Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temida napisał(a):
Karolinko,p. Michał potwierdził, że zaprasza.
Podam Ci wszystko na PW.

dzieki to czekam, moj wyjazd sie opoznil o jeden dzien bo tz sobie noge rozwalil i zaliczylismy jeszcze szpital ale od wtorku jestem dyspozycyjna:)

• 2 weeks later...
Posted

APELUJE O POMOC DLA 8-LETNIEGO KRAWCA - MIX AMSTAFFA. WCZORAJ ZDEZELOWAŁ NAM BOKS, WARIUJE, SCHRONISKOWA MONOTONIA GO NISZCZY. PSIAK NA DZIEŃ DZISIJESZY NIE JEST WYADOPTOWALNY.OD WRZEŚNIA MA SZANSE POJECHAĆ DO HOTELU W BOGATYNII. POTRZEBNE SĄ STAŁE DEKLARACJE BY MÓGŁ SIĘ TAK UTRZYMAĆ. BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA NIEGO. TO JEGO OSTATNIA SZANSA ! !

http://www.dogomania.pl/threads/198877-Prosimy-o-deklaracje-dla-Krawca-!-Ma-szanse-jechać-do-hotelu-!-POMOCY-!

• 2 weeks later...
Posted

wizyta u maksa sie nie odbyla, nie otrzymalam ani adresu i tel, pisalam z Temida niestety sie nie udalo a szkoda, przypominam ze Maksa pieniadze sa caly czas na moim koncie!

Posted

Temida napisał(a):
Przepraszam Karolinko, tak jak wspominałam adresu nie miałam w domu. Mam go od dwóch dni.
Zresztą p. Michał był na wyjeździe. Już Ci wysyłam.

ale mnie juz nie ma w PL pisalam Ci bodajze w zeszlym tygodniu ze w niedziele wyjezdzam;) pozostaje poprosic kogos z okolic o wiyte

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

u Maksa zostalo 495zl, prosze o konto gdzie przelac kase, ja juz dluzej czekac nie bede i nie mam zamiaru trzymac nie swoich pieniedzy gdzie naokolo tysiace psow w potrzebie

Temido moge do Ciebie, umowa adopcyjna Maksa jest na CIebie wiec nawet jesli by sie cos zlego dzialo (tfu tfu) to bedzie kasa u na miejscu....

Posted

od Temidy dostalam nr konta na ktory mialam przelac kase (med wet), przelalam 495zl (ale z rozpedu w tytule wpisalam dogomania-chita), prosze o potwierdzenie jak dojda