Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Luc jak mu sie obkurczą jajusia to ma takie puszki:loveu:Nic tylko gilać po nich:diabloti:[/QUOTE]

mogę to skomentować jedynie tak: :mdleje::roflt:
i cieszę się ze mam suki.

Posted

[QUOTE]Luc jak mu sie obkurczą jajusia to ma takie puszki:loveu:Nic tylko gilać po nich:diabloti:

[/QUOTE]
Ja tam jednak wolę głaskać psa po głowie... A nie po główce... :diabloti:

Tak mi się przypomniało jeszcze jak byłam z Finką u weta i za nami w kolejce facet przyprowadził brązową dobermankę kopiowaną :loveu: Oczywiście nie usiedziałam na miejscu i musiałam się wygadać ;) Suka bez rodowodu niestety, ale jaka grzeczna... I jaka mała, 28 kg... Tak sobie na nią patrzyłam i pomyślałam, że taki pies do mnie by pasował... Zresztą ja zawsze marzyłam o suce. Nawet mój TŻ powiedział, że lepiej bym z nią wyglądała... A nie z tym 40 paro kilowym cielakiem z ADHD :eviltong: Ta suka zachowywała się jak Jari czyli kładła łeb na piersiach i się wtulała, ale bez późniejszego podgryzania, jojczenia, kręcenia się w kółko, ziewania, wstawania, siadania, wstawania, kładzenia, siadania, ziewania i kręcenia się w kółko :evil_lol: Serio, kocham Jariego jak tylko mogę, ale po 2 latach mogę stwierdzić, że trochę się porwałam z motyką na słońce ;) Tj ten pies jest walnięty nawet jak na dobka, przykładowo taki Julek to anemik... Ale jego gabaryty w połączeniu z rozumkiem sprawiają, że czasem mam ochotę uciec gdzieś daleko :lol: Mój TŻ wygląda z nim świetnie, ja niestety trochę gorzej ;). I jak sobie jeszcze pomyślę, że jego siostra, sławna Sweetie to taki aniołek i nawet suki toleruje... No ale gdyby stało się tak, a nie inaczej, to teraz Jari wisiał by na Tablica.pl, więc też niedobrze ;). Pogdybać co by było zawsze można... I ponarzekać ;)

[quote name='eria']z ogromną przyjemnością się Twoje zdjęcia ogląda :loveu:
zdjęcia - nie jajka :evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki bardzo ;)

Posted

To powinna być nowa dyscyplina olimpijska
"Podnoszenie klocka"
[URL]http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_6542.jpg[/URL]
:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']To jest Waśniewska i Madziulek tylko progu brakuje:diabloti:[/QUOTE]

Nie było tam żadnego progu ona zrobiła to własnymi rękoma z zimna krwia :2gunfire:

rzuciła bym ją lwom na pożarcie i patrzyła jak ginie w ich paszczach :2gunfire:

zdjęcia super jak zawsze !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale jajka ble fuj :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Doglov-matka polka?:diabloti:Rozmnóż się tylko nie przekazuj w genach ucinania se palców:evil_lol:[/QUOTE]

Tak ! ja bym chciała 3jke dzieci które później wychowywała bym w folii bąbelkowej a takie szma.......y jak Wasniewska to bym własnoręcznie zabiła tylko że zabije ścierwo a za człowieka poszła bym siedzieć :angryy:

heheheheheh swoja niezdarność zachowam tylko dla siebie :eviltong:

Posted

[quote name='Aleks89']Doglov-matka polka?:diabloti:Rozmnóż się tylko nie przekazuj w genach ucinania se palców:evil_lol:[/QUOTE]

ja urodzę dużo dzieci, żeby nie zabrakło Polaków :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Ale urodźcie chociaż po 1małym gejku.Tylko broń boże nie po małej lesbie ,bo lesby sa głupie:evil_lol:[/QUOTE]

choć bysmy urodziły małego geja to dla Ciebie będzie za młody :eviltong:

Posted

Dlaczego w sam raz ja bd miał 43 lata a on 23 idealna różnica wieku.Dam mu kase to zrobi wszystko:diabloti:A ty bedziesz miała uroczego zięcia.
motyleqqq-Ty byś w sumie na lesbe pasowała :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']
motyleqqq-Ty byś w sumie na lesbe pasowała :evil_lol:[/QUOTE]

ahahaha to się dowiedziałam, tylko jak mam to rozumieć wobec tego, że napisałeś, że lesby są głupie? :razz:

Posted

[quote name='Aleks89']Dlaczego w sam raz ja bd miał 43 lata a on 23 idealna różnica wieku.Dam mu kase to zrobi wszystko:diabloti:A ty bedziesz miała uroczego zięcia.
[/QUOTE]

geja jeszcze mogła bym Ci urodzić :eviltong: ale nie materialiste :shake:

Posted

[quote name='anetta']To powinna być nowa dyscyplina olimpijska
"Podnoszenie klocka"
[URL="http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_6542.jpg"]http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_6542.jpg[/URL]
:diabloti:[/QUOTE]
Spacer z dobermanem ;)

[quote name='Rinuś'][I][B]Na jakie szkło zmieniłaś? Boskie są te foty![/B][/I][/QUOTE]
Na swoje stare, które schowałam do szafy i mi się nie chciało go wyjąć :evil_lol: Nikkor 70-200. Najlepsze jest to, że ten Tamron 18-270 jest droższy 3x a zdjęcia z Nikkora są przynajmniej moim skromnym zdaniem nieporównywalnie lepsze. Tj wiadomo zakres ogniskowych jest uboższy, ale gdybym miała zostawić sobie tylko 1 obiektyw to i tak postawiłabym na Nikkora, mimo, że Tamron jest bardziej uniwersalny. Cały czas mu daje "ostatnie" szanse ;) i tym razem dam mu kolejną o wezmę go na to samo pole, w ładną pogodę i zobaczę różnicę. Ale i tak wiem, że jest 2x wolniejszy niż Nikkor ;).

[quote name='motyleqq']ja urodzę dużo dzieci, żeby nie zabrakło Polaków :evil_lol:[/QUOTE]
Ja chcę tylko chłopców bo z nimi mniej problemów :lol:

[QUOTE] Motyleq-z wyglądu to taka lesba z ciebie :P[/QUOTE]
A z ciebie heteryk :lol:

Posted

Amber-mmmm jaki komplement przed snem:diabloti:Ale tak jak mówiłem jestem męski i heterolowaty póki nie otworze mordy i nie wydobędzie się ze mnie mój piękny głos:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Amber-mmmm jaki komplement przed snem:diabloti:Ale tak jak mówiłem jestem męski i heterolowaty póki nie otworze mordy i nie wydobędzie się ze mnie mój piękny głos:diabloti:[/QUOTE]
i poza machaniem witkami :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']kurde, ale Wy się dobrze znacie, czuję się taka odrzucona :placz:[/QUOTE]
Ja się z tobą zdecydowanie lepiej znam bo cię widziałam na oczy parę razy :evil_lol:

Z tego też powodu tworzymy lepsze kółeczko niż z tamtymi... takimi tam... :lol: