Agusiaczek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Powtórzę się, ale co tam: ślicznota maleńka! Quote
primaverca Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zdjęcia cudowne i takie słodkie - cały dzień mogłabym na nie patrzeć :loveu: zmokła kurka też rewelacja ;) Buziaki Okruszku Quote
LadyS Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 I maluszek jeszcze raz :lol: ten pies ma chyba najwięcej zdjęć na tak krótkim wątku na całym dogo :evil_lol: Quote
evel Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/__PzL0RsYOIA/TZslhcGtT_I/AAAAAAAADnc/tlYqTRyx1-Y/P4050235%20(2).JPG ooo, ma cztery zęby? :evil_lol: Quote
pinusia00 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 spójrzcie na malucha i Lady -moim skromnym zdaniem jak nic wykapany jej pies :) z twarzy -znaczy z mordki ten pynio i oczy podobne do Pauliny:) a podobno zawsze do gospodarza się zwierzę upodabnia:) -nie bić i nie krzyczeć za skojarzenie:P Quote
LadyS Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 pinusia00 napisał(a):spójrzcie na malucha i Lady -moim skromnym zdaniem jak nic wykapany jej pies :) z twarzy -znaczy z mordki ten pynio i oczy podobne do Pauliny:) a podobno zawsze do gospodarza się zwierzę upodabnia:) -nie bić i nie krzyczeć za skojarzenie:P Hihi, zastanowię się jeszcze, czy to komplement :evil_lol: Quote
Jagna78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 cudowna maleńka:loveu: szkoda, że nie jestem w stanie jej mieć:-(.....4 mordki już mam (w tym 2 beniowate 1 onkowaty i 1 pudel mini) Quote
sacred PIRANHA Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jagna no to się wez pociesz i chodz do nas na bazarki kupo psiakom gryzaki a sobie kluski:-) Quote
Jagna78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no to już poszłam po gryzaki :).....małe to pocieszenie bo to małe białe cały czas mi siedzi w głowie :D Quote
sacred PIRANHA Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jagna78 napisał(a):no to już poszłam po gryzaki :).....małe to pocieszenie bo to małe białe cały czas mi siedzi w głowie :D haha to kup sobie jeszczez makaronu:-) zrób łazanek, herbaty, wez psiaki na lozko i zrobcie sobie maraton filmowy:-) Quote
Jagna78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 taaa szczególnie bernardyny na łóżko ;) to ja na podłodze mam siedziec ??:)...... chyba se pogadam z moją głuchą, starą Punią( też biała i mała jest :)) Quote
primaverca Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 widzę że fotek przybywa :) cudnie :loveu: Maluszek do zacałowania i wymiziania Quote
primaverca Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 E-S napisał(a):Domki się już zabijają o białe niewiniątko ? no też się zastanawiam? przecież o takiego słodziaka to powinny a tu ... nic nie słychać w tej sprawie Quote
Agnieszka_K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 cześć skarbeńku malusi - jak jak Twój domek już o Ciebie pytał? :) Quote
LadyS Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 No własnie domków mało, a jak się zgłaszają, to nie odsyłają ankiet ;) Zobaczymy, jak będzie. Quote
MaDi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ladySwallow napisał(a):No własnie domków mało, a jak się zgłaszają, to nie odsyłają ankiet ;) Zobaczymy, jak będzie. Kiepsko ostatnio z adopcjami. Quote
sacred PIRANHA Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ostatnia fota, prawie jak amstaf:-) hahahahaha Quote
Recommended Posts