Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Livka']Wysłałam dla Pako 120 zł ze skarbonki Saymona :) sylwija daj znać jak wpłyną ;)

W razie potrzeb ... pisz :)[/QUOTE]

dzięki, mam nadzieję, odpukać, że nie będzie innych wydatków :)

[quote name='Igiełka']jest śliczny i jaki radosny :)[/QUOTE]

a jednocześnie, tak kruchy, delikatny i wrażliwy, i łobuziak..
i bardzo się martwię, żeby się trafił domek wystarczająco cierpliwy i wyrozumiały..

Posted

[quote name='sylwija']

a jednocześnie, tak kruchy, delikatny i wrażliwy, i łobuziak..
i bardzo się martwię, żeby się trafił domek wystarczająco cierpliwy i wyrozumiały..[/QUOTE]

nie martw się a wszystko będzie dobrze :)

Posted

[quote name='sylwija']a kto się ma martwić, jak nie ja ;)
domek musi być po prostu wspaniały :)[/QUOTE]
wiem wiem dla Nesiuli też pragnę tego jedynego i jestem wymagająca :)

Posted

[quote name='Marycha35']Ludziki to się w głowie nie mieści....
[URL]http://www.toz.wroclaw.pl/744.xml[/URL]
mieliście tam psiaki??? Oby NIE!!!![/QUOTE]
tragedia... brak mi słów

Posted

przy takiej pogodzie Pako ciągle upaprany, udało mi się w miarę zdjęcia tylko te:

cały czas czekam na pomoc przy tekście do ogłoszeń dla Pako..

Posted

[quote name='Patmol']

Pako jest w Łodzi?[/QUOTE]

nie, Pako jest na wsi w woj.mazowieckim = u mnie na DT :)

na razie jest tylko ten tekst z MA, a ja do pakietu ogłoszeń bym chciała taki mniej zachwalający Pako - taki mniej entuzjastyczny, bardziej zachęcająco-ostrzegawczy, coby domek miał świadomość, że to nie rozkoszna maskotka..

Posted

tekst do ogłoszeń - dzięki Borówka16 :)

"Piękne, puchate, biszkoptowe futerko, duże, potężne łapki, wielkie, brązowe oczy, ocienione długimi jasnymi rzęsami – pozornie pies przytulanka, taki pluszowy miś. Lecz co kryje w środku? Przede wszystkim ciężkie wspomnienia, trudne dzieciństwo – od maleńkiego był w schronisku, wcześniej zaznał już smaku bezdomności – walki o pokarm oraz własne życie. To zbyt wiele jak na jednego psa, a już zdecydowanie zbyt wiele na 6 m-c Pako. Lecz na szczęście w schronisku pojawiło się wybawienie – Pako w domu tymczasowym czeka na lepsze jutro.
A jaki właściwie jest Pako? – Pako to wulkan energii, nigdy nie męczące się stworzonko, bardzo pogodny, radosny wesoły psiak, ale również jak każdy młodzieniec bywa niesforny i trzeba się z tym liczyć.
Pakusia można porównać z nieoszlifowanym diamentem – Pako jest początkowo nieufny, obcych obszczekuje lecz jeśli poświęcimy mu uwagę, będziemy cierpliwi, to Pako na pewno się otworzy i bardzo przywiąże do nowych właścicieli, pokocha ich całym swoim serduszkiem.
Pako jest bardzo pojętny, słucha się, potrafi ostrzec szczekiem gdy ktoś zbliża się w okolice domu. Bardzo lubi towarzystwo innych psów oraz kotów. Raczej nie polecamy go do małych dzieci. Pako jest w typie rasy Alaskan Malamut, więc dobrze by było, gdyby przyszły właściciel zapoznał się z rasą.
Pako przebywa w woj.mazowieckim.
Kontakt w sprawie adopcji:......"