Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za zdjęcia!:) No tak dziś kolejny spacerek był i dosc krótki jak zwykle bo Dasza jak tylko się zatrzymam zaraz podskakuje i chce byc głaskana..:) nawet do ludzi, którzy stoją obok też tak robi:P no ale czego innego chciec od niej jak to taki mały pieszczoch:) Dziś prawie udało się Daszy załapac 'siad' :) widac, że jest dobrze wychowana ale nie szkolona - ale popracujemy nad tym ]:->

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i kolejny spacer dziś był:) Dasza poznała dziś Viki:) i nie miały do siebie nic przeciwko więc jest dobrze:) a później był dłuższy spacer troszkę po lesie i po parku:) w dodatku zaczyna łapac "siad" :) jeszcze trochę i się nauczy:D:D to chyba wszystko jak na dziś dzień:) Pozdrawiamy i czekamy do soboty!!:)

Posted

A no bo jest porządna i miła;) no a w dodatku inne psy jej nie przeszkadzają:D. Dziś krótki spacerek był ale kiełbaskę dostała trochę się wylatała...:) już wie, że wychodzi na spacery i zaraz po wyjściu z boksu ciągnie:) no ale się nie dziwie po siedzeniu za kratami..:) W dodatku dostałem dziś maila od jakiejś pani w sprawie adopcji Daszy i chce przyjechac w czwartek ją zobaczyc, niestety akurat wtedy pracuje ale mam nadzieję, że jeśli to będzie pewne to ktoś wyjdzie z Daszą choc na chwile:)
Pozdrawiamy!:)

Posted

Hej wszystkim:) dziś na spacerze było widac, że brakowało Daszy czwartku... nie chciała się ode mnie odkleic:) Dziś mieliśmy spacerek po lesie wraz z Miśkiem:) poza tym Dasza załapała dziś komendę siad i jest na dobrej drodze do podawania łapy:D. Zdjęcia z dzisiejszego dnia będą gdy fotograf będzie miał czas je wrzucic na net;)
Pozdrawiamy:)

Posted

Dasza pamiętając gdzie mam kiełbasę robiła do mnie podchody...

a jak zauważyła że patrzę...odwzajemniła spojrzenie...i z tymi rozbrajającymi ucholami czekała aż zmięknę

i patrzyła...

...patrzyła...

Ale Hermes był zbyt blisko i Dasza nic ode mnie nie dostała...cóż...czasem jestem niemiła ;)

Posted

Dzięki wielkie Marzena za zdjęcia:) te jej uszy faktycznie mogą rozbroic człowieka:). A u Daszy nic się ciekawego nie działo aż do dziś... bo niestety tydzień temu nie wyszła, za to dziś miała spacerek (oczywiście z kolegą tj z Miśkiem;) http://www.dogomania.pl/threads/192616 ) no a potem pierwsze szkolenie, w którym braliśmy udział:) chyba nie było tak źle jak na pierwszy raz ale wiadomo... trening czyni mistrza:D dzięki temu długo była poza boksem i mogła odetchnąc świeżym powietrzem:)

Posted

No i już po spacerku:) szkoda, że taki krótki... dziś byliśmy w lesie i było dosc duuużo nowych rzeczy bo ostatnio rzadko tam chodziliśmy:) oczywiście się to nadrobi:D potem było szkolenie, które wyszło całkiem nieźle:) przez chwilę nawet chciała się bawic maskotką:D niestety po chwili zrezygnowała i zabawy ciąg dalszy nie było... może kiedyś:) to tyle na dziś a zdjęcia powinny byc za niedługo:D
Pozdrawiamy:)

Posted

No i po spacerku... (wiem, że to było wczoraj:P) oczywiście musieliśmy trochę zahaczyc o las żeby odetchnac świeżym powietrzem i w ogóle:) no a potem było kolejne szkolenie:) Dasza załapała w końcu warowanie:D jestem z niej naprawdę dumny:) oczywiście gdzie się położy to czeka aż ktoś ją zacznie głaskac jak to ona;) Poza tym panie treserki stwierdziły, że Dasza jest lekko przestraszona ale pod wpływem smaczków tak tego nie okazuje;] może mają racje bo ja się chyba aż tak nie znam jak one:P
Pozdrawiamy!:)
P.S. czekamy na te kilka zdjęc od Istar;)

Posted

zdjęcia...ale na każdym zdjęciu i tak jest jeden motyw przewodni....uszy Daszy :D i skarpetki..

skradanie się do mnie

uroczy uśmiech :)

i...uszy :D

Posted

to może napisze tutaj, żeby wszyscy przeczytali:) Dasza w środę jedzie do domu:multi:
a było to tak: Siedzimy przed schroniskiem, już po 12... Idzie rodzina z 3 a może 4 letnią dziewczynką;) Nie wiem co było potem, ale przejdźmy już że wybrali Daszę. siedziała z nimi dłuższą chwilę, gadali z pracownikami:) wydają się OK. Pan ogólnie żałował wszystkich psów ze schroniska i widać że kocha zwierzęta. pastwo mają kota:cool3: ale pani Ania zapewniła że Dasza jak najbardziej się nadaje:razz:
Dodam tylko że Dasza pojedzie na wakacje od razu:evil_lol: na wieś, bo tam się rodzina wybiera:) no nic czekamy na środe
pozdrawiam