chita Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 uzupelnilam pierwszy post, nie doszly zadne nowe wplaty na Maksia a dzis wplacilam Ani za hotel za czerwiec 120zl:) wobec tego na koncie Maksia zostalo 495zl:multi:mysle ze za kilka dni bedziemy mogli podarowac jakims biedom:) wiec czekam na decyzje;) Quote
Szarotka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Pewnia macie juz jakies nastepne bidy, bo jak nie to ja mam rozne ........ Quote
chita Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 no bid niestety nie brakuje:shake: to nasze wspolne pieniadze wiec wspolnie podejmiemy decyzje:) Temida wkleila te dwa psiaki, tez z radomska: [quote name='Temida'] Teraz chciałabym poprosić Was o zaglądanie do Neli, którą zabrałam ze wsi ze szczeniakami. Teraz jest w hotelu u sylwiaso. Mamy jeszcze długi za hotel i sterylkę, cały czas szukamy domu. Potrzebuję jednak waszej pomocy :( http://www.dogomania.pl/threads/208323-Zapomniana-porzucona-wra%C5%BCliwa-NELA-w-hotelu.-Zbiera-na-hotel-i-transport. [quote name='Temida']Kochani, ja już z domu nie powinnam wychodzić. Pojechałam dzisiaj do sklepu na zakupy i proszę... bezdomniak z ogromną raną. Nie wiem co zrobię, bo u weta już mam 540zł. długu. :( Bercik potrzebuje POMOCY NA LECZENIE. http://www.dogomania.pl/threads/209364-Znaleziony-na-parkingu-BERCIK-Z-OGROMN%C4%84-RAN%C4%84-ZBIERA-NA-LECZENIE-!!!-B%C5%82agam. [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
paulinken Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Wstrzymajcie się jeszcze trochę z kasą, żeby nie było potem jaj... Quote
chita Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 paulinken napisał(a):Wstrzymajcie się jeszcze trochę z kasą, żeby nie było potem jaj... jasne:) pisalam wczesniej ze musimu sie wstrzymac , zrobilam tylko rozliczenie i zaplacilam za hotel;) Temida masz jakies wiesci z domu? Quote
Temida Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 A tak mnie zdopingowaliście, że mam już wiadomości z nowego domku. Maksiu super się zaaklimatyzował. Pan Michał powiedział cyt. Maksiu jest bardzo szczęśliwy i my też. Niedługo będą też fotki. Quote
Marycha35 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 No to czekamy, czekamy....;) Oby mu tam dobrze było, zasługuje na samo najlepsze już tylko! Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Sorka, że kwaszę, ale oprócz telefonu to mamy jakieś potwierdzenie, że dobrze NASZEMU PRZYJACIELOWI JEST? Quote
azalia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Dziewczyny,zapytajcie proszę na wizycie poadopcyjnej co maksiu je i delkatnie przypomnijcie,że z taką przeszłością musi się dobrze odżywiać,niech nikt mnie nie przekonuje że karma marketowa jest odpowiednia dla jakiegokolwiek psa. Quote
ludwa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 a ja proponuję wszystkim włóczącym się bezdomnym i schroniskowym biedom zapewnić royala:) Wtedy już żadnemu nie trzeba będzie szukać domu:) Quote
Soema Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ludwa napisał(a):a ja proponuję wszystkim włóczącym się bezdomnym i schroniskowym biedom zapewnić royala:) Wtedy już żadnemu nie trzeba będzie szukać domu:) ..............:) Quote
azalia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ale z Maksia piękny i przystojny chłopak i ma gdzie biegać ze współtowarzyszem. Ludwa,nie ironizuj proszę,dobra karma jest ważna,ale dom i człowiek dla psa to podstawa.Także nie masz racji,pisząc że nie trzeba będzie szukać domu jak będą jeść royala. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ale super:) widać , że chłopak w swoim żywiole-zadowolony, czujny:) pasują chłopacy do siebie:) Quote
ludwa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Mój Pogosław był chyba ojcem;) Tylko Maksio uszy ma klapnięte ale poza tym to xero:) Quote
chita Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 rany:loveu: chyba sobie sygnature edytuje:) bede w PL za jakis miesiac-poltora jesli do tej pory nikt panstwa nie odwiedzi to ja chetnie zajrze do Maksia na poadopcyjna;) Quote
Marycha35 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Bardzo dobry pomysł;) A Maksiul wygląda na zadowolonego:) Oby wszystko było tak cudnie jak na zdjęciach, bo te koją duszę:) Quote
Temida Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 ZAPRASZAM NA BAZAREK SERDUSZKOWY- NA KARMĘ http://www.dogomania.pl/threads/210045-Mruczki-i-Psiaki-z-interwencji-prosz%C4%85-o-KARM%C4%98-Bazarek-SERDUSZKOWY-do-8.07.-do-21.00 Quote
chita Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 jutro bedzie dwa tygodnie jak Maks jest w domu:) czekam na decyzje w sprawie pieniazkow;) Quote
Recommended Posts