Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uzupelnilam pierwszy post, nie doszly zadne nowe wplaty na Maksia a dzis wplacilam Ani za hotel za czerwiec 120zl:)
wobec tego na koncie Maksia zostalo 495zl:multi:mysle ze za kilka dni bedziemy mogli podarowac jakims biedom:) wiec czekam na decyzje;)

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no bid niestety nie brakuje:shake: to nasze wspolne pieniadze wiec wspolnie podejmiemy decyzje:)

Temida wkleila te dwa psiaki, tez z radomska:

[quote name='Temida']

Teraz chciałabym poprosić Was o zaglądanie do Neli, którą zabrałam

ze wsi ze szczeniakami. Teraz jest w hotelu u sylwiaso.
Mamy jeszcze długi za hotel i sterylkę, cały czas szukamy domu.
Potrzebuję jednak waszej pomocy
:(

http://www.dogomania.pl/threads/208323-Zapomniana-porzucona-wra%C5%BCliwa-NELA-w-hotelu.-Zbiera-na-hotel-i-transport.

[quote name='Temida']Kochani, ja już z domu nie powinnam wychodzić. Pojechałam dzisiaj do sklepu na zakupy
i proszę... bezdomniak z ogromną raną.
Nie wiem co zrobię, bo u weta już mam 540zł. długu. :(
Bercik potrzebuje POMOCY NA LECZENIE.

http://www.dogomania.pl/threads/209364-Znaleziony-na-parkingu-BERCIK-Z-OGROMN%C4%84-RAN%C4%84-ZBIERA-NA-LECZENIE-!!!-B%C5%82agam.

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

paulinken napisał(a):
Wstrzymajcie się jeszcze trochę z kasą, żeby nie było potem jaj...

jasne:) pisalam wczesniej ze musimu sie wstrzymac , zrobilam tylko rozliczenie i zaplacilam za hotel;)

Temida masz jakies wiesci z domu?

Posted

A tak mnie zdopingowaliście, że mam już wiadomości z nowego domku.
Maksiu super się zaaklimatyzował. Pan Michał powiedział cyt. Maksiu jest bardzo szczęśliwy
i my też. Niedługo będą też fotki.

Posted

Dziewczyny,zapytajcie proszę na wizycie poadopcyjnej co maksiu je i delkatnie przypomnijcie,że z taką przeszłością musi się dobrze odżywiać,niech nikt mnie nie przekonuje że karma marketowa jest odpowiednia dla jakiegokolwiek psa.

Posted

a ja proponuję wszystkim włóczącym się bezdomnym i schroniskowym biedom zapewnić royala:) Wtedy już żadnemu nie trzeba będzie szukać domu:)

Posted

ludwa napisał(a):
a ja proponuję wszystkim włóczącym się bezdomnym i schroniskowym biedom zapewnić royala:) Wtedy już żadnemu nie trzeba będzie szukać domu:)

..............:)

Posted

Ale z Maksia piękny i przystojny chłopak i ma gdzie biegać ze współtowarzyszem.
Ludwa,nie ironizuj proszę,dobra karma jest ważna,ale dom i człowiek dla psa to podstawa.Także nie masz racji,pisząc że nie trzeba będzie szukać domu jak będą jeść royala.

Posted

rany:loveu: chyba sobie sygnature edytuje:)

bede w PL za jakis miesiac-poltora jesli do tej pory nikt panstwa nie odwiedzi to ja chetnie zajrze do Maksia na poadopcyjna;)