paniMysza Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 gosia i magda zakochały sie w pele i postanowiły przygarnąć go na stałe!:) wielkie dzięki dziewczyny! dziękuje wszytskim za pomoc, za udział w bazarku. pieniądze z bazarku pelego przejdą na innego psiaka. Prosze wszystkich kupujących o pomoc w wyborze bidulka!:) Quote
2010 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Uroczy ten Pele ...i super wiadomość Wesołych Świat ! Quote
Poker Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Chyba lepszego zakończenia nie można sobie wymarzyć. Quote
paniMysza Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 prawda?:) dziewczyny chca przekazac pieniadze z bazarku na innego potrzebujacego psiaka, bo uważają, ze jesli wzięły pelego na stałem nie będzoe w porzadku brac na niego pieniadze:) więc pomyślcie, kto jest najbardziej potrzebujacy:) Quote
Poker Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 można jak zechcesz konto ULV zasilić na spłatę długu i kikou.One obie są bardzo potrzebujące. Ale ja nie brałam udziału w bazarku , więc może właściwe cioteczki się wypowiedzą. Quote
Korenia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Świetnie :) Wspaniała wielkanocna wiadomość :) Quote
iwa77 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Wspaniała wiadomość ! Powodzenia uroczy maluchu :) Quote
paniMysza Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Poker napisał(a):można jak zechcesz konto ULV zasilić na spłatę długu i kikou.One obie są bardzo potrzebujące. Ale ja nie brałam udziału w bazarku , więc może właściwe cioteczki się wypowiedzą. ktoś ma inne propozycje? zgadzacie się? niebardzo sama chcę decydowac o tym. Quote
Jaga. Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pele chłopaku ale miałeś szczęście! :) jejku tak się cieszę bo to taki wspaniały pies i głęboko mi zapadł w serce :) niech go dziewczyny wycalują ode mnie, są wspaniałe że go wzięły :) paniMysza ja właśnie oprzytomniałam że nie wpłaciłam za bazaaar ;/ zapomniałam! jutro wpłacę, już sobie przypomnienie ustawiłam. nie wiem dla kogo można by przekazać kaskę, pomyślę. jakby co to ja się podpinam pod opinię większości ;) Quote
Recommended Posts