Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Monika.D napisał(a):
Chętnie bym wzięła udział w takim spotkaniu, ale nie mam możliwości :(
Jaki znowu masz problem?

Oj szkoda Moniczko,że nie przyjedziesz....

A mój problem ,to Krecio...wczoraj cewka moczowa mu sie zapchała piaseczkiem,ale juz wszystko udrożnione,dzisiaj znowu jedziemy...i Krecio w związku z tym załapie sie na wyjazd do Krzykosów :),bo go przecież nie zostawię...musze mieć oko na chłopaka :)

Posted

kaja69 napisał(a):
Oj szkoda Moniczko,że nie przyjedziesz....

A mój problem ,to Krecio...wczoraj cewka moczowa mu sie zapchała piaseczkiem,ale juz wszystko udrożnione,dzisiaj znowu jedziemy...i Krecio w związku z tym załapie sie na wyjazd do Krzykosów :),bo go przecież nie zostawię...musze mieć oko na chłopaka :)

To dobrze, że z maluchem już wszystko dobrze :)

Miłej zabawy życzę!!!

Posted

[quote name='savahna']Tylko grzecznie tam, bardzo prosze.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Kreciorek nie połknie krzykoskich psów?!:roll:
Było bardzo grzecznie ,ciekawe dyskusje po wspaniałej zupie z dyni i przy ognisku...Krecio też grzał doopkę przy ogniu...
[quote name='Ginn']I kolejne nieszczęście;
http://www.dogomania.pl/threads/216902-Koko-piesek-wybra%C5%82-sobie-dom-w-rurze-melioracyjnej-przy-jednej-z-posesji-w-Celinach?p=17899944#post17899944

Ginn,znowu ????

[quote name='Monika.D']Cioteczki zapraszamy do odwiedzin u psiaków. Ania niestety nie ma dostępu do internetu i nie wie ile to potrwa.

Dzięki Moniko :)Internet co chwila mi sie jeszcze wyłącza:)

[quote name='rita60']Wpadam na chwilke do sympatycznych tymczasów.....

Wpadaj ile chcesz i kiedy chcesz:)

Posted

kaja69 napisał(a):
Martwi mnie całkowita cisza w eterze...nikt nie pyta o psiaki :(

Wszyscy dzisiaj świętują,ale my obie z Żabunią myślimy o żyjących pieskach i wspominamy zmarłe pieski.
Moja znajoma starsza już pani za moją poradą zgłosiła się do Sosnowieckiego Schroniska jako wolontariuszka z miłości do piesków
i z ochotą chodzi wyprowadzać pieski na spacer.
Małe szczeniaki tak radośnie ją przywitały i obcałowały,że uszkodziły jej okulary,ale to mało ważne wobec miłości jaką ją darzą.

Posted

Pani Amelio ,jak najwięcej takich ludzi i jak najwięcej schronisk,które chcą współpracować z wolontariuszami :)

Jutro Cymek jedzie na usunięcie jajeczek :) A ja sie tak zbieram co by jakis bazarek zrobić...

Posted

No chyba mam już internet sprawny:)

Cymek jeszcze ma jajeczka ,zabieg jest przełożony na piatek...miałam zabrać sunie dalszej sąsiadki na sterylke aborcyjna ,ale jej sie pomytlało i dała suni śniadanko:roll: i doopka,a że miał byc hurt to i Cymka przełozyłysmy,nie będe kilometrów kręcić bezsensu...
Od wczoraj Wilczuś czegoś szuka w stawie...brodzi jak czapla po tym mule,bo wody juz mało,śmierdzi rybami jak stary rybak:diabloti: o oblepionych łapach nie wspomnę:roll: