sylwija Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Pako jest cudownym psiakiem, takim kochanym :) Jedynie dość hałaśliwym .. w ogóle wydaje mi się, że fajnie byłoby jakby nowy właściciel poszedł z nim na szkolenie, byleby się w końcu takowy znalazł.. Quote
Igiełka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ludzie dzwońcie, wyjątkowy przyjaciel czeka na kochającą rodzinę na DS :) Quote
sylwija Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 może ktoś usłyszy Wasze apele ;) póki co Pako całkiem zadowolony, taki młodzieniaszek z niego ;) Quote
ocelot Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 sylwija napisał(a):Hmm, moze i uslyszal.. Pisz nam tu szybciutko... Quote
sylwija Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 trzymać, trzymać - bardzo proszę :) domki są sprawdzane, wyglądają dobrze dla Pako, może coś z tego wyjdzie. Quote
sylwija Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 na razie to domki sprawdzane - pewnie to tez chwilkę potrwa.. ale dobrze, że są sensowne propozycje dla Pako to musi być domek odpowiedzialny, poza tym ja coraz częściej widzę u niego cechy dominanta jest rozkosznym dzidzieciakiem z jednej stronye, a z drugiej staje się staje się dorosłym psem.. Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Oj to ja bardzo mocno trzymam i ciekawość mnie zżera jak tam ? :) Quote
azalia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Najwspanialszego domku pod słońcem życzę pięknemu Pakusiowi. Quote
sylwija Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 prawdopodobnie w tym tygodniu dwa domki będą sprawdzane, każdy w innym końcu Polski, każdy daleko ode mnie.. ech.. Ważne, żeby Pako miał dobrze też się denerwuję, mam nadzieję, że wśród nich jest ten jeden jedyny najlepszy dla Pako :) a najwyższa pora, żeby młodzieniaszek zamieszkał już u siebie i on się przyzwyczaił, i my.. Quote
Igiełka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 super,wspaniale że obydwa domki zainteresowane,trzymamy kciuki bardzo mocno :) Quote
Recommended Posts