Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety, potrzebujemy coś co da się prać :( Ale dziękuję za propozycje :)

Mam poduszki 50x60 z Ikea, ale Jasiek się na nich nie mieści (kładzie tylko łapy, a reszta psa leży na podłodze). Kołder, koców, drybetów nie lubi.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wadercia napisał(a):
ah.. chcialabym kiedys moc miec ta przyjemonosc i pomiziak Franka i Jasmina i Rudolfa.. bo chyba i on u Ciebie przebywa? :)

Zapraszam :) Rudy to także mój podopieczny :)

Marycha35 napisał(a):
Jak dobrze, że Gałgan wcina, uffffff! Ale wybredniak jest z niego wieeelgachny!:)

Gałgan dziś powiedział, że chce ciastko. I to nie psi smaczek, ale takie kruche, maślane... Stał, szczerzył się i machał ogonem :)

Posted

ajlii napisał(a):
Niestety, potrzebujemy coś co da się prać :( Ale dziękuję za propozycje :)

Mam poduszki 50x60 z Ikea, ale Jasiek się na nich nie mieści (kładzie tylko łapy, a reszta psa leży na podłodze). Kołder, koców, drybetów nie lubi.

I tak Jasiek wyrasta nam na Hrabiego :)
Jedzonko, miseczka, poduszeczka, ciasteczko, kosteczki...
Dobrze, że się nie obraża :)
Jasiek zachowuj się!!!
Ajlii, ja jeszcze jutro sprawdzę, ale chyba już wszystko oddałam :(

Cioteczki magdyska i malibu, rozumiem, że nie ma na razie kolejnych wpłat dla Jaśka? :(

Posted

Noemi1 napisał(a):

Dobrze, że się nie obraża :)
Jasiek zachowuj się!!!

Powinnaś napisać, że jeszcze się nie obraża:evil_lol:.
Nie wiadomo, co jeszcze przyjdzie mu do główki w przyszłości:cool3:
Cieszę się bardzo, że Jaśko ma apetyt!!! Oby tak dalej!!!:multi:

Posted

[quote name='irenaka']Powinnaś napisać, że jeszcze się nie obraża:evil_lol:.
Nie wiadomo, co jeszcze przyjdzie mu do główki w przyszłości:cool3:
Cieszę się bardzo, że Jaśko ma apetyt!!! Oby tak dalej!!!:multi:

Jak zacznie się obrażać to zrobimy mu nalot i :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

EDIT: Znalazłam w Jysk taką promocję do 10 sierpnia: http://www.jysk.pl/4/52/563/4330201/a/catalog,
Ajlii, może masz jest gdzieś koło Ciebie taki sklep, a jak nie ma to daj znać a podjadę i kupię kilka, bo taniej się chyba już nie trafi.

Posted

[quote name='Noemi1']Jak zacznie się obrażać to zrobimy mu nalot i :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

EDIT: Znalazłam w Jysk taką promocję do 10 sierpnia: http://www.jysk.pl/4/52/563/4330201/a/catalog,
Ajlii, może masz jest gdzieś koło Ciebie taki sklep, a jak nie ma to daj znać a podjadę i kupię kilka, bo taniej się chyba już nie trafi.

W sumie nie tak blisko, bo w Łodzi - ale pojadę kupić.
Jeśli nie bedzie, to poproszę Cię Noemi o sprawdzeniu w sklepach w Warszawie.

Posted

ajlii napisał(a):
W sumie nie tak blisko, bo w Łodzi - ale pojadę kupić.
Jeśli nie bedzie, to poproszę Cię Noemi o sprawdzeniu w sklepach w Warszawie.

Myślałam, że przy okazji jak będziesz w Łodzi, byś kupiła, bo z wysyłką jak wiadomo zawsze prolem, ale oczywiście, jak nie uda Ci się kupić, to ja tu oblecę i mam nadzieję, że gdzieś trafię :) Najwyżej z juliaikamil ustalimy, które sklepy, która z nas przeczesuje :)

Posted

Noemi1 napisał(a):
Myślałam, że przy okazji jak będziesz w Łodzi, byś kupiła, bo z wysyłką jak wiadomo zawsze prolem, ale oczywiście, jak nie uda Ci się kupić, to ja tu oblecę i mam nadzieję, że gdzieś trafię :) Najwyżej z juliaikamil ustalimy, które sklepy, która z nas przeczesuje :)

Kupiłam ostatnie 9 sztuk :D
Ręczniki z promocji już wykupione, poduszek nie mieli wogóle więcej na stanie.

Posted

Ajlii jesteś niesamowita :)
W razie powtórki kryzysu z lat 70/80 (tfu,tfu) wiadomo kogo wsyłać po towar :)

Waderciu, zaraz powrzucam na kilka wątków, bo inaczej nie umiem tego zrobić.

Posted

Marycha35 napisał(a):
He, he, Doruś trauma została;)
Pana Hrrrabiego w główkę delikatnie miziamy:)

Oj została, chociaż mnie to raczej w przeciwnym kierunku :) Jak mam wejść do sklepu to prawie dostaję dreszczy, a jak jest kolejka lub tłok to od razu wychodzę :) Przedświąteczne zakupy zawsze kończę na 2 tyg. przed świętami. Jak coś nie miało tak długiego terminu ważności, to tego nie mam. Nawet po chleb nikt mnie nie zagna, musi być namrożone tyle, żeby wystarczyło :)