Ginn Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 kaja69 napisał(a):Ginn,byłam u suczynki...ręce opadaja na to wszystko... Dzięki Kaja. Quote
kaja69 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Monika.D napisał(a):Chętnie bym wzięła udział w takim spotkaniu, ale nie mam możliwości :( Jaki znowu masz problem? Oj szkoda Moniczko,że nie przyjedziesz.... A mój problem ,to Krecio...wczoraj cewka moczowa mu sie zapchała piaseczkiem,ale juz wszystko udrożnione,dzisiaj znowu jedziemy...i Krecio w związku z tym załapie sie na wyjazd do Krzykosów :),bo go przecież nie zostawię...musze mieć oko na chłopaka :) Quote
savahna Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Tylko grzecznie tam, bardzo prosze.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Kreciorek nie połknie krzykoskich psów?!:roll: Quote
ataK Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Zajrzę na razie, poczytam, jak komputer odżyje... Quote
Ginn Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 I kolejne nieszczęście; http://www.dogomania.pl/threads/216902-Koko-piesek-wybra%C5%82-sobie-dom-w-rurze-melioracyjnej-przy-jednej-z-posesji-w-Celinach?p=17899944#post17899944 Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Uczcij pamięć swojego pupila zapalając wirtualny znicz za malutką sumę... http://www.dogomania.pl/threads/216893-Wirtualny-cmentarz-ZNICZE-%C5%9AWIECE-KWIATY-uczcij-pami%C4%99%C4%87-pupila-do2.11-NA-D%C5%81UGI Quote
Monika.D Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 kaja69 napisał(a):Oj szkoda Moniczko,że nie przyjedziesz.... A mój problem ,to Krecio...wczoraj cewka moczowa mu sie zapchała piaseczkiem,ale juz wszystko udrożnione,dzisiaj znowu jedziemy...i Krecio w związku z tym załapie sie na wyjazd do Krzykosów :),bo go przecież nie zostawię...musze mieć oko na chłopaka :) To dobrze, że z maluchem już wszystko dobrze :) Miłej zabawy życzę!!! Quote
Monika.D Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Cioteczki zapraszamy do odwiedzin u psiaków. Ania niestety nie ma dostępu do internetu i nie wie ile to potrwa. Quote
rita60 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Wpadam na chwilke do sympatycznych tymczasów..... Quote
kaja69 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='savahna']Tylko grzecznie tam, bardzo prosze.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Kreciorek nie połknie krzykoskich psów?!:roll: Było bardzo grzecznie ,ciekawe dyskusje po wspaniałej zupie z dyni i przy ognisku...Krecio też grzał doopkę przy ogniu... [quote name='Ginn']I kolejne nieszczęście; http://www.dogomania.pl/threads/216902-Koko-piesek-wybra%C5%82-sobie-dom-w-rurze-melioracyjnej-przy-jednej-z-posesji-w-Celinach?p=17899944#post17899944 Ginn,znowu ???? [quote name='Monika.D']Cioteczki zapraszamy do odwiedzin u psiaków. Ania niestety nie ma dostępu do internetu i nie wie ile to potrwa. Dzięki Moniko :)Internet co chwila mi sie jeszcze wyłącza:) [quote name='rita60']Wpadam na chwilke do sympatycznych tymczasów..... Wpadaj ile chcesz i kiedy chcesz:) Quote
kaja69 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Martwi mnie całkowita cisza w eterze...nikt nie pyta o psiaki :( Quote
AMELIA64 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 kaja69 napisał(a):Martwi mnie całkowita cisza w eterze...nikt nie pyta o psiaki :( Wszyscy dzisiaj świętują,ale my obie z Żabunią myślimy o żyjących pieskach i wspominamy zmarłe pieski. Moja znajoma starsza już pani za moją poradą zgłosiła się do Sosnowieckiego Schroniska jako wolontariuszka z miłości do piesków i z ochotą chodzi wyprowadzać pieski na spacer. Małe szczeniaki tak radośnie ją przywitały i obcałowały,że uszkodziły jej okulary,ale to mało ważne wobec miłości jaką ją darzą. Quote
kaja69 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Pani Amelio ,jak najwięcej takich ludzi i jak najwięcej schronisk,które chcą współpracować z wolontariuszami :) Jutro Cymek jedzie na usunięcie jajeczek :) A ja sie tak zbieram co by jakis bazarek zrobić... Quote
AMELIA64 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Wspaniały pomysł.....czekamy na bazarek i na ciekawe ,a udane zakupy. POZDRAWIAMY !!!!!! Quote
Ginn Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja jestem częstym gościem choć nie zawsze się odzywam. Quote
mestudio Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja często zaglądam, ale czytam milcząc. Pozdrawiam całą gromadkę. Quote
kaja69 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 A to sie ciesze dziewczyny,że zagladacie :) Quote
Lemoniada Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ja też tu zaglądam choć nie zawsze piszę :) Cymkowi gratuluję podjęcia męskiej i jedynie słusznej decyzji ;) Quote
kaja69 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 No chyba mam już internet sprawny:) Cymek jeszcze ma jajeczka ,zabieg jest przełożony na piatek...miałam zabrać sunie dalszej sąsiadki na sterylke aborcyjna ,ale jej sie pomytlało i dała suni śniadanko:roll: i doopka,a że miał byc hurt to i Cymka przełozyłysmy,nie będe kilometrów kręcić bezsensu... Od wczoraj Wilczuś czegoś szuka w stawie...brodzi jak czapla po tym mule,bo wody juz mało,śmierdzi rybami jak stary rybak:diabloti: o oblepionych łapach nie wspomnę:roll: Quote
monis88 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ja tez zagladam po dluuuuugiej nieobecnosci :) i sciskam virtualnie cala gromadke :** Quote
kaja69 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Oj Monis,przyjedziesz to Cie psiaki nie poznają :) Quote
Kava Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 wrocilam z wojazy i widze, ze tutaj takze wszystko w najlepszym porzadeczku.... witajcie , przesylam wam troszeczke sloneczka.... Quote
Recommended Posts