magdyska25 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 felkanowakowa napisał(a):Dlaczego Maks jest taki wychudzony? Przecież on wygląda tak jak w dniu, kiedy zawoziłam go do hoteliku:crazyeye: Moja sunia, która zaraz będzie ze mną 2 lata również nie jest okazem psa zapasionego a raczej chudego- jeśli mogę coś poradzić- o ile psiak nie miał robionych badań np. usg czy morfologii można by było to zrobić. U mojej suczy wykryto w woreczku żółć, która może powodować ból i dyskomfort, stąd np. dni, gdzie apetyt jest kiepski. Może coś się wyjaśni. Quote
Temida Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Asiu, to nie kwestia zdrowotności. Maks miał robione badania. Pan doktor powiedział, że to taka natura. Poza tym Maks jest strasznie ruchliwym psem. Doradziłam bardziej energetyczną karmę na zimę, Pan doktor też podał parę typów i zobaczymy czy przybierze na wadze. Quote
Temida Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Ulotka dla WAS :) Twój 1% SERCA W imieniu naszych czworonożnych przyjaciół pragniemy Państwa prosić o przekazanie 1% swojego podatku na rzecz ŁTOnZ. Wystarczy wpisać w PIT numer KRS 0000014017 oraz nazwę naszej organizacji- Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Ten niezwykły dar serca pomoże odmienić świat wielu bezdomnym, cierpiącym i zapomnianym zwierzakom. Twój 1% serca pozwoli na leczenie, sterylizację, ratowanie życia i dokarmianie bezdomnych i pokrzywdzonych zwierzaków. ,,Dobre drzewo dobrym owocem okrywa, dobry człek z dobrych czynów poznawany bywa'' www.ltonz.home.pl Quote
Recommended Posts