Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani dzwonił do mnie dzisiaj Pan, który chce adoptować Maksia.
Domek z dużym wybiegiem pod Bydgoszczą, Pan ma jeszcze labradora.

SZUKAMY OSOBY DO PRZEPROWADZENIA WIZYTY w miejscowości Włuki ok. 15 km od Bydgoszczy.

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na dwa zaproszenia;)
Co do wizyty, to muszę zapytać TZ, czy by mnie zawiózł, bo ja sama nie jeżdżę. Jeśli Wam zależy na czasie, to napiszcie jeszcze do martik b, ona jest z Bydgoszczy i też robi wizyty (no i ma auto). Ze Świecia nikogo nie znam.

Posted

Dzwonił do mnie wczoraj Pan, który chce adoptować Maksia, dzieciaki nie mogą się doczekać.
Niestety nie ma nikogo do wizyty.
Pisałam jeszcze do kaja69, ale ona ma za daleko.

Posted

paulinken napisał(a):
A martik b coś odpisała? Ja zapytam TZ kiedy by znalazł czas.

nie, nie dostalam narazie odp ale chyba na dogo nie wchodzila...

Posted

paulinken napisał(a):
Mam do niej telefon, podać Ci?

poprosze;) martik logowala sie wczoraj wiec poczekam moze dzis sie odezwie, jesli nie to zadzwonie

Posted

A u mnie byli tez dzis ludzie , którym Maks sie spodobał, choć szukają jakiegoś rasowca. Ale i tak na razie powiedziałam, że jest jeden dom chętny i będzie sprawdzany. Ci co byli to już sprawdzeni bo rodzice mają ode mnie psa i ma super.
Oby nie było tylko tak , że mamy domy a nic nie wypali tfu tfu;)
A w Bydgoszczy ten labek to przyjazny? I dzieci w jakim wieku są?

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Ci co byli dziś u mnie, byli ponownie wieczorem. Sa zdecydowani na Maksa i jezeli by coś nie wyszło z tym domem z Bydgoszczy , to oni są bardzo chetni. Maks też ich polubił.
Mieszkają jakies 40km od nas .

wow widzę że chętnych na biedaka nie brakuje. Pozwolę sobie wstawić wątek bardzo podobnego pieska do Maksia, może jeden z tych domków zdecydował by się :) :

http://www.dogomania.pl/threads/204263-Stęskniony-Irvin-czeka-na-dom-w-hoteliku.../page26

Też szkielecik wyrwany z schroniska :)