Rumi. Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 :thumbs: mocno trzymam kciuki wraz z moją sunią za Pako :D Quote
sylwija Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 za mnie też trzymajcie, bo nie wiem, jak ja przeżyję kolejne rozstanie ;) Quote
Celebrinfea Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dobra trzymamy. Tylko jak ja będę pracować? ;) Quote
azalia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pakuś jest przecudny,mam nadzieję,że nowy domek się w nim zakocha. Quote
sylwija Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Pako dzisiaj był na szczepieniu. Wzbudził powszechny zachwyt, słuszny zreszta ;) ale strasznie jest nieobyty :D warczy, szczeka na psy, ludzi, wszystko go zadziwia :D Quote
Igiełka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ma Pakuś charakterek ale poza tym jest uroczy :) Quote
kaskadaffik Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Sylwija czy ja dobrze zapamietałam, że Pako ma 65 cm w szyi? bo pomierzyłam obróżki jakie mam i coś to mi się chyba pomieszało.... Wszystkie raczej mam mniejsze, a wreszcie małemu paczkę spakowałam,tylko nie wiem czy mu obróżka obstanie?? przepraszam jeszcze raz , że tak późno........ Quote
sylwija Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 azalia napisał(a):Czy ten domek to już pewny? na razie wyraził zainteresowanie i zgodził się na wizyte przedadopcyjną.. kaskadaffik napisał(a):Sylwija czy ja dobrze zapamietałam, że Pako ma 65 cm w szyi? bo pomierzyłam obróżki jakie mam i coś to mi się chyba pomieszało.... Wszystkie raczej mam mniejsze, a wreszcie małemu paczkę spakowałam,tylko nie wiem czy mu obróżka obstanie?? przepraszam jeszcze raz , że tak późno........ Pako ma teraz obwód szyi -38 cm :) Rośnie, mam wrażenie, 'w oczach' ;) mój TZ twierdzi, że nadrabia pobyt w schronie, ładnie je, dużo na powietrzu przebywa. Zachowania typowo szczenięce i poszczekiwania też, ale głos już taki gruby :) Quote
kaskadaffik Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ło matko ale ja ciejwa, nie wiem skąd mi się to wzięło..... idę na pocztę :) Cieszę się że jest szansa na domek !!! Quote
Rumi. Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 trzymam mocno kciuki jak zawsze za pakusia :thumbs: I nieśmiało Was zaproszę na bazarek z różnymi fajnymi rzeczami z którego dochód pójdzie na psiaki karusiap i jagienki :) http://www.dogomania.pl/threads/205582-MN%C3%93STWO-BIBELOT%C3%93W-na-KRAK%C3%93W-do-20.04.2011r!!-ZAPRASZAMY Quote
vanili Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs:kciuki trzymam również :D Quote
ocelot Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 sylwija napisał(a):Pako dzisiaj był na szczepieniu. Wzbudził powszechny zachwyt, słuszny zreszta ;) ale strasznie jest nieobyty :D warczy, szczeka na psy, ludzi, wszystko go zadziwia :D Czyli normalny, zdrowy pies:) Quote
sylwija Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 a i owszem :) i bardzo taki. pro-ludzki. chciałby cały czas być blisko człowieka :) ładnie się bawi z psiakami, oczywiście, ale wciąż patrzy, gdzie człowiek, bardzo potrzebuje kontaktu Quote
sylwija Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 muszę go zabrac gdzieś w gości, żeby sie trochę obył ;) i je cały czas bardzo łapczywie i straszne ilości, dawkuję mu, ale moze mu raz dać tak, ile chce? żeby aż nie mógł już? jak myślicie? Quote
Celebrinfea Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Zapraszamy do nas :) z tematem dawkowania to profesjonalnie nie pomogę, obawiam się tylko czy jak faktycznie zje tyle, ile mu się wydaje że chce, to będzie zwrotka. Może niech inne Cioteczki bardziej doświadczone się wypowiedzą? Quote
ocelot Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 To jest tak... co pies to zwyczaj:) Moja przygarnięta Figa z ulicy, najpierw jadła, jadła, jadła... teraz zje ile potrzeba i zostawia. Natomiast Maks jest u nas od szczeniaka, nigdy głodu nie zaznał, a wiecznie jest głodny:):):) Quote
Piromanka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ale te psy szczęśliwe na zdjęciach!!!!! Cudownie, że Pako ma szansę na dom na horyzoncie. Będę trzymała kciuki, jak zawsze. Quote
Recommended Posts