Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Kluseczek z sosikiem i mizerią to bym pojadła:eating:

Ale cuuuuudo foty wstawiłaś na poprzedniej stronce:crazyeye: - mowa o działkowych i psowo-kwiatowych :loveu:
Ja też niedawno wróciłam i jestem padnięta. Dziś w Markach była wielka burza, aż nam tv wyłączyli na prawie pół godziny:crazyeye: A ja nie wzięłam Nikona ze sobą:angryy: A byłyby może fajne foteczki błyskawic:p

Posted

Ja tylko na chwilkę,życzyć słonecznego dzionka:loveu:
Ale chyba moje życzenia się nie spełnią....leje....leje.....wieje.....leje......siąpi....:-(

Posted

Ewcia u nas tak samo tylko bez siąpienia - leje non stop i do tego wieje lodowaty wiatr

Zuzole weźcie no odczarujcie tą pogodę :)

Posted

[quote name='megi82']dzień doberek
http://i43.tinypic.com/292pkdc.jpg tradycyjne warjowanie
...bo gabaryty odpowiednie :cool3:
doberek !

[quote name='niunka04']Witamy się porannie
http://i39.tinypic.com/4u6s6r.jpg
Ale ona ma włosów!!! pielęgnacja pewnie to nie lada wyzwanie..
Fruziolek ma swoją prywatną panią fryzjer do której chodzi co 2 tygodnie :cool3:

[quote name='Izabela124.']http://i39.tinypic.com/4u6s6r.jpg zaraz Cię zjem he he
...a potem wielka niestrawność :evil_lol:...

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]widziałam te najbardziej waleczne psy z tych najbardziej walecznych ras :evil_lol:

http://i42.tinypic.com/e5k8ki.jpg
[/FONT]
oo takk..agresory po tatusiach :diabloti::diabloti:..

[quote name='Tekla64']bylach widzialach i sie jak zwykle zachwycilach
odpoczywaj ale jedz choc nabial oki?
nabiał jem..i owoce ..bo cosik przeca żreć muszem :evil_lol:

[quote name='sota36']Ja tylko wpadam i lece na "KOSCI"!
ja KOSCI przesiedziałam w arbajcie :angryy:

[quote name='anetta']OO jaaa, ale miał wakacje. Fantastyczne widoki, zwierzaki i wszystko inne

fakt...bedzie wspominał to chyba do konca zycia :lol: ale pewno zaliczy jeszcze jakieś egzotyki jak znam zycie :mad::lol:

[quote name='Alicja']A ja miałam bigosik
hmmm bigosik lubiem :multi:

[quote name='Doginka']Kluseczek z sosikiem i mizerią to bym pojadła
do klusek mizeria? nieeee......modro kapusta to je to ..:cool3:

Ale cuuuuudo foty wstawiłaś na poprzedniej stronce:crazyeye: - mowa o działkowych i psowo-kwiatowych
Ja też niedawno wróciłam i jestem padnięta. Dziś w Markach była wielka burza, aż nam tv wyłączyli na prawie pół godziny A ja nie wzięłam Nikona ze sobąA byłyby może fajne foteczki błyskawic
u nas bez burz ale za to lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angryy: juz 3 dni non stop :angryy:

[quote name='Ewcia38']Ja tylko na chwilkę,życzyć słonecznego dzionka
Ale chyba moje życzenia się nie spełnią....leje....leje.....wieje.....leje......siąpi....
pobozne życzenia :cool3:..zdaje sie ze mamy pore deszczową w polszy :evil_lol:

[quote name='eria']Ewcia u nas tak samo tylko bez siąpienia - leje non stop i do tego wieje lodowaty wiatr

Zuzole weźcie no odczarujcie tą pogodę /QUOTE]
obawiam sie ze czary mary nie działają :placz:wyprowadzam sie w cieple kraje :eviltong:

[quote name='Alicja']Zuzolku ...pada u Ciebie ????? buuuu u mnie leje :(
Kofana nawet nie mów ..leje non stop 3 dni ..wieje jak diabli i zimno..
jedyne pocieszenie to to że dzisiaj włączyli kaloryfery :multi: wiec chociaż w chaupie jest w miare przyjemnie :loveu:

Posted

sota36 napisał(a):
Zaluj, bo "Kosci" byly bardzo ciekawe!
moze ja mam wkleic fotke mojego arbajtu, ale raczej nieeee, bo moga opluc monitor:)

Pokaż, poplujemy sobie, a co za oknem pluje, to i my możemy:roflt:

Ooo, własnie przestało padać, a ja idę za 15 minut na zebranie do szkoły - nie zmoknę może:hmmmm::multi:

Posted

[quote name='sota36']Zaluj, bo "Kosci" byly bardzo ciekawe!
moze ja mam wkleic fotke mojego arbajtu, ale raczej nieeee, bo moga opluc monitor:)
cholira znowu do tyłu jestem z odcinkami :angryy:
mamy polsat w robocie ale na gorze komunia a na dole gapili sie na mecz GÓRNIKA ze STALOWĄ WOLĄ :mad:

[quote name='Doginka']Pokaż, poplujemy sobie, a co za oknem pluje, to i my możemy:roflt:

Jeszcze nam sliny braknie :diabloti:

Ooo, własnie przestało padać, a ja idę za 15 minut na zebranie do szkoły - nie zmoknę może:hmmmm::multi:
a ja za pól godziny jade do OBI po krzaczory do ogródka kiedy je posadze to nie wiem ..:lol: ale stac se mogą ..dooki kase mam bo potem to może jej juz nie byc :evil_lol:

jesio jednom fote znalazłam ..na niebiesko bo komunista to chlopak był :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Na fotach to tam jakoś tak nisko, nie uderzają się ludkowie w łepetynki:hmmmm::lol:

to sala zrobiona na poddaszu ..sa 2 spady więc pod nimi jest niziutko;-) ale na pozostałej części spoko ..dość wysoko jest ;-)

Posted

http://i44.tinypic.com/3481x8i.jpg
no widać że sie nie obijasz;)my też robiliśmy komunie w knajpie ale sie pomylili i dziady wystroili na niebiesko:mad:
ale nic nie zastąpi fotek Twoich piesów:eviltong::loveu:
u nas leeeejeeeee że szok,podwórko nam zalało,dobrze że tylną część bo nie miałabym gdzie z psami wyjść i w piwnicy wody do łydek:angryy::shake:
pozdrawiamy deszczowo;)

Posted

Doginka napisał(a):
Pokaż, poplujemy sobie, a co za oknem pluje, to i my możemy:roflt:

no wiec, po co mam wstawiac fote mojego miejsca pracy, jak za 15 minut do takowego podazalas? :)