Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super!:D dobrze, że ktoś tam był z "naszych" gdy byli ci ludzie:) w dodatku skoro będzie miała w lato dużo miejsca do latania to super choc ona nie jest aż tak wybiegana;) teraz nie pozostaje nic innego jak 3mac kciuki za Dasze i jej nowy domek:D
P.S. dziękuje Aniu za info;)

Posted

Dokładnie:) państwo przesuneli wzięcie Daszy ze schronu bo w sobote od razu na wieś jadą:) dobrze, że Dasza nie będzie dzięki temu zamieszana w te przeprowadzki przez cały czas remontu;) Dziś był prawdopodobnie ostatni spacer (nie wiadomo o której godzinie przyjadą po nią w sobote) więc musiałem się pożegnac:) niestety pożegnalnego spaceru po lesie nie było tylko takie krótsze dookoła ze względu na szkolenie poza tym pogoda nie pozwalała raczej na długie spacery (chociaż... las = cień... byłoby dobrze:P ) no a po szkoleniu do boksu i mam nadzieję, że ostatni raz ją tam odprowadzałem:) poza tym nic szczególnego po za pożegnaniem tej pieszczochy nie było;) Basia zrobiła nam kilka zdjec i podobno jakieś wybierze jako pożegnalne (czy coś takiego:P)
Pozdrawiamy:)

Posted

Czas cos napisac o dzisiejszym dniu:D Dasza poszla do domu!!:D hura:D grzeje sobie tyłek na wsi w okolicach krakowa:) a ludzie naprawde bardzo mili i serdeczni w dodatku uwielbiaja psy:D nic tylko sie cieszyc:D:D:D:D no i czekac do zimy zeby zrobic wizyte poadopcyjna w katowicach:P :)