Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosia i magda zakochały sie w pele i postanowiły przygarnąć go na stałe!:)
wielkie dzięki dziewczyny!

dziękuje wszytskim za pomoc, za udział w bazarku.
pieniądze z bazarku pelego przejdą na innego psiaka. Prosze wszystkich kupujących o pomoc w wyborze bidulka!:)

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prawda?:)

dziewczyny chca przekazac pieniadze z bazarku na innego potrzebujacego psiaka, bo uważają, ze jesli wzięły pelego na stałem nie będzoe w porzadku brac na niego pieniadze:) więc pomyślcie, kto jest najbardziej potrzebujacy:)

Posted

można jak zechcesz konto ULV zasilić na spłatę długu i kikou.One obie są bardzo potrzebujące. Ale ja nie brałam udziału w bazarku , więc może właściwe cioteczki się wypowiedzą.

Posted

Poker napisał(a):
można jak zechcesz konto ULV zasilić na spłatę długu i kikou.One obie są bardzo potrzebujące. Ale ja nie brałam udziału w bazarku , więc może właściwe cioteczki się wypowiedzą.

ktoś ma inne propozycje? zgadzacie się? niebardzo sama chcę decydowac o tym.

Posted

Pele chłopaku ale miałeś szczęście! :) jejku tak się cieszę bo to taki wspaniały pies i głęboko mi zapadł w serce :) niech go dziewczyny wycalują ode mnie, są wspaniałe że go wzięły :)

paniMysza ja właśnie oprzytomniałam że nie wpłaciłam za bazaaar ;/ zapomniałam! jutro wpłacę, już sobie przypomnienie ustawiłam. nie wiem dla kogo można by przekazać kaskę, pomyślę. jakby co to ja się podpinam pod opinię większości ;)