Aga Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Maluszki jedzą i śpią i są podobno malusie, boję się tylko jednego :roll: , że sunia nie będzie chciała nas dopuścić do szczeniaków... Zdjęcia będą :lol: Quote
Ania_w Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 chyba bedziecie musieli je zabrac podstepem.. moze na pyszne jedzonko?:) Quote
mycha101 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję transportu suni i maluchów i czekam na zdjęcia. Quote
Aga Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Trzymajcie kciuki trzymajcie, przydadzą się :lol: Już jesteśmy umówione z P.Elą z Kunowa, to może się znajdziemy :p jnk, co z tymi obliczeniami? Jak ja zaczęłam liczyć to mi wyszło spoooro :oops: Wyliczyłam, że auto średnio spala 9l paliwa na 100km, paliwo jest średnio w cenie 4zł. Z Kunowa do St.Gdańskiego to ok 700km. Z tego wychodzi ok 252 zł w jedną stronę. Czyli w sumie w obie strony to średnio 504 zł. Mniej więcej tyle na potrzeba :roll: Quote
Ania_w Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 mycha101 napisał(a):Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję transportu suni i maluchów i czekam na zdjęcia. ja tez trzymam.. tak mocno, ze az kostki mi bieleja:) Quote
pajunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Oby sie wszystko dobrze udalo. Trzymam tez kciuki. Quote
Aga Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Żabka już u P.Eli :multi: z malutkimi problemami ale się udało. Żabka nie chciała współpracować, pokazała jakim uroczym diabełkiem potrafi być :diabloti: Okazało się, że nie tylko ja mam problemy w czasie jazdy :roll: :p zwłaszcza po śniadaniu :shake: Żabka zjadła przed wyjazdem pełną michę, którą nam zwróciła ... P.Ela i jej mąż to wspaniali ludzie, mają sporo zwierzaków, nie tylko psy ale i kozy, konie, koty - każde ze zwierząt ma swoją historię, niestety zwykle smutną :shake: Mam nadzieję, że jakoś się tam dogadają z Żabą. A teraz kilka fotek: Azorek, który został Szczeniątka, jeszcze u siebie Żabka, przestraszyła się silnika i wpełzła mi na kolana Maluszki Postój, oczekujemy na męża P.Eli i zmordowana, zdezorientowana Żabka Co dalej? Kto Żabcie i towarzystwo zawiezie do Starogardu Gd.? Wczoraj odezwała się do mnie jakaś Pani, pisała, że jest z Gdańska i jest zdecydowana zabrać Żabkę na stałe. Chciałaby odwiedzić maleńką jak dojedzie do Starogardu. Quote
pajunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jakie to sliczne kluski, a Zabcia tez slicznucha. A psow sie nie karmi przed podroza, ryzyko pawia jest zbyt duze:evil_lol: Bardzo,bardzo sie ciesze, ze Zabcia i maluszki juz bezpieczne. Teraz ludzie, kombinowac transport do nas. I prosimy o wplaty na benzyne na AFN. Skarpetka otwarta. . Co to za pani z Gdanska? Czy mowilas , ze najwczesniej za 10 tygodni bedzie Zabcia do adopcji? I Agus, serdeczne dzieki za wszystko.. :Rose: :Rose: Agus, czy mi sie wydaje, czy Azorek na lancuchu jest ?. Ma bardzo smutne oczeta. Czy nie mozna by go ew. tez kiedys wyciagnac. Moze bys teren zaczela przygotowywac. Quote
Aga Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Wiem, że się nie karmi ale to mie był mój pomysł :roll: ..no cóż.. autko musiałam wyszorować :p Nie wiem co to za Pani, mówiła,że mieszka w okolicach Gdańska. Postaram się ją tu na DGM sprowadzić... A co z Azorkiem, hmm.. tak wisi na łańcuchu, raczej go nie oddadzą. Teraz ma ok 5 miesięcy... chyba, że będą go chcieli oddać bo będzie za duży a chcieli małego pieska :shake: A on już jest całkiem sporawy Quote
agusiazet Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Azor jest super, Żabka i jej dzieciaczki też!!! Czy oni chociaż o niego dbają, jeśli ma u nich być to powinni!!! Quote
Aga Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Azorek, jet karmiony, kąpany, szczepiony, czasami siedzi w domu... no ogólnie ma znośne warunki :roll: Quote
agusiazet Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 To dobrze, bo to słodki maluch i może choć jemu się poszczęści!!! Quote
Aga Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Kluseczki i ich mama się przypominają, że na transport czekają i na niego pieniążki na AFN zbierają z dopiskiem "transport Zabci" . Dwa tygodnie miną szybko... Quote
agusiazet Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Maluchy są urocze, coś dorzucę do transportu!!! Quote
Ulka18 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ja juz dorzucilam na AFN ...niech Zabcia i maluchy moga miec szanse na normalne domy. Quote
Aga Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Bardzo Wam dziękuję, ja też coś wyskrobię... i prześlę na AFN Quote
pajunia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Kochani, pare osob przedtem obiecywalo pomoc na transport, czyli prosimy o pomoc. Zabcia z rodzinka za dwa tygodnie musza opuscic tymczas , do nas pojechac, ALE ZA CO? prosimy pomozcie. To duza suma. Zabcia nie po to uratowana, aby sie nie udalo jej i maluchom dalej. Quote
jnk Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pajunia, poczułam się wezwana do tablicy :) Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że byłam chora, a w domu nie działał mi przez kilka dni net. Ale już się zameldowałam na AFN wspierając akcję transportową :) Quote
pajunia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pajunia, poczułam się wezwana do tablicy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie bierz tego do siebie, blagam. Ja czasem bezczelna jestem ,wiem, sorry,ale to nie o mnie chodzi, tylko o malutkie. One naszej , wszystkich pomocy potrzebuja. Quote
constancja Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ja mogę pomóc tylko w ten sposób:oops: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2443294#post2443294 Quote
Aga Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 hop hop... Constancja nie "tylko" ale "aż". Dzięki :lol: Transport pilnie poszukiwany Quote
pajunia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :Rose: :Rose: :Rose: Constancja, jakie one piekne- wzruszajace i bardzo Ci dziekuje za pomoc. Quote
Ulka18 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Zamawiajcie karteczki swiateczne :modla: zbierzemy w ten sposob pieniadze na Zabcie, a znajomym wyslemy oryginalne kartki ;) Quote
Ania_w Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 pajunia napisał(a)::Rose: :Rose: :Rose: Constancja, jakie one piekne- wzruszajace i bardzo Ci dziekuje za pomoc. nic dodac nic ujac.. :Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts