Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam znowu ograniczony dostęp do netu,a właściwie do mojego kompa,bo zgodziłam się ugościć szczeniora a on w pierwszej godzinie pobytu u mnie wrąbał mi kabelek od laptopa:-(
Cymek już odjajczony,przy okazji ma usunietą dziwną narośl na łokciu...dzisiaj biega tak ,ze az się zastanawiałam czy miał zabieg czy mi sie śniło:roll: ... sunia sąsiadki miała aborcyjną,sześć maluchów nie przyszło na ten nędzny świat...i chyba jakis potwór zagościł u mnie w stawie,bo coraz więcej psów robi sie tropiąco-brodzących ,w domu smierdzi jak w sklepie rybnym,nie nadąrzam z kąpielami ,zamiataniem i myciem podłogi...chcą mnie wykończyć normalnie...dużo im juz nie brakuje do tego:angryy:

Posted

Odzyskałam swój komputer:multi::multi::multi: co prawda nie wiem na jak długo,bo prawo serii zaczęło działać,ale póki co raduję sie ,że znowu go mam:evil_lol:

Cymkowi ładnie sie goi,normalnie jak na psie;)
Dzisiaj psiaki odpuściły sobie brodzenie w stawie i sie nudzę:cool3:

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Krecik jest zajebczasty, normalnie założę sobie jego fanklub:loveu::loveu::iloveyou:

Oooo jak dawno juz Cie nie czytałam :) miło ,że zajrzałaś :)

Krecio w srode będzie miał zabieg,ale więcej napisze na jego watku,w końcu po to go ma :)

Posted

A sznaucerowe ciotki wiedzą o Dafi?

Chyba nie...ja nigdzie nie zgłaszałam :( ostatnio dzień w dzień jeżdże na zabiegi z psami i moimi i nie moimi,a moje tymczaski zaniedbane,ogłoszenia sie przeterminowują ...doba ma za mało godzin...
A i przy okazji chciałabym podziękować Fundacji Przyjaciele Czterech Łap za sfinansowanie sterylki aborcyjnej wiejskiej suni z mojej ulicy...

Posted

A sznupkowa panienka ma allegro?

Żaden z moich psiaków nie ma chyba allegro...pisze chyba,bo jakis czas temu znajoma obiecała mi porobić,ale w sumie to potem zapomniałam zapytać czy zrobiła...
Oj cos czuje ,ze Ci Dafinka wpadła w oko;) Ona jest cudowna,to taka madra sunia...jest bardzo inteligentna i kontaktowa...z tym,że bardzo przywiązuje sie do człowieka,jak juz pokocha to chyba na zawsze...ten pies nie zapomina:lol:

Posted

No przyznam, że jest naprawdę urodziwa, allegro mogę zrobić, tylko cioteczko proszę o informacje do ogłoszeń, bo Ty najlepiej wiesz jak ją opisać:loveu::loveu::loveu:

Dzięki Ci ogromne:multi::multi::multi:

Na pw Ci przesle,dobra??? ino sie troche ogarnę a w miedzy czasie może jakas wena mnie dopadnie:lol:

Posted

Dzięki,ze moge iśc na łatwiznę,bo normalnie padam...dzisiaj byłam z Krecikiem na zabiegu...kopiuje tekst z pierwszej strony i z ostatnich ogłoszeń...

Suka-mieszaniec
sterylizacja-tak
odrobaczona
odpchlona
wiek ok.2 lat
kontakt 502-104-434
[email protected]
Dafi ,smutna historia jakich wiele...ot pewna patologia wzięła sobie pieska...a że patologia to przemoc więc i Dafi była "wychowywana" pasem i kopniakami ...i tylko była "wychowywana",bo jakos o jedzeniu,opiece weterynaryjnej ,pielęgnacji i innych takich nie pamietali a moze nie wiedzieli,ze pies musi jeść,ze psa trzeba odrobaczyc ,zaszczepić itp.Dafi nawet nie miała swojego posłanka,swojej budy,najczęściej spała u sasiadki na parapecie,czasem sąsiadka wpuściła na klatke schodową...czasem...
Dafi to młodziutka sunia,miała juz dzieci,ale nie zaznała macierzyństwa,bo patologia wyrzuciła jej dzieci do śmietnika...

i drugi teks

Szukamy domu dla łagodnej, wysterylizowanej suczki DAFI.
Suczka ma około pięciu lat , mimo wielu przykrych doświadczeń zachowała w sobie niezwykłą radość i łagodność. Uwielbia zabawy, spacery, kocha ludzi . Jest tolerancyjna w stosunku do innych zwierząt. Łagodna, zapatrzona w człowieka.
Z wyglądu przypomina nieco sznaucera. Została wysterylizowana, odrobaczona i odpchlona.

I jeszcze takie tam...

Zachowuje czystość w domu,sama przynosi zabawki i zachęca do zabawy,lubi jeździc samochodem,bardzo inteligentna,w mig łapie "wiedzę"...

Nie mam niestety nowych zdjęć,wracam ostatnio do domu jak jest juz ciemno,a lampa w aparacie częściej nie działa niz działa...

Dziękuję ślicznie sosnowieckie schronisko:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kava napisał(a):
Aniu, uwazaj na siebie....bo poskarze sie mezowi...

Hi hi ...ja to juz się smieję z moimi wetkami,że chyba wprowadze do gabinetu swoją szczoteczkę do zębów,bo coraz więcej czasu spędzam w lecznicy niż w domu...jeszcze troche i nocki zacznę zaliczać...tfu,tfu...

Posted

kaja69 napisał(a):
Hi hi ...ja to juz się smieję z moimi wetkami,że chyba wprowadze do gabinetu swoją szczoteczkę do zębów,bo coraz więcej czasu spędzam w lecznicy niż w domu...jeszcze troche i nocki zacznę zaliczać...tfu,tfu...

dokladnie tak wyobrazam sobie dzialanie zabieganej zwierzoluby...
choc teraz juz o piatej ciemno.... to moze sie dzien z noca pomylic...

Posted

kaja69 napisał(a):

Oj to mąż będzie niezadowolony:evil_lol: