gorki330 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jestem na zaproszenie , czytałam że ma allegro , chciałam zaproponować :( , jak można jeszcze pomódz ? pisz na pw Quote
chita Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Kochani mam dobre wiesci!! Maksiu ma szanse wyrwać sie ze schronu i pojechac do hoteliku do Brodnicy!! to dla niego ogromna szansa!! co Wy na to?pomozecie? Quote
kam. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 tak jak wcześniej napisałam deklaruje stałą wpłatę 10zł po 20 dopiero. Quote
chita Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 350zl z wyzywieniem, jesli ktos chcialby sponsorowac karme to kwota spada o 80zl:) hotel u Ania+Milva i Ulver w Brodnicy Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ok, dzięki, musimy coś skombinować!!!! Może poczekamy na zdanie Temidki:) Quote
polubek Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jestem cioteczki długo mnie nie było ale jużeście mnie wyczaiły że wróciłam? ;) Quote
felkanowakowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='chita']Kochani mam dobre wiesci!! Maksiu ma szanse wyrwać sie ze schronu i pojechac do hoteliku do Brodnicy!! to dla niego ogromna szansa!! co Wy na to?pomozecie? Ale wieści!!! Póki co ze stałych deklaracji mamy: kam. - 10 zł ja - 20 zł i mój TZ - 20 zł =50 zł To mało, ale może uda się jeszcze ubłagać Cioteczki i Wujków. Trzymam kciuki za chudzinkę! Quote
chita Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='felkanowakowa']Ale wieści!!! Póki co ze stałych deklaracji mamy: kam. - 10 zł ja - 20 zł i mój TZ - 20 zł =50 zł To mało, ale może uda się jeszcze ubłagać Cioteczki i Wujków. Trzymam kciuki za chudzinkę! to wspaniale:multi::loveu: Temida oczywiscie wie i jest ZA;) Quote
Temida Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Pomóżcie, wiecie jak mi ten psiak leży na sercu. :( Quote
Soema Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Może na FB spytac, czy by się ktoś nie dorzucił? Quote
motyleqq Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Soema napisał(a):Może na FB spytac, czy by się ktoś nie dorzucił? koniecznie. konkretna kwota którą trzeba uzbierać może sprawić, że więcej ludzi będzie się chciało zrzucić. ew cegiełki na allegro Quote
chita Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jaki chudy:placz: boze trzeba jak najszybciej mu pomoc, musimy tez uzbierac na transport:shake: Quote
Soema Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 On chyba za duży na transport pociągiem....? Bo to będą spore koszty na raz. On ma swoje wydarzenie? Quote
motyleqq Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 intercity- ok 15zł za bilet dla psa, przewozy regionalne- 3zł za bilet dla psa. obowiązkowo smycz i kaganiec oraz zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. i można jechać :) Quote
Soema Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 motyleqq napisał(a):intercity- ok 15zł za bilet dla psa, przewozy regionalne- 3zł za bilet dla psa. obowiązkowo smycz i kaganiec oraz zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. i można jechać :) Tylko czy się ktoś podejmie pojechać z nim do Torunia pociągiem? Byłoby na pewno taniej... Quote
Cleo2008 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Soema']On chyba za duży na transport pociągiem....? Bo to będą spore koszty na raz. On ma swoje wydarzenie? ma wydarzenie, zrobilam. dziewczyny wstawcie w pierwszy post, bo to sie gubi... zaraz ukradne stad zdjecia wstawie na fb i zapytam wprost o deklaracje http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=175317835853046 Quote
chita Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Cleo2008 napisał(a):ma wydarzenie, zrobilam. dziewczyny wstawcie w pierwszy post, bo to sie gubi... ja mam drugi post, bede tam wstawiac deklaracje zeby troche Temide odciązyc Quote
inga.mm Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 przepraszam, ze się wcinam w środku, ale czy nie ma mozliwości zorganizowania transportu skokami? Tak woziliśmy psa z Wawy do Białegostoku. Kawałek do Ostrowii i z Ostrowii juz ktoś inny. Nie jest to może cud, ale wygodniejszy dla psa i mniej męczący. Quote
chita Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='inga.mm']przepraszam, ze się wcinam w środku, ale czy nie ma mozliwości zorganizowania transportu skokami? Tak woziliśmy psa z Wawy do Białegostoku. Kawałek do Ostrowii i z Ostrowii juz ktoś inny. Nie jest to może cud, ale wygodniejszy dla psa i mniej męczący. najpierw to musimy miec niestety jakies deklracje zeby w ogole mogl jechac... znalazlam FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=175317835853046 Quote
kam. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 no trzeba to do kupy pozbierac bo się później pogubimy ;) ktoś się deklarował jednorazowo wcześniej jeszcze Quote
Recommended Posts