azalia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ale cudnie sobie brodzą w wodzie,piękne psy.A synuś jaki fajny i duży chłopczyk.Wygląda na to,że wszyscy się dobrze dogadują,czy pakuś jest radosny? Quote
sylwija Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Pako ma moc wrażeń, ale wygląda na bardziej zaciekawionego niż zestresowanego :) Sońka jest piękna :) i nawet na zdjęciu widać, że uważa na Stasia.. Quote
kaskadaffik Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cudowne zdjecia, ale szczęśliwie wyglądają i tyle wrażeń !!! Quote
sylwija Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Pako najwyraźniej znalazł swoje miejsce :) Tydzień minął i wszystko na dobrej drodze Quote
azalia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jak tam Pakuś i Sonia się miewają?Prosimy o wiadomości o pięknej rodzince. Quote
mancza Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Witam Niestety chodzimy z Pako do weta. Zaniepokoiło mnie bo bardzo dużo pił i jeszcze więcej sikał. Dziś miał badanie krwi i moczu. Na szczęście wet wykluczył cukrzycę i mocznicę. Wyszły mu podniesione leukocyty więc od jutra zaczyna leczenie. Jeżeli przez kilka dni mu się nie poprawi to będzie miał dalsze badania pod kątem nadnerczy i poziomu elektrolitów. Ale mam nadzieje, że leki zadziałają. Poza tym jest pogodny, ma apetyt i dokazuje :) Z Sońką już są zaprzyjaźnieni i dopóki Pako nie zbliża się do Sońki sofy to jest przyjaźń:) Quote
sylwija Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Co to znaczy poniesione leukocyty? U nas tez duzo pil, ale wszystkie psy z tego schronu pily, jakby nie mogly sie napic.. Kurcze :( Quote
Marycha35 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='sylwija']Co to znaczy poniesione leukocyty? U nas tez duzo pil, ale wszystkie psy z tego schronu pily, jakby nie mogly sie napic.. Kurcze :([/QUOTE] Tyle znalazłam w necie: "Zwiększenie ponad normę to sygnał, że w organizmie toczy się infekcja lub mamy do czynienia z miejscowym albo uogólnionym stanem zapalnym czy też z białaczką (podwyższone wskaźniki pojawiają się również przy intensywnym wysiłku fizycznym, długotrwałym, nadmiernym stresie, a nawet po dłuższym opalaniu)." Może to stresisko?????? Quote
sylwija Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Zeby to tylko nie bylo nic powaznego Martwie sie. Mancza, daj znac, jesli cos potrzeba, czy w czyms pomoc mozna? Quote
Marycha35 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Nie martw się. Poczekamy, niech zadziałają medykamenty. Spokojnie:), jest wesoły, ma apetyt. Zdrowy Dzwoniec:) Quote
mancza Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wesoły jest bardzo:) Właśnie bawi się z SOńką przestawiając wszystkie meble:) Quote
ocelot Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='sylwija']Co to znaczy poniesione leukocyty? U nas tez duzo pil, ale wszystkie psy z tego schronu pily, jakby nie mogly sie napic.. Kurcze :([/QUOTE] bo nie zawsze wodę w miskach miały. nie zawsze jedzenie. pako był zabrany zimową porą, reszta w sumie też. a tam zamarzniętej wody czy brei jedzenia nikt nie zmieniał i nie kruszył. Quote
sylwija Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 demolkę robią łobuzy :D to i hałas pewnie niezły ;) ech, że też nie przyszło mi do głowy badań zrobić wcześniej.. Quote
SleepingSun Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 leukocyty to stan zapalny, również mogą świadczyć o nowotworze, nie tylko białaczce. Przy stresie nie podnoszą się tak bardzo na pewno jak przy poważniejszych schorzeniach. Pakuś antybiotyk pewnie dostał? Quote
azalia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zdrowiej Pakusiu,mam nadzieję,że to nie jest nic poważnego,skoro ma humor i chęć do zabawy. Quote
Igiełka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Trzymam mocno kciuki za zdrowie psiego chłopaka :) Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Czy wiadomo co z psiakiem???? Jak on się czuje? Quote
Recommended Posts