Vailet Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Bylam z trzy razy tam, dwa razy byly 2-3 obce psy a trzeci raz bylo tak z 10, ale dlugosc miejsca "dla psow" jest blizej nieokreslona wiec zawsze mozna sobie odejsc gdzies dalej ;) Ej a kiedy w gda jest to top speed dog? :eviltong: chetnie bym sie wybrala a nie moge znalezc zadnego info o tym Quote
Amber Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 No to fajnie z ta plażą. Mogłabyś mi wskazać mniej więcej gdzie tam się wchodzi? https://www.google.pl/maps/place/Gdynia+Or%C5%82owo/@54.4764792,18.5525316,15z/data=!4m2!3m1!1s0x46fda099e702272d:0x6d33cd05ec7e7b I jak z parkingiem? ;) http://www.topspeeddog.pl/strona_kalendarz.html 19.07. JEDŹ! Super sprawa :) Quote
maxishine. Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Vailet napisał(a):Ej a kiedy w gda jest to top speed dog? :eviltong: chetnie bym sie wybrala a nie moge znalezc zadnego info o tym I ja bym się dowiedziała czy w innych miastach organizują choćby na dolnym śląsku :eviltong: Quote
Vailet Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Idziesz przez orłowską do mola i od mola w prawo, pewnie nawet nie zauważysz że już doszłaś na tą psią plaże bo jak mówiłam nie jest niczym oznaczona po prostu JEST :eviltong: wyżej na orłowskiej są parkingi, budki z jedzeniem itp Quote
Amber Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Dzięki :) Mam nadzieję, że jakoś trafię ;) Fajnie, że jest ta plaża dla psów, bo wejść z Jarim na jakąś nie-psią to pewnie mandat gotowy :eviltong: I do zobaczenia mam nadzieję na zawodach ;) Quote
Vailet Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 już się zapisałam, ciekawa jestem jak mój autystyczny piesek sobie poradzi :eviltong: Quote
Amber Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 O, to będziesz moją konkurencją :eviltong: Bo Gru pewnie do Lki pójdzie (razem z borderami :diabloti:). Filozofia to żadna, byle by się zmierzyć dał :evil_lol: Quote
Vailet Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Tego sie boje, szczegolnie ze mierzacym pewnie bedzie facet :lol: a jak Jari reagowal na mierzenie? Konkurencja pewnie bedzie z nas żadna, ale zgapiam od Ciebie wabik na frisbee :evil_lol: Quote
Amber Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 No Jari chyba z 4 razy do tego mierzenia podchodził, bo mi tańczył na tej podkładce, a poza tym bał się miarki ale w końcu dał za wygraną ;) W Wawie mierzyła babka, nie wiem jak będzie w Gdańsku. Ja się mierzenia teraz znowu boję, bo potem to już luzik :lol: Quote
Amber Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Byłam dziś nad Wisłą i zrobiłam trochę fotałek. Po "powodzi" teren się zmienił i niestety nie mogę powiedzieć, że całkowicie na plus. Tyle, że piasek jest czyściutki ;) Quote
Erykowa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ekstra zdjęcia Super,że macie taką wodę w pobliżu.U mnie same małe rzeczki a jak większy zbiornik to masa ludzi :( Liczę,że uda nam się pod koniec sierpnia wpaść do teściowej to tam będziemy sprawdzać umiejętności pływackie Er bo jezior tam sporo. Quote
Talia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Poćwiczył technikę pływacką czy pominęłaś zdjęcia obnażające jego zdolności? Ja tak lubię jak on macha łapkami :loveu: Quote
kalyna Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%204/DSC_0989_zps5c1a38e0.jpg jakoś z hipopotamem mi się skojarzył :evil_lol: I gratuluję wyniku :) Quote
makot'a Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Witam się po długiej przerwie :) Te zawody to polegają na tym, że psa się puszcza luzem i ma pobiec jak najszybciej po prostej z pkt A do pkt B? :D Jeśli tak to podziwiam... ja sobie wolę nie wyobrażać, co by zostało z psiej widowni, jakbym Cresila tak chciała puścić:shake: Quote
Amber Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 [quote name='zuzaw']Ekstra zdjęcia Super,że macie taką wodę w pobliżu.U mnie same małe rzeczki a jak większy zbiornik to masa ludzi :( Liczę,że uda nam się pod koniec sierpnia wpaść do teściowej to tam będziemy sprawdzać umiejętności pływackie Er bo jezior tam sporo. Tam też się zwykle jakiś wędkarz trawi, ale w tygodniu raczej jest luz. Gorzej w weekendy. No i to jest Wisła, toteż nikt z ludzi się tam nie kąpie, tyle dobrze. Gorzej jest z dojściem tam, szczególnie po powodzi. Pourywało skarpy ze ścieżkami + o tej porze roku jest tam prawdziwa dżungla + komary + dziki :eviltong: Więc mogło być lepiej. No ale niedługo jadę na wakacje gdzie jest prawdziwe, czyściutkie jezioro, więc i my sobie poużywamy na wszystkie czasy :) [quote name='Talia']Poćwiczył technikę pływacką czy pominęłaś zdjęcia obnażające jego zdolności? Ja tak lubię jak on macha łapkami :loveu: Faktycznie jakoś mniej machał tymi łapami, ale nie wiem czy dlatego, ze się nauczył, czy dlatego, że tam płytko się zrobiło :eviltong: [quote name='kalyna']http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 4/DSC_0989_zps5c1a38e0.jpg jakoś z hipopotamem mi się skojarzył :evil_lol: I gratuluję wyniku :) Że taki gruby? Mam nadzieję, że nie ;) Dzięki :) makot'a;22265857 napisał(a):Witam się po długiej przerwie :) Te zawody to polegają na tym, że psa się puszcza luzem i ma pobiec jak najszybciej po prostej z pkt A do pkt B? :D Jeśli tak to podziwiam... ja sobie wolę nie wyobrażać, co by zostało z psiej widowni, jakbym Cresila tak chciała puścić:shake: Tak, dokładnie na tym polegają ;) Jari pod koniec szczególnie, jak się zaczął nudzić, też chciał zjeść psią widownię ;) Ale on jest tak nakręcony na frisbee, że jak je widzi to otoczenie przestaje się liczyć. Natomiast jak pies jest nakręcony tylko na jedzenie piesków, to faktycznie może być problem i wtedy nie polecam zawodów :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Amber napisał(a):Że taki gruby? Mam nadzieję, że nie ;) Dzięki :) hahaha nieee, chodziło mi, że zawsze hipopotamy mi się kojarzą, ze mają zanurzone łapy, a góra wystaje znad wody :grins::grins: Przecież Jari bardzo ładnie wygląda i na pewno nie jest gruby :eviltong: Quote
maxishine. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Amber wiesz co to za zawody agility PPA? I jak wygląda tor przeszkód? ;) Quote
Unbelievable Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Yuki_ napisał(a):Amber wiesz co to za zawody agility PPA? I jak wygląda tor przeszkód? ;) tak jak w każdym agility, to jest polski puchar agility- taka seria Quote
maxishine. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Unbelievable napisał(a):tak jak w każdym agility, to jest polski puchar agility- taka seria Dzięki za odpowiedź ale po zasięgnięciu więcej informacji się załamałam jakie są koszty startu ;) Quote
gops Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Amber napisał(a):Dzięki :) Mam nadzieję, że jakoś trafię ;) Fajnie, że jest ta plaża dla psów, bo wejść z Jarim na jakąś nie-psią to pewnie mandat gotowy :eviltong: I do zobaczenia mam nadzieję na zawodach ;) Oooo znowu się zobaczymy :lol: Mam nadzieje że tym razem zabierasz jakiegoś trzymacza Jariego bo będę ze świniakiem ;) a chciałabym żeby wrócił cały :p Quote
Recommended Posts