Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
A te witaminy wystarczą czy jeszcze dodatkowo coś wet zalecił?

Zamówił dla nas specjalny preparat, będę dzwonic, żeby dowiedzieć się, kiedy odebrać. Na razie powiedział, że nie ma co leczyć specjalnie oczu i łapek, bo to może wynikać poniekąd z zarobaczenia.

Posted

Dziś jest nieco lepiej, niunia biega za nami, chce pakować się na łóżko. Odbija jej się ciągle, w nocy były dwie niespodzianki z martwymi robalami. Wczoraj nawet zjadła wieczorem nieco kurczaka, byłam zdziwiona - zobaczymy, jak dziś jej pójdzie. Wody pije dużo, wiec choc tyle dobrze.

Posted

Wróciłyśmy od weta, rokowania nie są dobre... Sunia jest bardzo zarobaczona, robale ją trują, wyniszczają organizm. Będziemy o nią walczyć, dziś już dostała kilka wlewów podskórnych i leków, jutro jedziemy na kolejną wizytę - prosimy o wsparcie finansowe i duchowe...

Posted

ladySwallow napisał(a):
Wróciłyśmy od weta, rokowania nie są dobre... Sunia jest bardzo zarobaczona, robale ją trują, wyniszczają organizm. Będziemy o nią walczyć, dziś już dostała kilka wlewów podskórnych i leków, jutro jedziemy na kolejną wizytę - prosimy o wsparcie finansowe i duchowe...

Podobna sytuacja jak u szczeniaka, który pojechał do Murki...
Oby tym razem skonzcyło się dobrze...

Posted

ladySwallow napisał(a):

Póki co wspieram tylko duchowo, bo finansowo to ja w czarnej d**** jestem. Kurcze, pojęcia nie miałam, że jest tak kiepsko :( Jaka jest szansa na wytrucie tego dziadostwa do zera?

Posted

beka napisał(a):
Maleńka trzymaj się.
Doczytałam że zostałą tylko ona. Wiadomo co z pozostałymi szczylkami? wyadoptowały się?

Powiedział nam pracownik, że wszystkie poszły do adopcji i została ona jedna - były chyba prócz niej 2 dziewczynki i 2 chłopcy.