chita Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 to ja tez czekam na wiesci:) i chcialam zaprosic na watek Aliego...psiak nie wstaje,a zima dopiero przed nim:-( http://www.dogomania.pl/threads/2084...uda-w-schronie! Quote
Marycha35 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ciekawe jak było? Jak Maksio się miewa???:) Quote
Temida Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Dzisiaj obszerna relacja, tylko wieczorem. Ale powiem, że wszystko dobrze. :) Quote
Temida Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 No to od początku. Maksiu gospodarz pełnym pyskiem. Doskonale dogaduje się z drugim psiakiem. Ma poczucie terytorialności i broni dzielnie swojego terenu. Co do jedzenia to chętnie je suchą karmę, ale lubi też gotowane mięso z ryżem lub makaronem. Poprosiłam, aby koleżanka przekazała że można dodać tartą marchewkę, albo mrożone warzywa w paskach. Maksiu jak to Maksiu, biega, cieszy się ruchem, wszystko go ciekawi, jest niezwykle inteligentny :) W weekend będę mieć zdjęcia bo jeszcze trzeba umieć je zgrać... To był dobry wybór. Melduję, że pies, właściciele, wydający zadowoleni. Quote
chita Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 ja wiedzialam ze tak bedzie:eviltong: Temido pieniazki doszly? Quote
Temida Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Tak, dziękuję :( Tyle tych psów jeszcze mam. Quote
Marycha35 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Temiś dzięki, bardzo się cieszę, uffff:):):) Maksiu trzymaj się dzwońcu:) Quote
Temida Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Ja już widziałam :) Ale wciąż na aparacie, kabel jedzie z wrocławia. Quote
Sabina02 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Przepraszam, ze zasmiecam, ale to pilne. Bardzo prosimy o pomoc dla suni Warki z zabrzanskiego schroniska... Warka przebywa w schronisku od 9 lat, zaczyna juz podupadac na zdrowiu, tylne łapki zaczynaja odmawiac posluszenstwa. :-( Chcemy jej dac odrobine szczescia na ostatnie lata jej zycia. Zbieramy na hotelik, ale sporo jeszcze brakuje. Bardzo prosimy o wsparcie :modla:, kazdy grosz sie liczy. Oto jej watek, jesli mozesz pomoc, prosze zajrzyj: http://www.dogomania.pl/threads/24733-Warka-kolejny-rok-za-nami-a-ona-ciagle-za-kratkami-( Quote
Temida Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Kurcze zapomniałam przez tą ostatnią akcję. Jutro wpadnę po kabelek do domu na święto to wrzucam. Przypominać mi proszę bo moja pamięć ma ograniczoną pojemność :) Quote
chita Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ciotki jeszcze w zasadzie tylko jeden dzien mozna zglaszac swoje psiaki do kalendarza dogo:) zapraszam, link w podpisie:) Quote
Temida Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 A ja mam nową info od Maksia :) Maksiu ma jeszcze jednego kolegę w domu. Także teraz ma dwóch kolegów. Pan Michał obiecał mi zdjęcia stadka to jak dostanę meila to usiądę i wszystko wstawię. Chita dzięki za przypomnienie :) Quote
felkanowakowa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dlaczego Maks jest taki wychudzony? Przecież on wygląda tak jak w dniu, kiedy zawoziłam go do hoteliku:crazyeye: Quote
Recommended Posts