Ellig Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kolejne tym razem pytanie z FB, prosze napisac co mam odpowiedziec. " [B]"zaatakował" tzn. dziabnął w afekcie, poważnie pogryzł, czy dostał ataku i rozszarpał na strzępy?nie da się od dotychczasowych właścicieli wyciągnąc jakiejś mniej lakonicznej informacji?"[/B] Quote
tripti Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Ellig']Poprosze o szybkie info o tym gdzie teraz przebywa pies to znaczy gdzie jest ten hotel, Tripti zadzwon prosze do mnie.Kto bedzie wchodzil na wydarzenie na Fb i udzielal tylko rzetelnych informacji , nie piszcie o eutanazji bo to nie jest nie dogomania ok! [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=182701351779062[/url][/QUOTE] wiem, że głupie pytanie, ale jak wejść na to wydarzenie? Quote
Rumi. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='tripti']wiem, że głupie pytanie, ale jak wejść na to wydarzenie?[/QUOTE] klikasz na nie lub przekopiuj do wyszukiwarki :) musisz oczywiście być zalogowanym na FB. Quote
agata51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wysłałam dziś kaskę za 3 miesiące (dojdzie pewnie dopiero w poniedziałek), ale na konto podane na PW przez Abrakadabra. Quote
Energy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Ellig']Kolejne tym razem pytanie z FB, prosze napisac co mam odpowiedziec. " [B]"zaatakował" tzn. dziabnął w afekcie, poważnie pogryzł, czy dostał ataku i rozszarpał na strzępy?nie da się od dotychczasowych właścicieli wyciągnąc jakiejś mniej lakonicznej informacji?"[/B][/QUOTE] Co rozszarpał na strzępy, właścicieli? :crazyeye: Ugryzł w rękę, tylko tyle wiemy. Agata51 bardzo dziekujemy:loveu:na dogo wpłaty są na konto Abry:lol: [quote name='Abrakadabra']Odnotowałam następujące wpłaty: Ukryty Smok - 150zł Energy - 130zł[/QUOTE] Abra to 30 jest ode mnie, a 100 ze skarbonki pudlowej. AniaRe bardzo dziękuję za wiadomości o pudelsie:lol: [quote name='AniaRe'] ...Na razie zachowuje się bez zarzutu (no, dobra, drapie w drzwi jak chce wejść do domu;)). Je z dużym apetytem, bez względu na to, czy suche, czy barf, czy puszki. Jest spokojny, nieszczekliwy na razie... .[/QUOTE] Moje suczydła też drapią;) Quote
LadyS Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Energy'] Moje suczydła też drapią;)[/QUOTE] Morel też drapie, czyli to cecha pudli :lol: Quote
Ellig Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Energy, ludzie zadaja rozne pytania, coz musze odpowiadac, juz rozmawialam z Tripti i odpowiedzialam...Spokojnie napisalam ,ze ugryzl Pania w dlon.Pytanie padlo dlatego ,ze w opisie bylo napisane "zaatakowal". Quote
sacred PIRANHA Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='ladySwallow']Morel też drapie, czyli to cecha pudli :lol:[/QUOTE] ja mu dziadowi podrapie!!! :-):-) Quote
Rumi. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='ladySwallow']Morel też drapie, czyli to cecha pudli :lol:[/QUOTE] mało który psy nie drapie w drzwi gdy chcą wejść :) niektóre tyko szczekają Quote
Energy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='greatmadwomen']mało który psy nie drapie w drzwi gdy chcą wejść :) niektóre tyko szczekają[/QUOTE] Dobrze wychowane nie drapią:lol:[SIZE="1"]ale moje owszem, cokolwiek to znaczy:cool3:[/SIZE] [quote name='Ellig']Energy, ludzie zadaja rozne pytania, coz musze odpowiadac, juz rozmawialam z Tripti i odpowiedzialam...Spokojnie napisalam ,ze ugryzl Pania w dlon.Pytanie padlo dlatego ,ze w opisie bylo napisane "zaatakowal".[/QUOTE] Wiem, oczywiście:lol: Quote
Rumi. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Energy']Dobrze wychowane nie drapią:lol:[SIZE="1"]ale moje owszem, cokolwiek to znaczy:cool3:[/SIZE] Wiem, oczywiście:lol:[/QUOTE] to znaczy że żaden z moich psów nie był dobrze wychowany :eviltong: Quote
Energy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='greatmadwomen']to znaczy że żaden z moich psów nie był dobrze wychowany :eviltong:[/QUOTE] No to tego, że żaden Twój się trzymajmy:evil_lol: Quote
tusinka22 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 nie wiem czemu ale nie mogę wejść na fb....pokazuje się komunikat że takiej strony nie ma... edit: już weszłam.. Quote
Abrakadabra Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Doszedł kolejny przelew z konta S.Piranha: 200zł Cooronaj (wpłata jednorazowa) 10 zł S.Piranha (deklaracja miesięczna) Dziękujemy :loveu: Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='tripti']jaka cisza dziś u Kajo :([/QUOTE] jakoś tak rzeczywiście dzisiaj cicho... Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Aimez_moi']Zagladamy i pokazujemy chlopaczka......:)[/QUOTE] I jeszcze raz pokazujemy:lol: Quote
Abrakadabra Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja też podnoszę, i na szczęście żaden facet mi tego nie zabroni :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Bo grunt, to wychować Tz-a :) Ps. Żadne wpłąty dzisiaj nie zostały zarejestrowane... Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Abrakadabra']Ja też podnoszę, i na szczęście żaden facet mi tego nie zabroni :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Bo grunt, to wychować Tz-a :) [/QUOTE] Bardzo mądra dewiza:multi: Czyli na razie są takie wpłaty? Ukryty Smok - 150zł Energy - 130zł Cooronaj 200 zł S.Piranha 10 zł Quote
Abrakadabra Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Energy']Bardzo mądra dewiza:multi:[/QUOTE] Energy, kocham Cię za Twoje podejście do tego tematu :) Quote
tripti Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 racja racja :) Abra - weź może drugi post na rozliczenia? może mshume pozwoli? bo nam zaraz się pogubi wszystko. Quote
Recommended Posts