Igiełka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 zaglądam do Was i wspaniałego psiaka i życzę wszystkiego dobrego :) Quote
sylwija Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 ocelot napisał(a):Mamy nowego HS na kwarantannie tragizm :( a jak w ogóle ze schronem? Quote
ocelot Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 sylwija napisał(a):tragizm :( a jak w ogóle ze schronem? Jutro mu zrobię zdjęcia. Schron był zawsze biedny, ale został ogołocony ze wszystkiego. Brakuje nam karmy, kocy dla szczeniaków, farby, łopat, mioteł, desek, młotków... wszystkiego. Pojemników na żywność, rękawic. Ale damy radę:) Quote
azalia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Pakuś to istne cudeńko,mam nadzieję że szybko znajdzie swoje miejsce na ziemi. Quote
sylwija Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 aktualnie to Pako tęskni za Saymonem Wczoraj wieczorem chodził i kwękał, i szukał swojego najlepszego koleżki poza tym wydaje mi się, że to kawal chol...y będzie ;) Quote
Celebrinfea Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Te chol... to są najfajniejsze :) coż takiego zrobił? ;) Quote
sylwija Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 nie jestem pewna, ale wygląda mi na dominanta Wszystkie psy są starsze od niego, te, z którymi najczęściej przebywa - większe do tego, a on wcale się tak do razu nie poddaje - w zabawowych przepychanka itd, tylko się stawia na początku.. W zabawie pakuje się na inne psy.. jak czegoś nie jest pewny, to powarkuje, poszczekuje.. Oczywiście już na stół z kocim jedzeniem wchodził, coby podkraść ;) Quote
Celebrinfea Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 No tak... Kocie przecież najsmaczniejsze :) Quote
sylwija Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 hmm. słodki?? wrzucę potem jeszcze trochę zdjęć :) potrzebna pomoc pilnie dla przepięknej samotnej ONki - nie chodzi o pieniążki, może macie jakieś pomysły? http://www.dogomania.pl/threads/205362-Saba-piekna-sunia-Onka-w-pilnej-potrzebie Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 słodko-gorzki;) Do Saby looknijcie, proszę, tylko uwaga, mnie szlag trafił i łzy waliły po polikach równocześnie:( Quote
sylwija Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 byliśmy u weta - w połowowie tygodnia szczepienie na wirusówkę Pako waży 18,5 kg. Kły ma stałe, więc oceniła go na ok. 6 m-cy Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 o mateczko, czy te dwa przecudne smoki schrupały bidulka rudo-białego z ogonkiem zawiniętym????;) Quote
sylwija Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 jak widać, przetrwały wszystkie ;) uszy mu stanęły ładnie :) ale człapie dalej jak mały miś i sika jak dziewczynka Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 nobody is perfect;) uff, stadko w komplecie! Quote
ocelot Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Pako:):):0 Dzisiaj odwiedziłam schronisko w końcu po długiej nieobecności. Mamy mase nowych psiaków. Macie może kontakt na kogoś od labradorów? Mamy panne z młodymi i drugą roczną b. przerażoną. Quote
sylwija Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 "Dakotka" napisał(a): i niestety z wizyty nici wyszły ..... domek chyba zrezygnował a szkoda bo to piękny psiak jest :!: :sunny: trudno.. czekamy na lepszy domek :) Quote
sylwija Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 domek na horyzoncie - w Poznaniu, ma być wizyta przedadopcyjna.. Quote
Celebrinfea Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Sylwija, Ty to masz rękę! :) trzymam kciuki Quote
Recommended Posts