Temida Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Kochani dzwonił do mnie dzisiaj Pan, który chce adoptować Maksia. Domek z dużym wybiegiem pod Bydgoszczą, Pan ma jeszcze labradora. SZUKAMY OSOBY DO PRZEPROWADZENIA WIZYTY w miejscowości Włuki ok. 15 km od Bydgoszczy. Quote
Madlene Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No nie wierzę :P Nie było mnie tylko 3 dni! a już tyle się dzieję, trzymam mocno kciuki! Quote
chita Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 z Bydgoszczy kojarze Paulinken, nie wiem czy jest na watku ale Ania pewnie kogos kojarzy:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No ja polecam Paulinken- nigdy nie odmówi i jak może to pomoże-napiszcie do niej! Trzymam kciuki. A Maks nauczył się siad na komendę i przybiera na wadze , że hoho-musiałam mu obroże poluźnić;) Quote
Jusia&Szila Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Maksiu, rety tak trzymamy kciuki ze szok... Quote
chita Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 napisałam do Paulinken, te Włóki leżą 50km ode mnie wiec jak wypali to pojade na poadopcyjna w lipcu:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Supero:) Trzymam kciukacze, żeby to był fajny domek! Maksiowi się de lux należy:) Quote
paulinken Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jestem na dwa zaproszenia;) Co do wizyty, to muszę zapytać TZ, czy by mnie zawiózł, bo ja sama nie jeżdżę. Jeśli Wam zależy na czasie, to napiszcie jeszcze do martik b, ona jest z Bydgoszczy i też robi wizyty (no i ma auto). Ze Świecia nikogo nie znam. Quote
chita Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 dzieki:) napisalam do martik, doszly wplaty dla maksia : Jusia&Szila 20zl edek 30zl dziekuje serdecznie:Rose: Quote
wiga138 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jestem tu rzadko, ale śledę wątek. Trzymam bardzo , bardzo mocno kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marzka35 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Trzymam kciuki za Maksia i za jego przyszły domek. Od początku wierzyłam, że uda mu się wyrwać ze schronu a potem znaleźć domek. :lol: Quote
paulinken Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jeszcze mi się przypomniało, że Iljova jest z Bydgoszczy, ale nie wiem, czy zmotoryzowana. Robiła jakąś wizytę dla szczeniaka ostatnio (dla toyoty). Quote
Marycha35 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Uda się, dla Maksia Los się zakręci, fiknie kozła i wszystko się uda:) Quote
Temida Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Dzwonił do mnie wczoraj Pan, który chce adoptować Maksia, dzieciaki nie mogą się doczekać. Niestety nie ma nikogo do wizyty. Pisałam jeszcze do kaja69, ale ona ma za daleko. Quote
Livka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Spróbuj jeszcze popytać: DarkWater ania_to_ja dominikabankert Magdalena Szczurosława A.Matyja-Mierzecka Quote
paulinken Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A martik b coś odpisała? Ja zapytam TZ kiedy by znalazł czas. Quote
chita Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 paulinken napisał(a):A martik b coś odpisała? Ja zapytam TZ kiedy by znalazł czas. nie, nie dostalam narazie odp ale chyba na dogo nie wchodzila... Quote
paulinken Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 chita napisał(a):nie, nie dostalam narazie odp ale chyba na dogo nie wchodzila... Mam do niej telefon, podać Ci? Quote
chita Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 paulinken napisał(a):Mam do niej telefon, podać Ci? poprosze;) martik logowala sie wczoraj wiec poczekam moze dzis sie odezwie, jesli nie to zadzwonie Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A u mnie byli tez dzis ludzie , którym Maks sie spodobał, choć szukają jakiegoś rasowca. Ale i tak na razie powiedziałam, że jest jeden dom chętny i będzie sprawdzany. Ci co byli to już sprawdzeni bo rodzice mają ode mnie psa i ma super. Oby nie było tylko tak , że mamy domy a nic nie wypali tfu tfu;) A w Bydgoszczy ten labek to przyjazny? I dzieci w jakim wieku są? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ci co byli dziś u mnie, byli ponownie wieczorem. Sa zdecydowani na Maksa i jezeli by coś nie wyszło z tym domem z Bydgoszczy , to oni są bardzo chetni. Maks też ich polubił. Mieszkają jakies 40km od nas . Quote
felkanowakowa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Cieszę się, że coś ruszyło w związku z Maksiem. A czy te dwie zainteresowane rodziny oferują Maksiowi dom czy budę? Quote
edek Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ci co byli dziś u mnie, byli ponownie wieczorem. Sa zdecydowani na Maksa i jezeli by coś nie wyszło z tym domem z Bydgoszczy , to oni są bardzo chetni. Maks też ich polubił. Mieszkają jakies 40km od nas . wow widzę że chętnych na biedaka nie brakuje. Pozwolę sobie wstawić wątek bardzo podobnego pieska do Maksia, może jeden z tych domków zdecydował by się :) : http://www.dogomania.pl/threads/204263-Stęskniony-Irvin-czeka-na-dom-w-hoteliku.../page26 Też szkielecik wyrwany z schroniska :) Quote
Recommended Posts