Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
tylko, że na fb mogą być osoby, których nie ma tutaj. np ja nim tu przylazłam korzystałam z fb i koniec końców znalazła się u mnie Etna. dopiero potem pojawiłam się na dogo... a uważam, że jeśli na fb wszystkie informacje, dane pieska, nowości co się u niego dzieje, są w jednym miejscu, to jest to bardziej czytelne :)

motylqq, nie piszemy pracy doktorskiej (generalnie masz racje, ze masz zamilowanie do porzadku...), ale cel jest inny, chcemy zwiekszyc szanse znalezienia psu/psom domku), wiadomo, ze na fb sa inne osoby, po to robimy wydarzenie. A jak 2 osoby zrobia wydarzenia, to sama teoria prawdopodobienstwa powinna ci podpowiedziec, ze moga miec roznych znajomych. to naprawde nie zaszkodzi, ze sa 2 wydarzenia, jesli zwiekszam tym szanse psiaka. taki straszny balagan sie z tego nie robi, nie przesadzaj.
a nota bene, nie ma tu nadal informacji (linku) do tego pierwszego wydarzenia. zanim zrobilam swoje zapytalam czy juz jest. zatem nie dzielmy wlosa na czworo.
brak tez konta, a trzeba zbierac deklaracje... no to gdzie tu konsekwencja motylqq? :)
temida co kontem?

Posted

inga.mm napisał(a):
no to jeszcze jedno pytanie: czy jedzie do ds, czy dt, czy hotelu?

na poprzedniej stronie jest wsio napisane;)

Cleo2008 napisał(a):
motylqq, nie piszemy pracy doktorskiej (generalnie masz racje, ze masz zamilowanie do porzadku...), ale cel jest inny, chcemy zwiekszyc szanse znalezienia psu/psom domku), wiadomo, ze na fb sa inne osoby, po to robimy wydarzenie. A jak 2 osoby zrobia wydarzenia, to sama teoria prawdopodobienstwa powinna ci podpowiedziec, ze moga miec roznych znajomych. to naprawde nie zaszkodzi, ze sa 2 wydarzenia, jesli zwiekszam tym szanse psiaka. taki straszny balagan sie z tego nie robi, nie przesadzaj.
a nota bene, nie ma tu nadal informacji (linku) do tego pierwszego wydarzenia. zanim zrobilam swoje zapytalam czy juz jest. zatem nie dzielmy wlosa na czworo.
brak tez konta, a trzeba zbierac deklaracje... no to gdzie tu konsekwencja motylqq? :)
temida co kontem?

Temida nie wyrabia niestety a maja za duzo psow pod sswoja opieka zeby brac na siebie hotel Maksa skoro inne psy nie maja co jesc, dlatego ustalilysmy ze ja bede zbierac na konto i bede rozliczac sie z Ania;)

Posted

Cleo2008 napisał(a):
temida co kontem?

nie chcę się kłócić o taką bzdurę jak ilość potrzebnych wydarzeń ;)
najważniejsze, żeby wszystkie te działania przyniosły oczekiwany skutek

Posted

chita napisał(a):
na poprzedniej stronie jest wsio napisane;)

Temida nie wyrabia niestety a maja za duzo psow pod sswoja opieka zeby brac na siebie hotel Maksa skoro inne psy nie maja co jesc, dlatego ustalilysmy ze ja bede zbierac na konto i bede rozliczac sie z Ania;)

chita, ja rozumiem, ale co mam podac na fb? bo potzebujemy deklaracji a nie podalysmy konta.

Posted

motyleqq napisał(a):
nie chcę się kłócić o taką bzdurę jak ilość potrzebnych wydarzeń ;)
najważniejsze, żeby wszystkie te działania przyniosły oczekiwany skutek

no wlasnie

Posted

Witajcie.
Ostatnie foty Maksa , to jakaś masakra:(
Ale doprowadzimy go do ładu. Jest u mnie benia , która była szkieletem tak jak Maks-niunia w ciągu 2,5 miesiąca przytyła 10 kilo.
Mam specjalną odżywkę witaminową dla psów wygłodzonych-teraz będzie dla rudasa.
Z transportem bedzie problem, bo w moje strony nikt nie jeździ- ja niestety przez najbliższe dwa tyg nie mam możliwości wyjechać po psa. Miejsce zwalnia się w weekend. Dam jeszcze dokładnie znać.
Na pewno Maks będzie musiał iść do weta, nie wiem czy miał robione badania krwi? czy jest szczepiony? i jak z kastracją?

Posted

Ladny pieseeczek,fajne ma uszka ,tylko chudy biedaczek i taki smutny.Mogę dorzucić 20 zł dekl.stałej co m-c.Niestety na więcej mnie nie stać,choć bardzo bym chciała,deklaracji mam dużo,a pracy niestety nie mam.Już nie powinnam,ale to moje wrażliwe serce...

Posted

azalia napisał(a):
Ladny pieseeczek,fajne ma uszka ,tylko chudy biedaczek i taki smutny.Mogę dorzucić 20 zł dekl.stałej co m-c.Niestety na więcej mnie nie stać,choć bardzo bym chciała,deklaracji mam dużo,a pracy niestety nie mam.Już nie powinnam,ale to moje wrażliwe serce...

nie wiem jak mam dziekowac:multi::loveu:kazda stała deklaracja nawet po 5zl jest na wage złota, dziekuje:Rose:

Posted

Bardzo podobny do bawiącej już u Furciaczkowej zamojskiej Iwy!v Niestety ja już nie mogę składać żadnych stałych deklaracji. Więc jednorazowo 20 zł, sorki, że tak mało, ale niestety, nie wyrabiam:(

Posted

agusiazet napisał(a):
Bardzo podobny do bawiącej już u Furciaczkowej zamojskiej Iwy!v Niestety ja już nie mogę składać żadnych stałych deklaracji. Więc jednorazowo 20 zł, sorki, że tak mało, ale niestety, nie wyrabiam:(

zapisuje i dzieekuje:loveu: wiem ile jest psiakow w potrzebie:-( dlatego tym bardziej dziekuje za kazde deklaracje!

Posted

Biedak chudnie w oczach . Mogę dać 10zł stałej, więcej nie dam rady mam wyznaczony budżet na pomaganie psiakom na dogo , a jeszcze jest własne stadko do wykarmienia. Proszę o numer konta i błagam o dopisanie Maksiu, żebym nie pomyliła się w tych przelewach :(

Posted

chita napisał(a):
edek dziekuje!!!!! mysle ze konto podesle jak bedzie blizej wyjazdu, zostaje tez kwestia transportu, to kawal drogi:-(

To będę czekała na konto. Trzymam bardzo mocno kciuki za biedaka oby szybko udało się go wyciągnąć z tego schroniska.