Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mania1979']a macie jakieś nowe zdjęcia Psotki? :lol:[/QUOTE]
Niestety nie i nie mam odwagi prosić o nie oskarżycielki posiłkowej. Jest uwikłana w kilka spraw sądowych, do tego jeszcze śmierć w rodzinie. Wiem, że Psotka ma się dobrze, mieszka w domu z ogródkiem ale ..... niestety mocno utyła. Po sterylizacji to jest niestety częste.
Jak się zrobi chłodniej i oskarżycielka przygotuje się już do nowej "naszej" rozprawy to spróbuję coś wyciągnąć.

Posted

[quote name='Agata Balu']Niestety nie i nie mam odwagi prosić o nie oskarżycielki posiłkowej. Jest uwikłana w kilka spraw sądowych, do tego jeszcze śmierć w rodzinie. Wiem, że Psotka ma się dobrze, mieszka w domu z ogródkiem ale ..... niestety mocno utyła. Po sterylizacji to jest niestety częste.
Jak się zrobi chłodniej i oskarżycielka przygotuje się już do nowej "naszej" rozprawy to spróbuję coś wyciągnąć.[/QUOTE]

he he o tyciu coś wiem,moje dwa suczydła też ostro utyły,jedna miała do zrzucenia ok 6 kg ! (udało mi się ją troszkę odchudzić) a druga juz wrzuciła po sterylce 2 kg a apetyt nie zmniejsza się :lol:
buziaczki Psoteczko

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']podpisane, porozsyłam!!![/QUOTE]

ja też...
napisałam, że odwołanie świadczy o braku skruchy i wyrok w celach "wychowawczych" powinien być podwyższony " w nagrodę".... tak uważam

Posted

Teraz mi nie wychodzi z tym podpisem:cool3:. Wszystko robię jak zwykle .. potem jest napis ,że na mój mail wysłano link i doopa :shake:- na mój mail żaden link nie przychodzi ...........:mad:

Posted

[quote name='aanka']Teraz mi nie wychodzi z tym podpisem:cool3:. Wszystko robię jak zwykle .. potem jest napis ,że na mój mail wysłano link i doopa :shake:- na mój mail żaden link nie przychodzi ...........:mad:[/QUOTE]

A sprawdź może w spamie.