toyota Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Aniu, jeśli chodzi o tego psiaka wyrzuconego z auta, to jest happy end. Piesek jest u mojej Przyjaciółki (tej, która miała u siebie bandę szczeniaków od Soni z działek) i zostanie u niej na stałe. Gosia już go zaczipowała. Mały jest bardzo grzeczny. Quote
kaja69 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 toyota napisał(a):Aniu, jeśli chodzi o tego psiaka wyrzuconego z auta, to jest happy end. Piesek jest u mojej Przyjaciółki (tej, która miała u siebie bandę szczeniaków od Soni z działek) i zostanie u niej na stałe. Gosia już go zaczipowała. Mały jest bardzo grzeczny. Bardzo sie cieszę :) a jak juz poznałam szczegóły to w ogóle bardzo sie cieszę,ze mały znalazł domek:) Quote
kaja69 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Dzisiejsza sesja zdjęciowa ,taka na szybko :) Quote
AgusiaP Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No proszę jakie maję śliczne pluszaki;) Quote
Drzagodha Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 http://img710.imageshack.us/img710/6924/dsc8487i.jpg Buziak z języczkiem :diabloti: Quote
kaja69 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 AgusiaP napisał(a):No proszę jakie maję śliczne pluszaki;) Tak Agusiu tylko juz po pierwszej zabawie nie sa takie sliczne te pluszaki... A Tedi ,szetland właśnie znowu przed chwila miał atak padaczki,juz myslałam,ze mu przeszło,bo przez kilka miesiecy był spokój a tu wróciło...na szczęscie mam Relset i atak udało się skrócić... Drzagodha napisał(a):http://img710.imageshack.us/img710/6924/dsc8487i.jpg Buziak z języczkiem :diabloti: To było "pokaż co masz w buzi" Quote
kosu32 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Zapisuję wątek. Fotki psiaków z pluszakami w paszczach świetne :) Quote
AgusiaP Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kaja69 napisał(a): A Tedi ,szetland właśnie znowu przed chwila miał atak padaczki,juz myslałam,ze mu przeszło,bo przez kilka miesiecy był spokój a tu wróciło...na szczęscie mam Relset i atak udało się skrócić... O matko Anuś jak Ty dajesz rade??? Anuś bo ja już się gubię :oops: Tedi, który to psiak Twój własny czy na tymczasie? Nie widzę go na pierwszej stronie... Quote
kaja69 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 AgusiaP napisał(a):O matko Anuś jak Ty dajesz rade??? Anuś bo ja już się gubię :oops: Tedi, który to psiak Twój własny czy na tymczasie? Nie widzę go na pierwszej stronie... Agusiu,Tedi to mój pies ,jest na drugim zdjęciu...3lata temu ,a moze juz 4:roll: ja go adoptowałam,to staruszek... Quote
Guest Ryniu123 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Na pierwszej fotce wracają z orzechów, albo z konnej jazdy ;) Quote
rita60 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 http://img408.imageshack.us/img408/703/dsc8437.jpg "Zaraz cię zjem..";) Witam sobotnio.....:lol: Quote
kaja69 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 kosu32 napisał(a):Zapisuję wątek. Fotki psiaków z pluszakami w paszczach świetne :) Witaj kosu:) Dafi to cezko zrobic zdjęcie bez pluszaka :) Ryniu123 napisał(a):Na pierwszej fotce wracają z orzechów, albo z konnej jazdy ;) Orzechy sie skończyły,na jazdę konna tez sie nie załapały:) wracaja z patrolu:) rita60 napisał(a):http://img408.imageshack.us/img408/703/dsc8437.jpg "Zaraz cię zjem..";) Witam sobotnio.....:lol: Faktycznie Wilczus ma taki wzrok rządnego krwi :) Quote
Kava Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 witam poniedzialkowo, po niedzieli bez dogo.... Quote
Guest Ryniu123 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zapraszam na wydarzenie Krecika http://www.facebook.com/event.php?eid=247796271947199 Quote
kaja69 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Ryniu123 napisał(a):zapraszam na wydarzenie Krecika http://www.facebook.com/event.php?eid=247796271947199 Wow Ryniu,ale niespodzianka :) dzięki Ci sliczne :) Mam dzisiaj niestety bardzo smutna wiadomość...Żabunia odeszła... Juz wczoraj dostałam informacje od Pani Amelii,ze z Żabka jest źle,dopadła ja infekcja,miała słabe serduszko i pomimo starań lekarza i Pani Amelii Zabcia odeszła...wczoraj miałam jednak nadzieje ,ze i tym razem Żabcia da radę...nie dała... Dziękuje Pani Amelio,ze podarowała Pani Żabci te ostatnie dwa miesiące jej życia,które mogła przezyć w spokoju i miłości...Chyba było gdzieś to zapisane,tak miało być,ze wypatrzyła Pani Zabunię by podarować jej to co najcenniejsze miłość i opiekę...Nie potrafię ubrac w słowa to co bym chciała napisać... Quote
mari23 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [QUOTE=kaja69;18093871 Mam dzisiaj niestety bardzo smutna wiadomość...Żabunia odeszła... Juz wczoraj dostałam informacje od Pani Amelii,ze z Żabka jest źle,dopadła ja infekcja,miała słabe serduszko i pomimo starań lekarza i Pani Amelii Zabcia odeszła...wczoraj miałam jednak nadzieje ,ze i tym razem Żabcia da radę...nie dała... Dziękuje Pani Amelio,ze podarowała Pani Żabci te ostatnie dwa miesiące jej życia,które mogła przezyć w spokoju i miłości...Chyba było gdzieś to zapisane,tak miało być,ze wypatrzyła Pani Zabunię by podarować jej to co najcenniejsze miłość i opiekę...Nie potrafię ubrac w słowa to co bym chciała napisać... w takiej sytuacji zawsze słów brakuje..... :( smutno bardzo, kolejne psie istnienie nie nacieszyło się zbyt długo swoim szczęściem :( Quote
Kava Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 kaja69 napisał(a):Wow Ryniu,ale niespodzianka :) dzięki Ci sliczne :) Mam dzisiaj niestety bardzo smutna wiadomość...Żabunia odeszła... Juz wczoraj dostałam informacje od Pani Amelii,ze z Żabka jest źle,dopadła ja infekcja,miała słabe serduszko i pomimo starań lekarza i Pani Amelii Zabcia odeszła...wczoraj miałam jednak nadzieje ,ze i tym razem Żabcia da radę...nie dała... Dziękuje Pani Amelio,ze podarowała Pani Żabci te ostatnie dwa miesiące jej życia,które mogła przezyć w spokoju i miłości...Chyba było gdzieś to zapisane,tak miało być,ze wypatrzyła Pani Zabunię by podarować jej to co najcenniejsze miłość i opiekę...Nie potrafię ubrac w słowa to co bym chciała napisać... cos niedobrze sie ostatnio dzieje.... odchodza bidulki ledwie zazywszy dobroci i domkow, rak glaskajacych i serc kochajacych.... odejscie Zabuni vel Boskiej przezywam szczegolnie bolesnie.... bylam z nia zwiazana taka piekna pajeczynka..... bardzo mi smutno.... Quote
Justyna Klimek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ojjj :( malutka miała ciężki start, ale za to piękny i ciepły koniec dzięki Ani i pani Amelii. Quote
Guest Ryniu123 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 kaja69 napisał(a):...Chyba było gdzieś to zapisane,tak miało być,ze wypatrzyła Pani Zabunię by podarować jej to co najcenniejsze miłość i opiekę... i to jest najważniejsze Quote
Ania102 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Zapraszam na bazarek kartkowy dla dwóch świętokrzyskich nieszczęśników http://www.dogomania.pl/threads/218560-Kartki-Świąteczne-na-Sabę-i-Oskarka-do-4.12.2011-g21?p=18095680#post18095680 Quote
AgusiaP Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 kaja69 napisał(a): Mam dzisiaj niestety bardzo smutna wiadomość...Żabunia odeszła... Juz wczoraj dostałam informacje od Pani Amelii,ze z Żabka jest źle,dopadła ja infekcja,miała słabe serduszko i pomimo starań lekarza i Pani Amelii Zabcia odeszła...wczoraj miałam jednak nadzieje ,ze i tym razem Żabcia da radę...nie dała... Dziękuje Pani Amelio,ze podarowała Pani Żabci te ostatnie dwa miesiące jej życia,które mogła przezyć w spokoju i miłości...Chyba było gdzieś to zapisane,tak miało być,ze wypatrzyła Pani Zabunię by podarować jej to co najcenniejsze miłość i opiekę...Nie potrafię ubrac w słowa to co bym chciała napisać... O matko tak mi strasznie przykro :-(:-(:-( Żegnaj Zabuniu ... Quote
Monika.D Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ostatnio jak zaglądam do Was to trafiam na smutne wiadomości. Bardzo mi przykro z powodu odejścia Żabci :( Quote
kaja69 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 A ja dzisiaj dzieki Fundacji Przyjaciele Czterech Łap byłam na sterylce kolejnej wiejskiej suni :) pięć maluchów nie przyjdzie na ten podły świat...sunia rodziła co cieczkę... Quote
Ania102 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 kaja69 napisał(a):A ja dzisiaj dzieki Fundacji Przyjaciele Czterech Łap byłam na sterylce kolejnej wiejskiej suni :) pięć maluchów nie przyjdzie na ten podły świat...sunia rodziła co cieczkę... Szczęście dla nienarodzonych i suczki, ze nie będzie się męczyła. Kaja jak u Ciebie z adopcjami? W świętokrzyskim zastój. Quote
Recommended Posts