czaku Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Super!:D dobrze, że ktoś tam był z "naszych" gdy byli ci ludzie:) w dodatku skoro będzie miała w lato dużo miejsca do latania to super choc ona nie jest aż tak wybiegana;) teraz nie pozostaje nic innego jak 3mac kciuki za Dasze i jej nowy domek:D P.S. dziękuje Aniu za info;) Quote
ClaudiaAnna Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 super ! :D Kciuki zaciśnięte :kciuki: :kciuki: :) Quote
soboz4 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 dopiero w sobotę, tak samo Romeo idzie w sobotę do domu! Quote
saphira18 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Mariusz mówił że się to przesunęło, ale Dasza w sobote ma jechać od razu na wieś, więc kciuki trzymać!:) Quote
pralinka94 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Z tego co słyszałam to jedzie dopiero w sobotę od razu na wieś :D więc musi wytrzymać te 2 dni... :) Quote
czaku Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Dokładnie:) państwo przesuneli wzięcie Daszy ze schronu bo w sobote od razu na wieś jadą:) dobrze, że Dasza nie będzie dzięki temu zamieszana w te przeprowadzki przez cały czas remontu;) Dziś był prawdopodobnie ostatni spacer (nie wiadomo o której godzinie przyjadą po nią w sobote) więc musiałem się pożegnac:) niestety pożegnalnego spaceru po lesie nie było tylko takie krótsze dookoła ze względu na szkolenie poza tym pogoda nie pozwalała raczej na długie spacery (chociaż... las = cień... byłoby dobrze:P ) no a po szkoleniu do boksu i mam nadzieję, że ostatni raz ją tam odprowadzałem:) poza tym nic szczególnego po za pożegnaniem tej pieszczochy nie było;) Basia zrobiła nam kilka zdjec i podobno jakieś wybierze jako pożegnalne (czy coś takiego:P) Pozdrawiamy:) Quote
czaku Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Czas cos napisac o dzisiejszym dniu:D Dasza poszla do domu!!:D hura:D grzeje sobie tyłek na wsi w okolicach krakowa:) a ludzie naprawde bardzo mili i serdeczni w dodatku uwielbiaja psy:D nic tylko sie cieszyc:D:D:D:D no i czekac do zimy zeby zrobic wizyte poadopcyjna w katowicach:P :) Quote
ClaudiaAnna Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Super, że udało jej się trafić na taki wspaniały domek :D Mam jeszcze takie zdjęcie Daszy na pożegnanie :D Quote
Recommended Posts