ajlii Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Niestety, potrzebujemy coś co da się prać :( Ale dziękuję za propozycje :) Mam poduszki 50x60 z Ikea, ale Jasiek się na nich nie mieści (kładzie tylko łapy, a reszta psa leży na podłodze). Kołder, koców, drybetów nie lubi. Quote
Wadercia Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 wybredny no... :) wlasnie zaczelam matke uswiadamiac by koce/poduszki i wszyscy co jest da (bez pierza) zanosili do schorniska a nie na smieci. :) Quote
ajlii Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 wybredny.... Jasiek pod tym względem jest po prostu straszny :D Gdyby widział, to pewnie by wybrzydzał co do koloru poszewek... ;) Quote
Wadercia Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ah.. chcialabym kiedys moc miec ta przyjemonosc i pomiziak Franka i Jasmina i Rudolfa.. bo chyba i on u Ciebie przebywa? :) Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jak dobrze, że Gałgan wcina, uffffff! Ale wybredniak jest z niego wieeelgachny!:) Quote
ajlii Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 wadercia napisał(a):ah.. chcialabym kiedys moc miec ta przyjemonosc i pomiziak Franka i Jasmina i Rudolfa.. bo chyba i on u Ciebie przebywa? :) Zapraszam :) Rudy to także mój podopieczny :) Marycha35 napisał(a):Jak dobrze, że Gałgan wcina, uffffff! Ale wybredniak jest z niego wieeelgachny!:) Gałgan dziś powiedział, że chce ciastko. I to nie psi smaczek, ale takie kruche, maślane... Stał, szczerzył się i machał ogonem :) Quote
Wadercia Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 dziwne ze nikt go nie chce :( przeciez to taki ponadczasowy psiak :) Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Hi, ma gust, pycha takie ciacho:) Oby zdrowiał!!!!!!!!! Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ajlii napisał(a):Niestety, potrzebujemy coś co da się prać :( Ale dziękuję za propozycje :) Mam poduszki 50x60 z Ikea, ale Jasiek się na nich nie mieści (kładzie tylko łapy, a reszta psa leży na podłodze). Kołder, koców, drybetów nie lubi. I tak Jasiek wyrasta nam na Hrabiego :) Jedzonko, miseczka, poduszeczka, ciasteczko, kosteczki... Dobrze, że się nie obraża :) Jasiek zachowuj się!!! Ajlii, ja jeszcze jutro sprawdzę, ale chyba już wszystko oddałam :( Cioteczki magdyska i malibu, rozumiem, że nie ma na razie kolejnych wpłat dla Jaśka? :( Quote
juliaikamil Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 no ładnie Jasiek, ale sobie pozwala... :) popytam o te poduszki... Quote
irenaka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Noemi1 napisał(a): Dobrze, że się nie obraża :) Jasiek zachowuj się!!! Powinnaś napisać, że jeszcze się nie obraża:evil_lol:. Nie wiadomo, co jeszcze przyjdzie mu do główki w przyszłości:cool3: Cieszę się bardzo, że Jaśko ma apetyt!!! Oby tak dalej!!!:multi: Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='irenaka']Powinnaś napisać, że jeszcze się nie obraża:evil_lol:. Nie wiadomo, co jeszcze przyjdzie mu do główki w przyszłości:cool3: Cieszę się bardzo, że Jaśko ma apetyt!!! Oby tak dalej!!!:multi: Jak zacznie się obrażać to zrobimy mu nalot i :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: EDIT: Znalazłam w Jysk taką promocję do 10 sierpnia: http://www.jysk.pl/4/52/563/4330201/a/catalog, Ajlii, może masz jest gdzieś koło Ciebie taki sklep, a jak nie ma to daj znać a podjadę i kupię kilka, bo taniej się chyba już nie trafi. Quote
juliaikamil Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 faktycznie, tanie są... a jak Jasiek zamienił się w księcia na ziarnku grochu to trzeba mu dogadzać ;) Quote
ajlii Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Noemi1']Jak zacznie się obrażać to zrobimy mu nalot i :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: EDIT: Znalazłam w Jysk taką promocję do 10 sierpnia: http://www.jysk.pl/4/52/563/4330201/a/catalog, Ajlii, może masz jest gdzieś koło Ciebie taki sklep, a jak nie ma to daj znać a podjadę i kupię kilka, bo taniej się chyba już nie trafi. W sumie nie tak blisko, bo w Łodzi - ale pojadę kupić. Jeśli nie bedzie, to poproszę Cię Noemi o sprawdzeniu w sklepach w Warszawie. Quote
juliaikamil Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 jakbyś nie znalazła to ja tez mogę popatrzeć w W-wie, w którymś muszą być :) Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ajlii napisał(a):W sumie nie tak blisko, bo w Łodzi - ale pojadę kupić. Jeśli nie bedzie, to poproszę Cię Noemi o sprawdzeniu w sklepach w Warszawie. Myślałam, że przy okazji jak będziesz w Łodzi, byś kupiła, bo z wysyłką jak wiadomo zawsze prolem, ale oczywiście, jak nie uda Ci się kupić, to ja tu oblecę i mam nadzieję, że gdzieś trafię :) Najwyżej z juliaikamil ustalimy, które sklepy, która z nas przeczesuje :) Quote
ajlii Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Noemi1 napisał(a):Myślałam, że przy okazji jak będziesz w Łodzi, byś kupiła, bo z wysyłką jak wiadomo zawsze prolem, ale oczywiście, jak nie uda Ci się kupić, to ja tu oblecę i mam nadzieję, że gdzieś trafię :) Najwyżej z juliaikamil ustalimy, które sklepy, która z nas przeczesuje :) Kupiłam ostatnie 9 sztuk :D Ręczniki z promocji już wykupione, poduszek nie mieli wogóle więcej na stanie. Quote
Magdalena Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ja mogę też zobaczyć u siebie w mieście w tym sklepie, ale to proszę o pw w razie potrzeby Quote
Wadercia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Kochani za kilka dni konczy sie allegro Jasminka.. porozsylajcie gdzie mozecie :) Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ajlii jesteś niesamowita :) W razie powtórki kryzysu z lat 70/80 (tfu,tfu) wiadomo kogo wsyłać po towar :) Waderciu, zaraz powrzucam na kilka wątków, bo inaczej nie umiem tego zrobić. Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 He, he, Doruś trauma została;) Pana Hrrrabiego w główkę delikatnie miziamy:) Quote
Noemi1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Marycha35 napisał(a):He, he, Doruś trauma została;) Pana Hrrrabiego w główkę delikatnie miziamy:) Oj została, chociaż mnie to raczej w przeciwnym kierunku :) Jak mam wejść do sklepu to prawie dostaję dreszczy, a jak jest kolejka lub tłok to od razu wychodzę :) Przedświąteczne zakupy zawsze kończę na 2 tyg. przed świętami. Jak coś nie miało tak długiego terminu ważności, to tego nie mam. Nawet po chleb nikt mnie nie zagna, musi być namrożone tyle, żeby wystarczyło :) Quote
juliaikamil Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 dzień dobry wszystkim :) i dużo słoneczka życzę i Jaśkowi apetytu... :) Quote
Recommended Posts