Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy na bazarek,może coś ciekawego wybierzemy sobie.
Żabunia musiała zaliczyć dzisiaj wizytę u weta bo od wczoraj po południu i w nocy miała wymioty z nieznanej mi przyczyny.
Może to być od wątroby,dostała 4 zastrzyki i spokojnie teraz śpi.
Mam nadzieję że to jej pomoże i jutro będzie już zdrowa i w dobrej formie.
Leki na jej serduszko chore ma już zażywać do końca swojego życia.
Ostatnio coraz dalej spacerowała(dreptała) bez męczenia się i bez licznych odpoczynków.
Duszący ją kaszelek znacznie ustąpił,to przyplątał się kłopot z wątróbką.
Pozdrawiamy Panią Anię.

Posted

kaja69 napisał(a):
Witaj Moniczko,znowu gdzieś się zawieruszyłaś :)

Oj Aneczko może nie tyle się zawieruszyłam, co moja Klaudia zalała laptopa kawą i się spalił. Teraz mam dostęp do netu tylko jak jestem u Marcina.

Posted

Oj cos ostatnio Wam sie te kompy zalewaja ,najpierw Justyny teraz Twój:roll:

Pani Amelio,proszę wyściskac Żabunię,no wszystko jej teraz włazi na starość...już tak sobie mysle ,że ona w końcu zaznaje spokoju i teraz wyłażą wszysstkie świństwa związane z poprzednimi stresami...tak samo jak i u ludzi...

A tymczasem zapraszam na mój bazarek...dawno nie robiłam i zastanawiam się czy czegos nie sknociłam:p

http://www.dogomania.pl/threads/217649-Wielobranżowy-bazarek-na-moje-tymczasy...trwa-do-27.11.11-do-godz.22.00?p=17990784#post17990784

Posted

W końcu dotarłam do moich psiaków:roll:
Byłam dzisiaj z Krecikiem na kontroli,wszystko narazie w porządku,ale ten psiak mi sen z oczu zgania normalnie...tak bardzo bym chciała,zeby mógł juz biegac z innymi,on tez az sie rwie do tego a tu ciagle cos i dwa kroki do przodu trzy do tyłu...

Posted

kaja69 napisał(a):
W końcu dotarłam do moich psiaków:roll:
Byłam dzisiaj z Krecikiem na kontroli,wszystko narazie w porządku,ale ten psiak mi sen z oczu zgania normalnie...tak bardzo bym chciała,zeby mógł juz biegac z innymi,on tez az sie rwie do tego a tu ciagle cos i dwa kroki do przodu trzy do tyłu...

całkiem jak u mnie.... Tiara chora, Charlie jeszcze bardziej....
reszta tez niedomaga, bo starsze - tzw. nieadopcyjne ( o sobie to już nie wspominam ;))

a Kreciuś młody - pokona wszystko !!!
z całego serca mu "kibicuję"... i lecę na Twój bazarek, by także czynem wesprzeć Krecika :)

Posted

mari23 napisał(a):
całkiem jak u mnie.... Tiara chora, Charlie jeszcze bardziej....
reszta tez niedomaga, bo starsze - tzw. nieadopcyjne ( o sobie to już nie wspominam ;))

a Kreciuś młody - pokona wszystko !!!
z całego serca mu "kibicuję"... i lecę na Twój bazarek, by także czynem wesprzeć Krecika :)

mari,bo to tak jest ,że się w końcu zaczyna kumulować i wtedy to już sajgon się robi..

Dzieki za wsparcie :)

Monika.D napisał(a):
Oj biedny Krecik :( Ale wierzę, że będzie w porządku.

Ja też Moniko ,wierzę...musi w końcu byc dobrze...on tak dobrze rokuje...

Nikaragua napisał(a):
trafiłam i ja tutaj :)

Witaj :) miło,że trafiłaś :)

Posted

Kaju, nie martw sie o Krecika, on jest silny i zwyciezy to chorobsko przy twojej pomocy i naszym wsparciu....
szkoda oczywiscie, ze nie moze pobiegac, ale jestem pewna ze on ci tego za zle nie wezmie, bo wie to dla jego dobra

Posted

Kava,on czasami tak patrzy jakby pytał "co mi dzisiaj zrobisz?" ,pamietasz,jak patrzyłysmy na Finna i podziwiałysmy,ze on sobie nie zdaje sprawy ze swojego kalectwa...Krecik też ,ale Finn może wychodzic na spacer a Krecik tak jak np teraz siedzi w domu,inne biegaja a on biedny zamkniety w czterech ścianach...ehhh chyba doła jakiegos łapie czy cóś...