Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, jeśli chodzi o tego psiaka wyrzuconego z auta, to jest happy end. Piesek jest u mojej Przyjaciółki (tej, która miała u siebie bandę szczeniaków od Soni z działek) i zostanie u niej na stałe. Gosia już go zaczipowała. Mały jest bardzo grzeczny.

Posted

toyota napisał(a):
Aniu, jeśli chodzi o tego psiaka wyrzuconego z auta, to jest happy end. Piesek jest u mojej Przyjaciółki (tej, która miała u siebie bandę szczeniaków od Soni z działek) i zostanie u niej na stałe. Gosia już go zaczipowała. Mały jest bardzo grzeczny.

Bardzo sie cieszę :) a jak juz poznałam szczegóły to w ogóle bardzo sie cieszę,ze mały znalazł domek:)

Posted

AgusiaP napisał(a):
No proszę jakie maję śliczne pluszaki;)

Tak Agusiu tylko juz po pierwszej zabawie nie sa takie sliczne te pluszaki...

A Tedi ,szetland właśnie znowu przed chwila miał atak padaczki,juz myslałam,ze mu przeszło,bo przez kilka miesiecy był spokój a tu wróciło...na szczęscie mam Relset i atak udało się skrócić...
Drzagodha napisał(a):

To było "pokaż co masz w buzi"

Posted

kaja69 napisał(a):

A Tedi ,szetland właśnie znowu przed chwila miał atak padaczki,juz myslałam,ze mu przeszło,bo przez kilka miesiecy był spokój a tu wróciło...na szczęscie mam Relset i atak udało się skrócić...

O matko Anuś jak Ty dajesz rade???
Anuś bo ja już się gubię :oops: Tedi, który to psiak Twój własny czy na tymczasie? Nie widzę go na pierwszej stronie...

Posted

AgusiaP napisał(a):
O matko Anuś jak Ty dajesz rade???
Anuś bo ja już się gubię :oops: Tedi, który to psiak Twój własny czy na tymczasie? Nie widzę go na pierwszej stronie...

Agusiu,Tedi to mój pies ,jest na drugim zdjęciu...3lata temu ,a moze juz 4:roll: ja go adoptowałam,to staruszek...

Guest Ryniu123
Posted

Na pierwszej fotce wracają z orzechów, albo z konnej jazdy ;)

Posted

kosu32 napisał(a):
Zapisuję wątek.

Fotki psiaków z pluszakami w paszczach świetne :)

Witaj kosu:)
Dafi to cezko zrobic zdjęcie bez pluszaka :)

Ryniu123 napisał(a):
Na pierwszej fotce wracają z orzechów, albo z konnej jazdy ;)

Orzechy sie skończyły,na jazdę konna tez sie nie załapały:) wracaja z patrolu:)

rita60 napisał(a):
http://img408.imageshack.us/img408/703/dsc8437.jpg

"Zaraz cię zjem..";)

Witam sobotnio.....:lol:

Faktycznie Wilczus ma taki wzrok rządnego krwi :)

Posted

Ryniu123 napisał(a):

Wow Ryniu,ale niespodzianka :) dzięki Ci sliczne :)

Mam dzisiaj niestety bardzo smutna wiadomość...Żabunia odeszła...
Juz wczoraj dostałam informacje od Pani Amelii,ze z Żabka jest źle,dopadła ja infekcja,miała słabe serduszko i pomimo starań lekarza i Pani Amelii Zabcia odeszła...wczoraj miałam jednak nadzieje ,ze i tym razem Żabcia da radę...nie dała...
Dziękuje Pani Amelio,ze podarowała Pani Żabci te ostatnie dwa miesiące jej życia,które mogła przezyć w spokoju i miłości...Chyba było gdzieś to zapisane,tak miało być,ze wypatrzyła Pani Zabunię by podarować jej to co najcenniejsze miłość i opiekę...Nie potrafię ubrac w słowa to co bym chciała napisać...

Posted

[QUOTE=kaja69;18093871

Juz wczoraj dostałam informacje od Pani Amelii,ze z Żabka jest źle,dopadła ja infekcja,miała słabe serduszko i pomimo starań lekarza i Pani Amelii Zabcia odeszła...wczoraj miałam jednak nadzieje ,ze i tym razem Żabcia da radę...nie dała...
Dziękuje Pani Amelio,ze podarowała Pani Żabci te ostatnie dwa miesiące jej życia,które mogła przezyć w spokoju i miłości...Chyba było gdzieś to zapisane,tak miało być,ze wypatrzyła Pani Zabunię by podarować jej to co najcenniejsze miłość i opiekę...Nie potrafię ubrac w słowa to co bym chciała napisać...

w takiej sytuacji zawsze słów brakuje..... :(
smutno bardzo, kolejne psie istnienie nie nacieszyło się zbyt długo swoim szczęściem :(

Posted

kaja69 napisał(a):
Wow Ryniu,ale niespodzianka :) dzięki Ci sliczne :)

cos niedobrze sie ostatnio dzieje....
odchodza bidulki ledwie zazywszy dobroci i domkow, rak glaskajacych i serc kochajacych....
odejscie Zabuni vel Boskiej przezywam szczegolnie bolesnie.... bylam z nia zwiazana taka piekna pajeczynka.....
bardzo mi smutno....

Guest Ryniu123
Posted

kaja69 napisał(a):
...Chyba było gdzieś to zapisane,tak miało być,ze wypatrzyła Pani Zabunię by podarować jej to co najcenniejsze miłość i opiekę...

i to jest najważniejsze

Posted

kaja69 napisał(a):

O matko tak mi strasznie przykro :-(:-(:-(
Żegnaj Zabuniu ...

Posted

A ja dzisiaj dzieki Fundacji Przyjaciele Czterech Łap byłam na sterylce kolejnej wiejskiej suni :) pięć maluchów nie przyjdzie na ten podły świat...sunia rodziła co cieczkę...

Posted

kaja69 napisał(a):
A ja dzisiaj dzieki Fundacji Przyjaciele Czterech Łap byłam na sterylce kolejnej wiejskiej suni :) pięć maluchów nie przyjdzie na ten podły świat...sunia rodziła co cieczkę...

Szczęście dla nienarodzonych i suczki, ze nie będzie się męczyła.
Kaja jak u Ciebie z adopcjami? W świętokrzyskim zastój.