mania1979 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 a macie jakieś nowe zdjęcia Psotki? :lol: Quote
Agata Balu Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='mania1979']a macie jakieś nowe zdjęcia Psotki? :lol:[/QUOTE] Niestety nie i nie mam odwagi prosić o nie oskarżycielki posiłkowej. Jest uwikłana w kilka spraw sądowych, do tego jeszcze śmierć w rodzinie. Wiem, że Psotka ma się dobrze, mieszka w domu z ogródkiem ale ..... niestety mocno utyła. Po sterylizacji to jest niestety częste. Jak się zrobi chłodniej i oskarżycielka przygotuje się już do nowej "naszej" rozprawy to spróbuję coś wyciągnąć. Quote
mania1979 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Agata Balu']Niestety nie i nie mam odwagi prosić o nie oskarżycielki posiłkowej. Jest uwikłana w kilka spraw sądowych, do tego jeszcze śmierć w rodzinie. Wiem, że Psotka ma się dobrze, mieszka w domu z ogródkiem ale ..... niestety mocno utyła. Po sterylizacji to jest niestety częste. Jak się zrobi chłodniej i oskarżycielka przygotuje się już do nowej "naszej" rozprawy to spróbuję coś wyciągnąć.[/QUOTE] he he o tyciu coś wiem,moje dwa suczydła też ostro utyły,jedna miała do zrzucenia ok 6 kg ! (udało mi się ją troszkę odchudzić) a druga juz wrzuciła po sterylce 2 kg a apetyt nie zmniejsza się :lol: buziaczki Psoteczko Quote
mari23 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']podpisane, porozsyłam!!![/QUOTE] ja też... napisałam, że odwołanie świadczy o braku skruchy i wyrok w celach "wychowawczych" powinien być podwyższony " w nagrodę".... tak uważam Quote
Agata Balu Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 link do petycji w pierwszym poście!! [url]http://www.petycje.pl/petycja/7741/petycja_w_sprawie_podtrzymania_bezwzglednej_kary_p%20ozbawienia_wolnozci_dla_oprawcow_psa.html[/url] Quote
sonia1974 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Również podpisałam .Mogilno jest jakieś 30 km od mojej miejscowości . Mam nadzieję że'' cel wychowawczy'' zostanie osiągnięty . Quote
Gruba Berta Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 podpisalam oraz 2 osoby z mojego otoczenia - zaraz powysylam link mail-em do innych znajomym. jest okolo 450 podpisow. Quote
Marycha35 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Supero, nie damy skrzywdzić po raz drugi sunieczki!!!! Quote
Gruba Berta Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 wlasnie wyslalam mail za mail-em, i jeszcze rozesle do znajomych na dogo, napewno kilka znajomych ja podpisze i podesle dalej. jak kazdy rozesle to moze wiecej sie uzbiera niz poprzednio. Quote
aanka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Teraz mi nie wychodzi z tym podpisem:cool3:. Wszystko robię jak zwykle .. potem jest napis ,że na mój mail wysłano link i doopa :shake:- na mój mail żaden link nie przychodzi ...........:mad: Quote
Paula95 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='aanka']Teraz mi nie wychodzi z tym podpisem:cool3:. Wszystko robię jak zwykle .. potem jest napis ,że na mój mail wysłano link i doopa :shake:- na mój mail żaden link nie przychodzi ...........:mad:[/QUOTE] A sprawdź może w spamie. Quote
Recommended Posts