Kava Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kaja69 napisał(a):Kava,on czasami tak patrzy jakby pytał "co mi dzisiaj zrobisz?" ,pamietasz,jak patrzyłysmy na Finna i podziwiałysmy,ze on sobie nie zdaje sprawy ze swojego kalectwa...Krecik też ,ale Finn może wychodzic na spacer a Krecik tak jak np teraz siedzi w domu,inne biegaja a on biedny zamkniety w czterech ścianach...ehhh chyba doła jakiegos łapie czy cóś... witam w klubie Quote
AMELIA64 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Biedny ten Krecik,ale mojej koleżanki pies Hans już 7 lat po wypadku jeżdzi na wózeczku i nie ma szans na powrót do sprawności. Mam filmik z wesołym pieskiem na wózeczku,życzę Krecikowi żeby jemu udało się odzyskać sprawność. [FONT=Arial]http://youtu.be/-uIYxa9djEM[/FONT] Quote
AMELIA64 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jeszcze jeden filmik. [FONT=Arial]http://youtu.be/Y2MeypCc8E8[/FONT] Quote
kaja69 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='AMELIA64']Jeszcze jeden filmik. [FONT=Arial]http://youtu.be/Y2MeypCc8E8[/FONT] Super ten psiak :) ale chyba jest wiekszy i to sporo od Krecika... [quote name='Kava']witam w klubie A składka i zebrania obowiązkowe ??? [quote name='Monika.D']Aniu nie łap doła! Dobra doła moze nie złapie ,ale oszaleć to oszaleję:roll:...no nie wierze opisałam czemu oszaleję i cos przyciskłam i mi wyleciało... Quote
kaja69 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Pamietacie Nelke??? Sunie z bezwładna łapką...to sa zdjęcia z ds :) ulubione miejsce do wylegiwania to podobno to na balkonie :) ...na stole... Quote
kaja69 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 toyota napisał(a):Super ma życie ! Nooo,to miejsce w szafie tez sobie sama wybrała :) tylko troche za bardzo utyła jak na mój gust... A ja mam "bumt na pokładzie",Krecik dostał dzisiaj swoja karme specjalistyczna Royala i wszytkie psy tez chca Royala:roll: juz im ich karma nie smakuja ,one chca to co Krecik ...załamka normalnie Quote
Ania102 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 No to Aniu masz problem, musisz kupić wszystkim Royala. Moje chca jeść karme dla szczeniaków bo jest u mnie szczeniak i małe chrupki łatwiej jeść:) Te psiaki...:) Nela rzeczywiście nabrała ciałka. Quote
toyota Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kaja69 napisał(a):Nooo,to miejsce w szafie tez sobie sama wybrała :) tylko troche za bardzo utyła jak na mój gust... Do Soni CajusaJB sporo jej brakuje :cool3:. Jak dla mnie wygląda w sam raz, ale rzeczywiście ze względu na łapkę lepiej, żeby nie utyła za bardzo. Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Ania102 napisał(a):No to Aniu masz problem, musisz kupić wszystkim Royala. Moje chca jeść karme dla szczeniaków bo jest u mnie szczeniak i małe chrupki łatwiej jeść:) Te psiaki...:) Nela rzeczywiście nabrała ciałka. Ania to jest problem kosmiczny :) ale masz rację,ze zawsze jest problem jak którys dostaje inną,jak mam szczeniorki tez wszystkie ładłyby ta dla szczeniat...jak dzieci normalnie,jak dzieci... wtatara napisał(a):trafiłam na Twój wspaniały watek :) miło mi bardzo :) toyota napisał(a):Do Soni CajusaJB sporo jej brakuje :cool3:. Jak dla mnie wygląda w sam raz, ale rzeczywiście ze względu na łapkę lepiej, żeby nie utyła za bardzo. Asia ,bo Ty to lubisz takie przy kości,hi hi Nelka miała tendencje do tycia...juz jak była u mnie przybierała na wadze w zastraszającym tempie... Monika.D napisał(a):Ale Nelcia szczęśliwa :) A ja sie cieszę,ze udało sie znaleźć jej domek...to taka przylepa ,u mnie w stadzie nie mogła sie dobić po pieszczoty i zawsze nie była to wystarczająca porcja,teraz ma ludzi tylko dla siebie... edit I jeszcze o bazarku na moje psiaki przypomnę :) Quote
Monika.D Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Przy tylu psiakach Aniu niestety nie da się poświecić wszystkim tyle czasu ile by chciały. Ale na pewno są szczęśliwe. Quote
rita60 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Witam piątkowo,miłego dnia wszystkim,a doły zakopujemy głęboko:lol: Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Dzisiaj dostałam juz dokładne tłumaczenie wiadomości o Nelce :) i tak: sąsiedzi za nia przepadają i zawsze maja dla niej jakies smakołyki ,którymi "kupuja " sobie głaskanko :) Nelka jest bardzo zzyta z synem pani,która pisze,ze sa wręcz nierozłączni...gdy on jest w szkole ona czeka na jego łóżku...chodza na długie spacerki wokół jeziora i Nelka tak na nich szaleje,ze czasem nawet staje na tą bezwładna łapkę :) przyznam sie ,że ta wiadomośc najbardziej mnie ucieszyła,bo u mnie Nelka w ogóle z tej łapki nie korzystała...a poza tym bardzo ja kochają :) A moje potwory daja w kość ...Cymek zaczepia maluchy do zabawy,te z kolei sobie tego nie życzą,nie chca wychodzic na podwórko i sikaja mi po katach...jak zamknę Cymka ,zeby maluchy wypuścić,on rozrabia ,bo tez chce wyjść i się z nimi pobawić...a jak maluchy sikaja w domu to i pozostałe tez z tego korzystaja,bo jak maluchy "mogą" to i one też...Wilczek wczoraj odlał z pół wiaderka na środku pokoju...poza tym Cymek zadusil mi dwa kurczaczki i ich rodziców:( moze doła nie załapie ,ale z pewnościa ocipieję:roll: Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 kaja69 napisał(a):A moje potwory daja w kość ...Cymek zaczepia maluchy do zabawy,te z kolei sobie tego nie życzą,nie chca wychodzic na podwórko i sikaja mi po katach...jak zamknę Cymka ,zeby maluchy wypuścić,on rozrabia ,bo tez chce wyjść i się z nimi pobawić...a jak maluchy sikaja w domu to i pozostałe tez z tego korzystaja,bo jak maluchy "mogą" to i one też...Wilczek wczoraj odlał z pół wiaderka na środku pokoju...poza tym Cymek zadusil mi dwa kurczaczki i ich rodziców:( moze doła nie załapie ,ale z pewnościa ocipieję:roll: Powiedz im, że, jak się nie poprawią to - do schroniska!!!! Sikuny jedne! Cymek już poogłaszany? Jak nie, to prześlij mi zdjęcia i opis - przysponsoruję chrześniaka:) A Nelka ma figurę wzorcową - w sam raz na kanapowca:) Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Powiedz im, że, jak się nie poprawią to - do schroniska!!!! Sikuny jedne! Cymek już poogłaszany? Jak nie, to prześlij mi zdjęcia i opis - przysponsoruję chrześniaka:) A Nelka ma figurę wzorcową - w sam raz na kanapowca:) Straszenie schroniskiem nie działa...patrza na mnie i mówią "akurat"...mało sie łapkami w czółko nie pukaja... Cymka zgłosiłam z ogłoszeniami do tego bazarku,co to wiesz...ale chyba nic z tego nie będzie,a przynajmniej w najblizszym czasie... I dzieki w imieniu Nelki :) kanapowiec z niej pełnym pycholem... Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ok, Luzia robi bazarek ogloszeniowy teraz - zgłoszę Cymka, tylko daj materiały:) Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Ok, Luzia robi bazarek ogloszeniowy teraz - zgłoszę Cymka, tylko daj materiały:) Dzięki ,łooo matko chrzestna :) wysłałam na maila :) nie mam nowych zdjęć...dawno juz nie robiłam sesji zdjęciowej,musze to nadrobić :) Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Zamówiono, zapłacono. W końcu mam zobowiązania jako matka chrzestna, hehe :) Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Zamówiono, zapłacono. W końcu mam zobowiązania jako matka chrzestna, hehe :) Dzieki sliczne :) Quote
kado Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Czy mogę zakotwiczyć na tym pięknym wątku i wspomagać np. ogłoszeniami z bazarków? :) Quote
kaja69 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 kado napisał(a):Czy mogę zakotwiczyć na tym pięknym wątku i wspomagać np. ogłoszeniami z bazarków? :) Kochana,jeszcze pytasz ?? Pewnie ,że wyrzucaj kotwicę za burtę :multi::multi::multi: Quote
strega Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jak na strege przystało wchodzę bez zaproszenia i pukania! Podziwiam Cie, tyle piesków pod twoją opieką! Jak ty sobie z nimi radzisz?Będe zaglądać. Quote
Recommended Posts