chita Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Temida u Maksa wszystko ok? Jesli tak to chcialabym przekazac jego pieniadze na inne biedy a tych akurat nie brakuje, wiec czekam na decyzje;) Quote
Temida Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Wszystko w najlepszym porządku, chociaż u Maksia :( A ogólnie to ja oszaleje, bo dzisiaj mam kota wyrzuconego z 3-go piętra z pękniętym pęcherzem, a drugiego z pękniętym biodrem. Quote
Marycha35 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Sorry, że dulczę, ale tam się ktoś wybiera zobaczyć na miejscu jak jest???? A przy okazji apel Dogomaniaczki: Szukam kogoś z kujawsko-pomorskiego Podaję link do dramatycznej sprawy:http://www.dogomania.pl/threads/2056...e-petycj%C4%99!!! Rozprawa niedoszłych morderców Psotki odbędzie się 20 lipca 2011r. o godz 8.30 w Sądzie Rejonowym w Mogilnie. Czy jest tu ktoś kto mieszka w pobliżu Mogilna i mógłby udać się na rozprawę aby nam ja zrelacjonować, w podanym wyżej temacie? Quote
chita Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 za pare dni minie miesiac jak Maks w DS:) dlatego mysle ze juz czas przelac jego kase na inne biedy, ja bede ciut rzadziej na dogo wiec chcialabym to zalatwic do konca tygodnia.Temida wkleila Nele i Bercika ktore potrzebuja pomocy i maja dlugi, zgadzacie sie by one odziedziczyly kase po Maksie?jeszcze jakies propozycje? mamy prawie 500zl do podzialu a naprawde nie chce sama decydowac bo to nasze pieniadze;) Temida jakies wiesci z frontu? Quote
Temida Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 A pisałam jeszcze smsa kilka dni temu i Państwo pisali mi że Maksiu wygląda na bardzo szczęśliwego i się całkiem zadomowił. Świetnie dogaduje się z psim kolegą. Quote
Marycha35 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 To świetnie, Temidko, a możemy na jakieś foty liczyć?????? Quote
Marycha35 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Supero:):):) Sorka, że tak drążę, ale jestem na wątku, gdzie do wizyty poadocyjnej były zapewnienia, piękne słowa, wszystko ok........Oby Maksiu miał po prostu supero:) Quote
azalia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 A może jadąc na wizytę poadopcyjną zawieźć Maksiowi worek lepszej karmy,jak zostały pieniądze,bo Państwo jakąś lichą kupują,może to dla nich będzie dobra sugestia do zmiany karmy. Quote
chita Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 azalia napisał(a):A może jadąc na wizytę poadopcyjną zawieźć Maksiowi worek lepszej karmy,jak zostały pieniądze,bo Państwo jakąś lichą kupują,może to dla nich będzie dobra sugestia do zmiany karmy. a skad wiadomo ze nadal kupują zła karme, z tego co wiem rowniez psom gotują;) ja na poadopcyjna moge jechac dopiero po 5sierpnia, wczesniej nie ma mnie w PL, Quote
Temida Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Poprosiłam Pana Michała o zdjęcia. Powinny być lada dzień. :) Właśnie wróciłam z kolejnej interwencji. Dwie sunie, 7 maluchów. Jedna za jakiś miesiąc będzie mieć cieczkę. Właściciele zgodzili się na sterylki, reszta pod względem bytowym jest ok. :( Quote
Lu_Gosiak Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 azalia napisał(a):A może jadąc na wizytę poadopcyjną zawieźć Maksiowi worek lepszej karmy,jak zostały pieniądze,bo Państwo jakąś lichą kupują,może to dla nich będzie dobra sugestia do zmiany karmy. psów bezdomnych potrzebujacych pieniedzy sa setki, wiec chyba bez sensu kupowac karme psu, który ma już właściciela Quote
azalia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Może bez sensu,a może nie.Maksiu był zagłodzony i powinien być dobrze odżywiony,a ktoś tu pisał,że kupują mu karmę,chyba z Biedronki,czy inną gorszą.To pomyślałam,że jak zostały pieniądze wpłacane na niego,to można mu kupić,a i Państwo może gdyby zobaczyli co je i jak mu smakuje,też by taką zechcieli później kupować.Ale to tylko taka moja sugestia,ja decyzji nie podejmuję. Quote
Temida Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [FONT=Arial]Dzisiejszy meil od Pana Michała Maksiu się już mocno zadomowił. Ładnie je, nie ucieka i broni swego terenu :) Polubili się z Barnim i już liżą sobie pyszczki :) Razem biegamy wśród pól i bardzo to lubi. Czasami zdarzy mu się zawalczyć o jedzenie ( gdy nie dostanie jako pierwszy) , ale już coraz rzadziej. Ogólnie , cała rodzina ma wrażenie ,że jest z nami od zawsze.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial]Michał [/FONT] Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Oby tak właśnie fajocha było. Sierpień blisko, jak coś ja jestem za wizytą Chity:) Dowiemy się jak jest, co z karmą, jak nasz Przyjaciel wygląda:) Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ludkowie proszę looknijcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/2098...OMOZ-MU!/page5 Bidulec staruszek w potrzebie, z szansą na nowe, lepsze życie:smile: Quote
Soema Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 chita napisał(a):a skad wiadomo ze nadal kupują zła karme, z tego co wiem rowniez psom gotują;) ja na poadopcyjna moge jechac dopiero po 5sierpnia, wczesniej nie ma mnie w PL, No to kiedy się widzimy? :) Czekamy na foty rudasssa :) Quote
chita Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Soema napisał(a):No to kiedy się widzimy? :) Czekamy na foty rudasssa :) pojedziesz ze mna do Maksa moze co?:) Quote
Soema Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 chita napisał(a):pojedziesz ze mna do Maksa moze co?:) Baaaardzo śmieszne :p nie dostanę wolnego.... a wszystko co mam to wyjeżdżam do Sando. Chyba, że się coś zmieni. Quote
chita Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 na MAksa wplynelo jeszcze 10zl od Pani Doroty A-A,tytulem dla Maksa z Dogomanii, odesłalam;) nie wiem czy to ktos z dogo bo nie bylo nicku. odnosnie karmy. uwazam ze DS Maksa to nie jest dom ktory potrzebuje wsparcia dobrym workiem karmy bo na to ich stac, jesli juz potrzebuja to dobrej rady a wg mnie na to sa otwarci, dlatego jestem przeciwna kupowaniu karmy z tej kasy;) ponadto Temida majac takie doswiadczenie w adopcjach nie wydalaby Maksa do byle jakiego domu wiec blagam nie demonizujmy... zeby wszyscy ludzie przestali jesc mrozonki, mcdonalda i zaczeli odzywiac sie tak jak powinni to tez byloby niezle:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Oooo przepraszam, mrożonki zdrowe są! :) Oby domek był dobry, bez demonizowania, spokojnie się dowiemy niedługo jak Maksiowi jest:) Quote
Temida Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Rozmawiałam z p. Michałem oczywiście są pod wrażeniem inteligencji Maksiowej :) Dzieciaki zachwycone, a Maksiu świetnie się tam odnajduje. Teraz jeszcze aby Nelka znalazła taki domek :( bo w jej przypadku to jestem załamana, ani telefonów, ani kasy na utrzymanie, zupełny brak zainteresowania. :( Quote
chita Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Temido jak bedziesz z panem Michalem rozmawiac zapytaj czy moge ich odwiedzic okolo 8 sierpnia;) jesli wszystko bedzie ok mozemy kase przeznaczyc na Nelke i Bercika:) Quote
Temida Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Dobrze Chito, myślę, że tak, ale dopytam. Quote
Recommended Posts