Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za zdjęcia, bardzo ładne, ale czy byłaby możliwość przycięcia mu tej grzywy? czy to niebezpieczne? tak, żeby było widać oczka? oprócz tego, że to zdjęcie jest ładne to pies na nim jest zupełnie bez wyrazu przez to, że tych oczek nie widać.

Posted

AniaRe napisał(a):
Kajo ma na grzebiecie brzydki pas odrastającego włosa, zrudziałego i krótszego. cały odrasta równo, a na grzebiecie taka podłużna plama. Zastanawiamy się, co to może być.

A macie może fotki tego czegoś? Widać gdzieś na jakimś zdjęciu?

Posted

Grzywkę przytniemy w weekend - nie chciałyśmy za szybko, bo przyzwyczajamy go, że można z nim robić różne rzeczy i nie mamy zamiaru tego zepsuć.
Potargany? Tak po prostu wygląda nienalakierowana sierść pudla w deszczową pogodę.

Posted

Mam bolonczyka, więc wiem, oczym piszę ;) Mozna mu przeczysać szczotką szpilkową uszka i grzywkę do góry.

Hania napisał(a):
Grzywkę przytniemy w weekend - nie chciałyśmy za szybko, bo przyzwyczajamy go, że można z nim robić różne rzeczy i nie mamy zamiaru tego zepsuć.
Potargany? Tak po prostu wygląda nienalakierowana sierść pudla w deszczową pogodę.

Posted

Jak już napisałam - pracujemy z Kajo nad pewnymi rzeczami, między innymi nad grzecznym znoszeniem czesania, i nie mam zamiaru, żeby to się zepsuło.

Posted

mshume napisał(a):
Mam bolonczyka, więc wiem, oczym piszę ;) Mozna mu przeczysać szczotką szpilkową uszka i grzywkę do góry.

Ty piszesz o tym samym psie, o którym pisałaś, że pogryzł kobitę jak odkładała szczotkę? Pokaż nam jak to się robi :roflt:

Posted

mi się też nie wydaje potargany tylko skręcony, a grzywka mu pewnie też opadła z wilgoci, jakbym swojej suce nie spinała grzywki to tez by tak miała :P

Posted

Ellig napisał(a):
Wstawiam do wydarzenia na FB zdjecia i ogloszenie.

dzięki Ellig. Z tą szczotką rzeczywiście lepiej nie szaleć, ale żeby było choć troszkę jakoś widać te oczka.

Posted

ewatonieja napisał(a):
ogłoszony, jak znajde siły wkleję kiedyś linki, będzie tego z 40

Wielkie, wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:oby te ogłoszenia przyniosły mu nowe życie...

Posted

ewatonieja napisał(a):
te oczy takie intensywnie brązowe tylko na zdjęciach czy w realu też?

Nie widziałam go w realu, ale moje mają takie bursztynowe:lol: