Livka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Wysłałam dla Pako 120 zł ze skarbonki Saymona :) sylwija daj znać jak wpłyną ;) W razie potrzeb ... pisz :) Quote
sylwija Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Livka']Wysłałam dla Pako 120 zł ze skarbonki Saymona :) sylwija daj znać jak wpłyną ;) W razie potrzeb ... pisz :)[/QUOTE] dzięki, mam nadzieję, odpukać, że nie będzie innych wydatków :) [quote name='Igiełka']jest śliczny i jaki radosny :)[/QUOTE] a jednocześnie, tak kruchy, delikatny i wrażliwy, i łobuziak.. i bardzo się martwię, żeby się trafił domek wystarczająco cierpliwy i wyrozumiały.. Quote
sylwija Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Livka']Wysłałam dla Pako 120 zł ze skarbonki Saymona :) sylwija daj znać jak wpłyną ;) [/QUOTE] wpłynęło - dziękuję :) Quote
Igiełka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='sylwija'] a jednocześnie, tak kruchy, delikatny i wrażliwy, i łobuziak.. i bardzo się martwię, żeby się trafił domek wystarczająco cierpliwy i wyrozumiały..[/QUOTE] nie martw się a wszystko będzie dobrze :) Quote
Marycha35 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ludziki to się w głowie nie mieści.... [URL]http://www.toz.wroclaw.pl/744.xml[/URL] mieliście tam psiaki??? Oby NIE!!!! Quote
Celebrinfea Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 O matko... Jak tak można... Po raz kolejny mam wstydzę się za przynależność do gatunku ludzkiego... Quote
sylwija Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='Igiełka']nie martw się a wszystko będzie dobrze :)[/QUOTE] a kto się ma martwić, jak nie ja ;) domek musi być po prostu wspaniały :) Quote
Igiełka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='sylwija']a kto się ma martwić, jak nie ja ;) domek musi być po prostu wspaniały :)[/QUOTE] wiem wiem dla Nesiuli też pragnę tego jedynego i jestem wymagająca :) Quote
Igiełka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Marycha35']Ludziki to się w głowie nie mieści.... [URL]http://www.toz.wroclaw.pl/744.xml[/URL] mieliście tam psiaki??? Oby NIE!!!![/QUOTE] tragedia... brak mi słów Quote
sylwija Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 przy takiej pogodzie Pako ciągle upaprany, udało mi się w miarę zdjęcia tylko te: cały czas czekam na pomoc przy tekście do ogłoszeń dla Pako.. Quote
Borówka16 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Zaznaczam i zaraz się zabieram za pisanie cudakowi tekstu do ogłoszeń ;) Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ludkowie proszę podpiszcie się: http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Quote
sylwija Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 wydaje mi się, że Pako odkąd u mnie jest, jest 2 x większy :) pewnie już 6 m-cy ma.. kiedy najwcześniej można by go wykastrować? Quote
sylwija Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Patmol'] Pako jest w Łodzi?[/QUOTE] nie, Pako jest na wsi w woj.mazowieckim = u mnie na DT :) na razie jest tylko ten tekst z MA, a ja do pakietu ogłoszeń bym chciała taki mniej zachwalający Pako - taki mniej entuzjastyczny, bardziej zachęcająco-ostrzegawczy, coby domek miał świadomość, że to nie rozkoszna maskotka.. Quote
sylwija Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 tekst do ogłoszeń - dzięki Borówka16 :) "Piękne, puchate, biszkoptowe futerko, duże, potężne łapki, wielkie, brązowe oczy, ocienione długimi jasnymi rzęsami – pozornie pies przytulanka, taki pluszowy miś. Lecz co kryje w środku? Przede wszystkim ciężkie wspomnienia, trudne dzieciństwo – od maleńkiego był w schronisku, wcześniej zaznał już smaku bezdomności – walki o pokarm oraz własne życie. To zbyt wiele jak na jednego psa, a już zdecydowanie zbyt wiele na 6 m-c Pako. Lecz na szczęście w schronisku pojawiło się wybawienie – Pako w domu tymczasowym czeka na lepsze jutro. A jaki właściwie jest Pako? – Pako to wulkan energii, nigdy nie męczące się stworzonko, bardzo pogodny, radosny wesoły psiak, ale również jak każdy młodzieniec bywa niesforny i trzeba się z tym liczyć. Pakusia można porównać z nieoszlifowanym diamentem – Pako jest początkowo nieufny, obcych obszczekuje lecz jeśli poświęcimy mu uwagę, będziemy cierpliwi, to Pako na pewno się otworzy i bardzo przywiąże do nowych właścicieli, pokocha ich całym swoim serduszkiem. Pako jest bardzo pojętny, słucha się, potrafi ostrzec szczekiem gdy ktoś zbliża się w okolice domu. Bardzo lubi towarzystwo innych psów oraz kotów. Raczej nie polecamy go do małych dzieci. Pako jest w typie rasy Alaskan Malamut, więc dobrze by było, gdyby przyszły właściciel zapoznał się z rasą. Pako przebywa w woj.mazowieckim. Kontakt w sprawie adopcji:......" Quote
Livka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Fajny tekst :) o taki chyba chodziło sylwija, prawda ? Quote
sylwija Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 dokładnie, zamówię mu teraz pakiet ogłoszeń .. i może się uda :) Quote
Livka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 U kogo będziesz zamawiała ? Polecam CatAngel - 130 ogłoszeń za 15 zł ;) Quote
Recommended Posts