: nie miała baba kłopotu to se długowłosego potwora przytaszczyła :diabloti::diabloti: ale...kochasz to cierp hihihih..:evil_lol::evil_lol: .dobrze ze teraz to juz wystarczy Zuzie raz w miesiącu porzadnie wyczesać i spokój na kolejny ..ale to 2 dni pracy niestety .. mam to szczescie ze kudłata leży jak zabita i tylko od czasu do czasu zerka czy przypadkiem łysa juz nie jest :cool3:[/I][/B] Quote
jonQuilla Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to pielęgnowanie długiej sierści to jedyne czego bym się obawiała gdyby już spełniło się moje marzenie odnoście DONa ;) nie wiem czy nie jestem na to zbyt leniwa czasami :oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no ale może jakbym miała cudnego psa i chciała aby się zawsze ładnie prezentował to byłoby inaczej?[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to pielęgnowanie długiej sierści to jedyne czego bym się obawiała gdyby już spełniło się moje marzenie odnoście DONa ;) nie wiem czy nie jestem na to zbyt leniwa czasami :oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no ale może jakbym miała cudnego psa i chciała aby się zawsze ładnie prezentował to byłoby inaczej?[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][I]bardzo mobilizujace są zachwyty innych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja to nawet jak Zuzol idzie na szybkie siku to przeciagam szczotą żeby wstydu sie nie najesć :evil_lol::evil_lol:...bo wszyscy przyzwyczajenie ze ona zawsze taka wysztafirowana :diabloti:[/I][/B] Quote
jonQuilla Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]bardzo mobilizujace są zachwyty innych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja to nawet jak Zuzol idzie na szybkie siku to przeciagam szczotą żeby wstydu sie nie najesć :evil_lol::evil_lol:...bo wszyscy przyzwyczajenie ze ona zawsze taka wysztafirowana :diabloti:[/I][/B][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie racja :) presja otoczenia robi swoje :evil_lol: psy z krótką sierścią to taka wygoda :loveu: raz na jakiś czas wygłaszczę Salsę gumowym gumolcem i jest cacy...królik bardziej linieje od niej :evil_lol: aczkolwiek jej sierść się wbija w ciuchy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]Wiesz rece to najmniejszy problem ..w moim wieku to plecy niestety odmawiają już wspólpracy i kręgosłup boli jak diabli .. [/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="#8b0000"]To siednij sie na ryczka - bydzie wygodnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie racja :) presja otoczenia robi swoje :evil_lol: psy z krótką sierścią to taka wygoda :loveu: raz na jakiś czas wygłaszczę Salsę gumowym gumolcem i jest cacy...królik bardziej linieje od niej :evil_lol: aczkolwiek jej sierść się wbija w ciuchy [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="#8b0000"]Dindek bardzo się leni i trzeba go częściej czesać - a jego sierść też właśnie się wbija w ciuchy ... Nijak tego wytrzepać :shake: Na długowłosego psa (a co dopiero dwa) to ja jestem za leniwa ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie racja :) presja otoczenia robi swoje :evil_lol: psy z krótką sierścią to taka wygoda :loveu: raz na jakiś czas wygłaszczę Salsę gumowym gumolcem i jest cacy...królik bardziej linieje od niej :evil_lol: aczkolwiek jej sierść się wbija w ciuchy [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][I]miałam jednego krótkowłosego :evil_lol: jej kłaki wyciagam do dzisiaj z róznych miejsc a odeszla za TM juz 5 lat temu :lol: [/I][/B] [quote name='halgre'][B][COLOR=#8b0000]To siednij sie na ryczka - bydzie wygodnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [B][I]jaaaa ciekawe jak czesać leżacego psa z ryczki :roflt::roflt: dyc by mi kryngol pynknoł :evil_lol: jo se siedza po turecku na ziemi abo na łózku ..:evil_lol: [/I][/B] [B][COLOR=#8b0000]Dindek bardzo się leni i trzeba go częściej czesać - a jego sierść też właśnie się wbija w ciuchy ... Nijak tego wytrzepać :shake: Na długowłosego psa (a co dopiero dwa) to ja jestem za leniwa ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]dlatego jeden systematycznie co 2 tyg chodzi do pani fryzjer na czesanie :diabloti:[/I][/B] Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 witam ponurym rankiem a mnie sie wlasnie zrobil problem z lapami od tego mokra u Dony i chyba ja opitole na krotko a szkoda ale czesac sie nie chce dac zwlaszcza na mokro a wyschnac nie ma kiedy masakra i tyn piach z reszta .... bry no trafia mnie a una cierpi Quote
Darianna Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja niby mam dwa długowłose, ale co tam one przy Twoich ;) A krótkowłosego nie chcę, ta wbijająca się wszędzie sierść doprowadzała mnie przy jamniku do szału... Jak szukałam rasy dla siebie to na wstępie wykreśliłam krótkowłose i szorstkowłose (bo kują przy przytulaniu ;) Quote
niunka04 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Darianna']ja niby mam dwa długowłose, ale co tam one przy Twoich ;) A krótkowłosego nie chcę, ta wbijająca się wszędzie sierść doprowadzała mnie przy jamniku do szału... Jak szukałam rasy dla siebie to na wstępie wykreśliłam krótkowłose i szorstkowłose (bo kują przy przytulaniu ;)[/QUOTE] Jeszcze zależy od jakości sierści taka moja pudełkowa Niką jest mięciutka jak baranek;) Quote
Paulinka10 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja to wogóle musze Cie poprosić o instrukcje obsługi tego shih tzu:evil_lol:czesze ją kilka razy dziennie a ona po chwili wygląda jakby nie była czesana z tydzień,a najgorsze że ten szczenior nie umie siedzieć spokojnie przy czesaniu:roll:już nawet myślałam o obcieciu jej ale marzy mi sie taki włos jak u Twojej;) Quote
megi82 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 kurcze nie sądziłam,że masz tyle roboty-2dni....ale na fotkach wygląda piknie,więc warto! Quote
stokrotka.af Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 No ja tam wiecznie nie mam czasu na czesanie:placz: no i Borecki sporadycznie wygląda jak cud-malina:oops: za to Zuzce obcinam regularnie sierść przy dupce, bo jest taka pierzasta:roll: Quote
Doginka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]Wiesz rece to najmniejszy problem ..w moim wieku to plecy niestety odmawiają już wspólpracy i kręgosłup boli jak diabli .. [/I][/B][/QUOTE] Cześć Sister:loveu: Qrde, Tyś młoda dziołcha jeszcze jest;crazyeye: To co ja mam powiedzieć:hmmmm::roflt: Dobrze, że u Was sucho, bo u nas w Wiśle wody przybywa w zastraszającym tempie:nerwy: Mam nadzieję, że nasze wały zostaną nienaruszone:nerwy: Mój TZ przed chwilą przysłał mi foty. Przejeżdżał przez most i aż zjechał na dół i się zatrzymał, żeby porobić fotki i mi przesłać. Ja tam byłam na rolkach ok. 9 rano i od tamtej pory woda się cholernie podniosła:crazyeye: Dobrze chociaż, że od wczoraj u nas piękne słoneczko świeci:lol: [quote name='niunka04']Jeszcze zależy od jakości sierści taka moja pudełkowa Niką jest mięciutka jak baranek;)[/QUOTE] Nika mięciutka, bo dopiero raz była porządnie przeskubana. Ze trzy razy u mnie i sierść się poprawi;-) Quote
Ewcia38 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Hello dziewczyny:loveu::loveu: Podlało Was deczko czy nie??Bo mam ponton :eviltong:jakby co moge podesłać:evil_lol: Opole chyba nie zaleje jak w 97:-o Neta nie odcięło,słoneczko się pokazało,Wielka Woda leci na Stolicę .więc stwierdziłam,że czwartek rozpoczął sie pozytywnie. Czego i Wam życzę:loveu: Quote
Recommended Posts