Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan, który napisał do mnie w sprawie Ronalda zainteresował się Tomciem (podesłałam mu kilka propozycji psiaków, które nadają się do domu z małym dzieckiem) i chciałby go zaadoptować. Problem tylko taki, że Tomcio musiałby poczekać trochę, bo Państwa czeka przeprowadzka i będzie też zamieszanie z narodzinami dziecka. Psiaka chcieliby zaadoptować psiaka jak się trochę całe zamieszanie uspokoi.
Państwo mieszkają (lub będą mieszkać) w Rzeszowie.

Posted

.Nie ma co chyba rezerwowac,to sie nie sprawdza.Psisko bedzie jeszcze w hoteliku,albo nie,blokowac innej , możliwej adopcji szkoda.Wczesniej tak chyba ERa czekała..........

Posted

Niestety realna adopcja mogłaby się odbyć dopiero za parę miesięcy... Oczywiście, że o żadnej "rezerwacji" nie ma mowy. Ogłaszamy psiaka dalej i już. A panu zaproponowałam, żeby się odezwał za parę miesięcy, jak nie Tomcio to inny psiak się znajdzie.
Ech, za wcześnie się ucieszyłam :(

Posted

Żadnym psem się nie interesują... ich losem też nie. MASAKRA... mi już nawet nikt żadnej aukcji nie obserwuje. I wejść mam jakby mniej.... nawet na wyróżnione. Nie wiem co się dzieje!

Posted

Nie wiem, nie wiem, ilez mozna myslec o wakacjach ?
Miesiac, dwa, ale zeby non stop? Kogo stac na wakacje tak jak to w TV pokazuja, ze juz od czerwca zmiana ramowki, bo wakacje. U mnie w pracy jest cos takiego jak planowanie urlopow i akurat w tym roku zaplanowalam na wrzesien, bo Mloda juz do szkoly nie chodzi, i co z tego, przyszlo pismo z samej gory, ze w okresie od 9.2011 do 3.2012 moze byc bardzo trudno u urlop z powodu wdrazania nowego systemu w calej firmie. Wyglada na to, ze 3 rok bede bez zadnego urlopu dluzszego niz jeden dzien.