Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMELIA64 napisał(a):
Z okazji 'Święta Kundelka' Żabunia życzy wszystkim pieskom dużo ciepłych ,stałych i kochających domków.

Dziękujemy slicznie za pamięć i zyczonka :) dla naszej Żabci również wszytkiego co najlepsze...chociaz ona juz to ma :)
Monika.D napisał(a):
Witamy się!

Witamy,witamy...Moniko,jak ja sie ciesze ,ze wróciłaś :)

savahna napisał(a):
Proszę zwrócic uwage na kubraczek Żabci vel Boskiej w banerku...;)

Tak,tak zwrócilismy uwagę:) tymbardziej ,ze ja mam to zdjęcia i miałam je wstawic na watku,ale jakos tak ostatnio to ja juz zapominam o czym zapomniałam...

No właśnie...zapomniałam napisać ,że dzisiaj odwiedził nas wujek Ryniu :) i Wilczuś dał sie pogłaskać :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Ryniu123
Posted

Wilczuś w realu jest jeszcze fajniejszy niż na fotkach. Ma takie niesamowite spojrzenie :)

Posted

Wilczuś jest nadal nieufny do obcych,chociaż coraz częściej daje sie pogłaskać,ale musi byc blisko mnie,doopka za mnie schowana,tak na wszelki wypadek:evil_lol:
Ryniu Ciebie psiaki lubią :) nawet te wstydliwe nie chowaja sie jak przyjeżdżasz :)zreszta wszystkie zwierzaki lgna do Ciebie,konie tez przybiegły:)

Posted

kaja69 napisał(a):
Nie mam pojęcia Ryniu co sie dzieje,ze tu nikogo nie ma...

zajeci pakowaniem miotel,
melduje poslusznie, ze chyba(?) wszystko co chcialam zabrac zapakowalam. podjechalam juz 100 km i jutro rano wyruszam w droge do Rokitna....
trzymajcie sie kochani i do zobaczenia

Posted

Wiem ,wiem :( i jak się kiedys spotkamy to pamietaj,ze mam Wam miche za to sklepać:diabloti:
A co mam wypic za Wasze zdrówko ??? Będzie herbatka czarna,czerwona,kawka no i woda kranówka...

Posted

kaja69 napisał(a):
Wiem ,wiem :( i jak się kiedys spotkamy to pamietaj,ze mam Wam miche za to sklepać:diabloti:
A co mam wypic za Wasze zdrówko ??? Będzie herbatka czarna,czerwona,kawka no i woda kranówka...

I ja niby mam w to uwierzyć:eviltong::evil_lol:ale skoro tak piszesz to tą kranówką wypij za nasze zdrówko;)

Posted

A dziękujemy,dziękujemy,ale to jest otwarta imprezka i kto ma ochotę spędzić parę dni z krzykoskimi psiakami i z nami zapraszamy :)
Mam problem z Krecikiem...

Posted

Igiełko,chyba Cie myslami ściągnęłam...właśnie myślałam,ze muszę do Nesi zajrzec ,bo dawno mnie u Was nie było:) a tu prosze Ty u nas zawitałaś :) Dzieki sliczne za serniczek :) i prosimy o częściej :)
A u nas nic nowego nie słychać...stan psiaków praktycznie się nie zmienia...