Ania+Milva i Ulver Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Soema napisał(a):Jak można otwierać kojec.... takie sprytne paluszki ma?:eviltong: to pewnie z klamkami też sobie będzie radził :) haha chciałabym to zobaczyć. Na pewno...dlatego troche może byc kłopot z jego kombinatorstwem. Dobrze, że jednak przy tym nic nie niszczy- kocyk, zabawki na swoim miejscu.....tylko raz się zdarzyło nieszczęście jak mądra Ania postanowiła dać Maxiowi poduszkę pod głowę- z piórami:diabloti::eviltong: Quote
Soema Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Na pewno...dlatego troche może byc kłopot z jego kombinatorstwem. Dobrze, że jednak przy tym nic nie niszczy- kocyk, zabawki na swoim miejscu.....tylko raz się zdarzyło nieszczęście jak mądra Ania postanowiła dać Maxiowi poduszkę pod głowę- z piórami:diabloti::eviltong: Pewnie po prostu chciał uwolnić.. ptaszka ;) Quote
Madlene Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ale ten nasz Maksio to faktycznie spryciaż i mądrala :D Aniu , uściskaj go od Nas! W końcu jakby nie patrzeć to robi postępy :P:P:D:D:D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=9_7eFfwDOek Quote
Temida Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Chodzące szczęście :) a raczej biegające. Quote
chita Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 wystawilam wyroznione allegro, jakies sugestie?:razz: http://allegro.pl/show_item.php?item=1641520701 Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ha, ha, Nasz Perszing kochany, najmądrzejszy:):):) Kłódkę zaraz też rozmontuje;) KOCHANY:) Tylko to siku i kupu troszku wolniej szło opanować....no cóż, każdy ma gdzie indziej swoją piętę achillesową. Allegro rewelka:) Quote
Guest ambird Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Widać, że Maksiu powoli nabiera ciałka :) Coraz większy z niego przystojniak :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Spryciula Maksiu :) i jak pięknie się zaokrąglił :crazyeye:. Quote
Makrela Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Przy okazji oglądania filmu z Maksem, przypomniałam sobie filmik z Kieruniem... :placz: A z Maksiora to niezły kombinator. Będą mieli przyszli Państwo z nim radochę :evil_lol: Tylko gdzie ci Państwo się ukrywają na razie, no... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ja sobie czasem oglądam te stare filmiki...Kieruś był kochanym psiakiem:( Quote
chita Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 zaraz pojdzie przelew na Maksia za hotel-maj 350zl dzieki Aniu za ten usmiechniety pychol:) Quote
chita Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 dotarła wplata Dorota A.-A 10zl serdecznie dziekuje:) zaraz uaktualniam 2post Quote
kam. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Maks jest super pies :D Dziewczyny przypomnijcie mi się z deklaracją, bo ja zapłaciłam za trzy miesiące a to już niedługo chyba minie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Przelew dotarł na moje konto- dzięki:) U nas wczoraj straszna burza była, ale Max jakoś wytrzymał- jednak kłódki nie jest w stanie otworzyć;) Quote
chita Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 kam. napisał(a):Maks jest super pies :D Dziewczyny przypomnijcie mi się z deklaracją, bo ja zapłaciłam za trzy miesiące a to już niedługo chyba minie. dam znac ale napewno jeszcze czerwiec masz zaplacony;) Ania+Milva i Ulver napisał(a):Przelew dotarł na moje konto- dzięki:) U nas wczoraj straszna burza była, ale Max jakoś wytrzymał- jednak kłódki nie jest w stanie otworzyć;) :evil_lol::evil_lol:bos kluczyk zabrała:eviltong: Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Poczekajmy z ta kłódką, trening czystości też ździebko zajął czasu....;) Wierzę w Maksia:) Quote
Temida Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 NOWY BAZAREK CEGIEŁKOWY!!!!!! I PROŚBA O ZAKUP KARMY DLA łódzkich MRUCZKÓW i PSIAKÓW. http://www.dogomania.pl/threads/208860-CEGIE%C5%81KI-I-KARMA-dla-%C5%82%C3%B3dzkich-Mruczk%C3%B3w-i-Psiak%C3%B3w-w-POTRZEBIE-do-12.06-godz.-21 Quote
BERKANO Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Miło mi wchodzić do Maksa w odwiedzinki, bo wiem, że On jest spokojny i szczęśliwy- jesteście WSPANIAŁE!!! INNA SPRAWA: szukam osób z Rzeszowa- pilnie proszę o kontakt na PW Quote
Marycha35 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Na wszelaki zaś: OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Recommended Posts