Abrakadabra Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Equus']nowych deklaracji jak widać brak :([/QUOTE] Zapytam Agi35, może z wydarzenia na FB coś wpłynęło? Quote
ania z poznania Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Blueberry i ja zapraszamy na bazarek tekstowy, z którego dochód zostanie przeznaczony na Morię i jej dzieciaczki, potrzebne będą fundusze na karmę, odrobaczenie, szczepienia: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208031-Bazarek-tekstowy-na-Mori%C4%99-z-10-dzieciaczk%C3%B3w-do-18.05?p=16903327#post16903327"]http://www.dogomania.pl/threads/2080...7#post16903327[/URL] Quote
Energy Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Abrakadabra czy już wpłynęły wszystkie deklaracje? Czy AniaRe przysłała Ci może konto na pw? Quote
Abrakadabra Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Energy']Abrakadabra czy już wpłynęły wszystkie deklaracje? Czy AniaRe przysłała Ci może konto na pw?[/QUOTE] Ania z Poznania wyśle jutro (to jedyny brakujący przelew)-bedzie komplet deklaracji jednorazowych i miesięcznych za maj. Tripti ma przesłać pieniądze na szczepienia, też pewnie "na dniach". Niestety do tej pory nie mam nr konta AniRe - a nie uklrywam, że chciałabym pierwszy przelew na Kajo. Quote
tripti Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 przelałam Abra, więc sprawdź proszę, a jak do jutra nie będzie, to daj znać, bo może komuś innemu przelałam, to będę szukać. Spokojnie z tym kontem, Ania umawiała się na koniec miesiąca, więc jak już będzie czas na pewno prześle. Quote
Abrakadabra Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Doszły kolejne wpłaty: Ania z Poznania - 50zł (za maj) Tripti - 25zł (na szczepienie) Ślicznie dziękujemy! :loveu: Quote
tusinka22 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Energy']AniaRe jak się sprawuje Kajo?[/QUOTE] no właśnie co tam słychać u Kaja? Quote
mari23 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Aimez_moi']Odwiedzam chlopaczka......:)[/QUOTE] i ja odwiedzam, choć nie zawsze piszę... z kasą na razie u mnie krucho - moje psiaki chorują, a nawet i kotek zachorował :( Quote
tripti Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Energy']AniaRe jak się sprawuje Kajo?[/QUOTE] ciekawe jak, może przy niedzieli jakiś opis zachowania będzie. Kajo ma za sobą właśnie 3 tydzień. Quote
Abrakadabra Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='tripti']ciekawe jak, może przy niedzieli jakiś opis zachowania będzie. Kajo ma za sobą właśnie 3 tydzień.[/QUOTE] Ależ ten czas szybko płynie.. Quote
mshume Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dlaczego nie można liczyć na regularne relacje o psiaku z hoteliku? Dziwne to nieco. Szczególnie,ze sytuacja Kajo jest szczególnie trudna... Quote
Equus Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 no właśnie - bardzo szkoda bo w pieniędzy mamy tylko na 3 miesiące i nie wiadomo co dalej... no a regularne relacje przyciągają ludzi na wątek Quote
Energy Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Przed chwilą rozmawiałam z AniąRe. Nie ma informacji, bo Ania ma problem z netem. Jeśli jej się uda to zaraz napisze nam coś więcej. Na tą chwilę wiem, że Kajo nikogo nie ugryzł. Z psami i sukami dogaduje się dobrze. Wygląda na to, że jest nauczony "siłowego rozwiązywania problemów", bo występują zachowania, gdy kłapie zębami. Ja tylko tak hasłowo, bo nie chcę czegoś przekręcić;) niby wszystko wiedziałam rozmawiając, a teraz nie wiem jak to opisać:roll: Quote
AniaRe Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jak opowiadałam Magdzie: Na razie bez większych zmian, Kajo w momentach niezadowolenia czy zaniepokojenia umie używać zębów przy czym niekiedy te same sytuacje odbiera ok, a czasami się wkurza. Nie ugryzł nikogo, ale obchodzimy się z nim z zachowaniem dużej ostrożności. Przy czym to nie jest tak, że to pies, który nagle, bez powodu się rzuca-przynajmniej u nas nie ma takich reakcji. Grozi gdy coś mu nie pasuje. Niemniej na ten moment to pies mało adopcyjny, chyba, że znalazłby się "koneser". Rozszczekał się- jak słyszy inne psy na podwórku, szczeka głośno i dużo. Pracujemy nad jego zachowaniami, zobaczymy, ile się da zrobić. Abrakadabra-> masz zatkaną skrzynkę, nie mam jak wysłać Ci konta ;) Quote
Abrakadabra Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='AniaRe']Jak opowiadałam Magdzie: Na razie bez większych zmian, Kajo w momentach niezadowolenia czy zaniepokojenia umie używać zębów przy czym niekiedy te same sytuacje odbiera ok, a czasami się wkurza. Nie ugryzł nikogo, ale obchodzimy się z nim z zachowaniem dużej ostrożności. Przy czym to nie jest tak, że to pies, który nagle, bez powodu się rzuca-przynajmniej u nas nie ma takich reakcji. Grozi gdy coś mu nie pasuje. Niemniej na ten moment to pies mało adopcyjny, chyba, że znalazłby się "koneser". Rozszczekał się- jak słyszy inne psy na podwórku, szczeka głośno i dużo. Pracujemy nad jego zachowaniami, zobaczymy, ile się da zrobić. Abrakadabra-> masz zatkaną skrzynkę, nie mam jak wysłać Ci konta ;)[/QUOTE] Ania, już odtykam :) Wysyłaj w trybie pilnym! Jak myslisz - zachowania Kajo wynikają z błedów wychowawczych, popełnionych przez byłych właścicieli, czy mają podłoże organiczne? Quote
Recommended Posts