Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pako dzisiaj był na szczepieniu. Wzbudził powszechny zachwyt, słuszny zreszta ;)
ale strasznie jest nieobyty :D warczy, szczeka na psy, ludzi, wszystko go zadziwia :D

Posted

Sylwija czy ja dobrze zapamietałam, że Pako ma 65 cm w szyi? bo pomierzyłam obróżki jakie mam i coś to mi się chyba pomieszało....
Wszystkie raczej mam mniejsze, a wreszcie małemu paczkę spakowałam,tylko nie wiem czy mu obróżka obstanie?? przepraszam jeszcze raz , że tak późno........

Posted

azalia napisał(a):
Czy ten domek to już pewny?

na razie wyraził zainteresowanie i zgodził się na wizyte przedadopcyjną..

kaskadaffik napisał(a):
Sylwija czy ja dobrze zapamietałam, że Pako ma 65 cm w szyi? bo pomierzyłam obróżki jakie mam i coś to mi się chyba pomieszało....
Wszystkie raczej mam mniejsze, a wreszcie małemu paczkę spakowałam,tylko nie wiem czy mu obróżka obstanie?? przepraszam jeszcze raz , że tak późno........

Pako ma teraz obwód szyi -38 cm :)
Rośnie, mam wrażenie, 'w oczach' ;) mój TZ twierdzi, że nadrabia pobyt w schronie, ładnie je, dużo na powietrzu przebywa.
Zachowania typowo szczenięce i poszczekiwania też, ale głos już taki gruby :)

Posted

sylwija napisał(a):
Pako dzisiaj był na szczepieniu. Wzbudził powszechny zachwyt, słuszny zreszta ;)
ale strasznie jest nieobyty :D warczy, szczeka na psy, ludzi, wszystko go zadziwia :D

Czyli normalny, zdrowy pies:)

Posted

a i owszem :)
i bardzo taki. pro-ludzki. chciałby cały czas być blisko człowieka :)
ładnie się bawi z psiakami, oczywiście, ale wciąż patrzy, gdzie człowiek, bardzo potrzebuje kontaktu

Posted

muszę go zabrac gdzieś w gości, żeby sie trochę obył ;)
i je cały czas bardzo łapczywie i straszne ilości, dawkuję mu, ale moze mu raz dać tak, ile chce? żeby aż nie mógł już? jak myślicie?

Posted

Zapraszamy do nas :) z tematem dawkowania to profesjonalnie nie pomogę, obawiam się tylko czy jak faktycznie zje tyle, ile mu się wydaje że chce, to będzie zwrotka. Może niech inne Cioteczki bardziej doświadczone się wypowiedzą?

Posted

To jest tak... co pies to zwyczaj:)
Moja przygarnięta Figa z ulicy, najpierw jadła, jadła, jadła... teraz zje ile potrzeba i zostawia.
Natomiast Maks jest u nas od szczeniaka, nigdy głodu nie zaznał, a wiecznie jest głodny:):):)